Σελίδα 1 από 4 123 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 31

Θέμα: Νομοθεσια για Ενοικια.

  1. #1
    Εγγραφή
    04-01-10
    Ηλικία
    52
    Μηνύματα
    3.122
    Thanked
    7409
    Rides
    0

    Προεπιλογή Νομοθεσια για Ενοικια.

    Καλησπερα,

    Λοιπόν κατ ευθειαν στο θεμα.

    Η γιαγια της γυναικας μου είναι Κυπρια αλλα τα τελευταια 50 χρόνια εμενε Αθηνα και είχε περιουσια εκει.
    Πριν ενα μηνα και στα 89 της πλεον αποφασησε να ερθει μονιμα στη Κυπρο και να περασει τα τελευταια της χρονια εδω.
    Οπως εγραψα πιο πάνω εχει καποια παλιά διαμερίσματα τα οποια νοικιαζε και απ οτι ξερω δηλωνε όλα τα εισοδηματα της ολα αυτα τα χρονια.

    Σε ενα απο τα διαμερισματα μένει ενας Αιγυπτιος απ οτι εμαθα του οποιου το συμβολαιο είχε λήξη και εχει να δωσει ενοικιο απο το 2011.
    Δεν εμφανιζεται, δεν απαντα τηλεφωνα, δεν εχει ηλεκτρικό ρευμα το σπιτι, αλλα εξακολουθει και μενει εκει.
    Η γιαγια οπως ειναι φυσικό φοβόταν να του κανει εξωση.

    Την επομενη εβδομαδα η γυναικα μου και η θεια της, θα ανεβουν Αθηνα με σκοπό να δουν τι γίνεται με την περιουσια και γενικα με τους λογαριασμους, εκκρεμότητες κλπ της γιαγιας.
    Εχουμε σαν οικογενεια ορισει μια δηκηγόρο και μία συμβολαιογραφο για ενα κληρονομικό διαμερισμα της πεθερας μου που πεθανε πριν απο ενα χρονο και να βοηθησουν σε οτι γραφειοκρατικό χρειαστει γιατι απο νομοθεσιες κλπ στην Ελλαδα ειμαστε κάπως ασχετοι.

    Μπορει καποιος να μου πει πως πανε οι διαδικασίες εξωσης του Αιγυπτιου ή να στειλω τον Προεδρο απ εκει να τον περασει ενα πέτσο ?
    M3 CSL

  2. The Following 5 Users Say Thank You to chief For This Useful Post:

    Eleni (05-07-13), Ptboul (01-07-13), S8N (05-07-13), Stathis (05-07-13), Thomelef (01-07-13)

  3. #2
    Εγγραφή
    08-08-10
    Περιοχή
    Α.Ηλιουπολη
    Μηνύματα
    9.947
    Thanked
    27410
    Rides
    2

    Exclamation Εξωση Αιγυπτιου

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο chief Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπερα,

    Λοιπόν κατ ευθειαν στο θεμα.

    πως πανε οι διαδικασίες εξωσης του Αιγυπτιου ή να στειλω τον Προεδρο απ εκει να τον περασει ενα πέτσο ?
    μονο το προεδρα? κ αλλοι θα ερθουν!



    ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ


    Current World Population Clock

    U.S.National Debt Clock



    Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!

  4. The Following User Says Thank You to A8hnaios For This Useful Post:

    chief (01-07-13)

  5. #3
    Εγγραφή
    23-12-09
    Περιοχή
    salonica
    Μηνύματα
    13.324
    Thanked
    18605
    Rides
    1

    Προεπιλογή

    Καλα ξεμπερδεματα στο μπουρδελο μας συμπεθερουλη...αν χρειαστεις κατι και μπορω να βοηθησω, μη διστασεις να μου πεις.

