Kostas_1 (31-07-12)
O Αλεξης εχει κανει εκτροπη το κινητο του στο δικο μου, για να ηρεμησει να κανει καμια βουτια και να χαλαρωσει...
οποτε απο δω και στο εξης θα εχει τηλεδιαγνωση, "φωκιες", αυγα, τσιχλες, μονωτικη ταινια στα κολαρα, ταμπον σε τρυπες μπλοκ, γρασσα σε σινεμπλοκ, σαμπρελα στα λαστιχα, μεταχειρισμενα τακακια, και απενεργοποιηση πολλων ηλεκτρικων...
Ζαχαρη 'ή λουκουμι για τις τρυπες????
Καλσον αντι για ιμαντα? (προσεξε μη σου σκιστει ομως ε? )
ζαχαρη στα λαδια ριχνουμε για να εχουμε δουλεια.....
Kostas_1 (31-07-12)
Τελικα ακολουθησα τον ακριβο δρομο πηγαινοντας στην εδω αντιπροσωπεια BMW, με αλλαγη το ψυγειο με καινουργιο.....κοστος ολα μαζι 475ευρω....με 'γεια μου!!!
ιδου και ο λογαριασμος:
S8N (20-08-12)
Mια απο τα ιδια κ εγω
αλλαξα προχτες.
A4 2.0 TFSI FWD B7
- M3 E46 sold
οπως θα ειδατε στην αποδειξη επανω,πληρωσα 3 λιτρα αντιψυκτικο!!!
σημερα,επι της ευκαιριας αλλαγης λαδιων και μετα απο σχεδον ενα χρονο, μετρησαμε στο ιδιο συνεργειο BMW, αλλα υπο αλλη ιδιοκτησια πλεον (Παπαδοπουλος ) ομως με τους ιδιους ανθρωπους σε ολα τα ποστα,τους βαθμους του αντιψυκτικου......μαντεψτε.... 19βαθμοι ενω το φυσιολογικο θα ηταν 36βαθμοι περιπου!!!
μου αρεσε η απορια στο προσωπο του τεχνικου....αφου ο ιδιος εκανε την αντικατασταση και το συμπληρωμα...... εχω συμπληρωσει απο τοτε ελαχιστο νερο στο κυκλωμα,περιπου 200ml.....
για πειτε,πεφτουν τοσο οι βαθμοι???
Καλα αυτοί στη μετάλλαξη δεν ξέρουν
Τι τους γίνετε !!!ο
προηγούμενος ιδιοκτήτης του e90
Πλήρωσε για μια αλαγη σε ενα εγκεφαλακι 350¤
Που δεν άλλαξαν ποτε....
Απλα ... Είχαν βγάλει τη φυσά
πρεπει να εχουν γινει σημεια και τερατα....αλλα για να δουμε ο νεος ιδιοκτητης θα τα "σιαξει" τα πραγματα......