    Αν θελεις, μπορω να κανω μια ερωτηση και στον δικο μας δικηγορο, ετσι, για να'χεις και μια δευτερη γνωμη.
    sympether with chiefτης

    _________________________________________________

    /
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

  6. The Following User Says Thank You to Thomelef For This Useful Post:

    chief (01-07-13)

  7. #4
    Εγγραφή
    23-12-09
    Περιοχή
    Athens, Greece
    Ηλικία
    36
    Μηνύματα
    6.094
    Thanked
    8507
    Rides
    2

    Προεπιλογή

    Τυχαιο google.

    https://www.tzoumaili.gr/?p=211

    ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΞΩΣΗΣ ΚΑΚΟΠΛΗΡΩΤΗ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΗ – ΤΡΟΠΟΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ – ΕΚΜΙΣΘΩΤΗ

    Όλο και περισσότερες είναι πλέον οι μισθωτικές σχέσεις που εξελίσσονται προβληματικά, με αποτέλεσμα, πέρα από τα τραπεζικά ιδρύματα που αδυνατούν να εισπράξουν τις οφειλόμενες δόσεις των στεγαστικών δανείων, να αδυνατούν και οι ιδιοκτήτες ακινήτων – εκμισθωτές να εισπράξουν τα οφειλόμενα σε αυτούς μισθώματα. Και αν στην πρώτη περίπτωση, οι οφειλέτες βρίσκονται αντιμέτωποι με την κατάσχεση του ακινήτου τους και την εκπλειστηρίαση αυτού, στην δεύτερη περίπτωση, οι ενοικιαστές είναι αντιμέτωποι με την έξωση τους από το μίσθιο – δηλαδή την αποχώρησή τους από την μισθωμένη κατοικία τους. Προς ενημέρωσή σας και σε απάντηση των σχετικών ερωτημάτων σας, παραθέτουμε τη διαδικασία και τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να προστατευθεί ο ιδιοκτήτης ακινήτου – εκμισθωτής, έναντι του κακοπληρωτή μισθωτή – ενοικιαστή.

    1. Καταγγελία Μίσθωσης

    Σε περίπτωση μη τήρησης των όρων της σύμβασης μίσθωσης εκ μέρους του μισθωτή – ενοικιαστή, και συγκεκριμένα σε περίπτωση μη τήρησης της υποχρέωσης για καταβολή μισθώματος μέσα σε συγκεκριμένο χρόνο, ο νόμος δίνει στον εκμισθωτή – ιδιοκτήτη το δικαίωμα να καταγγείλει τη σύμβαση και να διεκδικήσει αποζημίωση. Ειδικότερα, σύμφωνα με το άρθρο 597 του Αστικού Κώδικα : « αν ο μισθωτής καθυστερεί το μίσθωμα ολικά ή μερικά, ο εκμισθωτής δικαιούται να καταγγείλει τη μίσθωση τουλάχιστον πριν από ένα μήνα, αν πρόκειται για μίσθωση που η διάρκειά της συμφωνήθηκε για ένα χρόνο ή περισσότερο, και πριν από δέκα ημέρες στις άλλες μισθώσεις. Δεν αποκλείεται αξίωση του εκμισθωτή για αποζημίωση εξαιτίας της πρόωρης λύσης της μίσθωσης».

    Στο σημείο αυτό, επιδιώκοντας την όσο το δυνατόν πιο αναίμακτη και λιγότερο χρονοβόρα λύση της μίσθωσης, ο εκμισθωτής – ιδιοκτήτης, με φροντίδα δικηγόρου, επιδίδει εξώδικο στον ενοικιαστή με το οποίο τον ενημερώνει ότι λόγω αθέτησης από μέρους του των όρων της μίσθωσης/ μη πληρωμή των οφειλόμενων μισθωμάτων, καταγγέλλει τη μεταξύ τους σύμβαση μίσθωσης και ζητά αφενός να του καταβληθούν τα οφειλόμενα μισθώματα, αφετέρου να του παραδοθεί η χρήση του μισθίου. Στο στάδιο αυτό, εφόσον ο ενοικιαστής είναι συνειδητός πολίτης και δεν συνηθίζει να μπλέκει σε δικαστικές περιπέτειες, αν δεν αποχωρήσει από το μίσθιο, τουλάχιστον θα καταβάλει τα οφειλόμενα μισθώματα και θα προσπαθήσει από δω και στο εξής να είναι συνεπής.

    2. Κατάθεση Αγωγής κατά τη διαδικασία των μισθωτικών διαφορών.

    Στην περίπτωση που ο μισθωτής – ενοικιαστής, δεν θορυβηθεί από την αποστολή της εξωδίκου καταγγελίας, το επόμενο στάδιο είναι η κατάθεση Αγωγής Απόδοσης Μισθίου και καταβολής των οφειλόμενων μισθωμάτων κατά τη διαδικασία των Μισθωτικών Διαφορών. Για την κατάθεση της αγωγής, απαιτείται η ύπαρξη έγκυρης σύμβασης μισθώσεως, η καθυστέρηση καταβολής μισθώματος και η σχετική υπερημερία του ενοικιαστή – μισθωτή ως προς την πληρωμή του μισθώματος και ανάλογα με την επιλεγόμενη από τον δικηγόρο νομική βάση, απαιτείται είτε καταγγελία της μίσθωσης είτε δυστροπία του ενοικιαστή (για την κατάθεση αγωγής με βάση το άρθρο 597 ΑΚ απαιτείται καταγγελία ενώ για κατάθεση αγωγής με βάση το άρθρο 66 του ΕισΝΚΠοΛ δεν απαιτείται προηγούμενη καταγγελία της σύμβασης μισθώσεως, αλλά η καθυστέρηση του μισθώματος να οφείλεται σε δυστροπία του ενοικιαστή), δεν αποκλείεται δε να ζητηθεί και αποζημίωση λόγω της πρόωρης λύσης της σύμβασης μισθώσεως. Η αγωγή κατατίθεται είτε στο Ειρηνοδικείο, είτε στο Πρωτοδικείο, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου μισθώματος (έως 450 ¤ μίσθωμα υπάγεται στην αρμοδιότητα του Ειρηνοδικείου) στην περιφέρεια του οποίου βρίσκεται το ακίνητο που αφορά η σύμβαση μίσθωσης και υπόκειται σε ένδικα μέσα.

    3 .Έκδοση Διαταγής απόδοσης μισθίου

    Τρίτος και τελευταίος τρόπος για την προστασία του εκμισθωτή από τον κακοπληρωτή ενοικιαστή, τρόπος ο οποίος βρίσκεται και πιο ψηλά στις επιλογές των εκμισθωτών λόγω του σύντομου χρόνου έκδοσης απόφασης και του μικρού σχετικά κόστους έκδοσης, είναι η έκδοση διαταγής αποδόσεως μισθίου. Η διαδικασία για την έκδοση διαταγής απόδοσης μισθίου θυμίζει για όσους γνωρίζουν τη διαδικασία για την έκδοση διαταγής πληρωμής, αφού κι εδώ, κατατίθεται η Αίτηση με τα σχετικά αποδεικτικά έγγραφα στο αρμόδιο δικαστήριο και χωρίς την ύπαρξη προφορικής αποδεικτικής διαδικασίας ή την ακρόαση του ενοικιαστή, εκδίδεται η σχετική απόφαση έξωσης του τελευταίου. Ωστόσο, για την έκδοση σχετικής απόφασης, πρέπει να πληρούνται ορισμένες προϋποθέσεις, όπως η ύπαρξη έγκυρης και έγγραφης σύμβασης μίσθωσης, η καθυστέρηση μισθώματος από δυστροπία του ενοικιαστή και αλλά και να έχει τηρηθεί η συγκεκριμένη εκ του νόμου ταχθείσα διαδικασία, ήτοι απαιτείται να έχει προηγηθεί έγγραφη όχληση του μισθωτή (εξώδικο) τουλάχιστον ένα μήνα πριν από την κατάθεση της διαταγής αποδόσεως της χρήσης του μισθίου και η μη πληρωμή του μισθώματος μέσα στον χρόνο αυτό. Η έκδοση σχετικής απόφασης είναι ζήτημα ημερών (ανάλογα με το φόρτο του δικαστηρίου, στο οποίο έχει εισαχθεί η σχετική Αίτηση), αποτελεί δε τίτλο εκτελεστό και μπορεί να εκτελεσθεί μετά την πάροδο είκοσι ημερών από την επίδοση της απόφασης στον οφειλέτη- ενοικιαστή.

    Στα πλεονεκτήματα του παρόντος τρόπου προστασίας του εκμισθωτή, είναι ο σύντομος χρόνος έκδοσης απόφασης που σημαίνει και άμεσο εξοπλισμό του εκμισθωτή με εκτελεστό τίτλο για την έξωση του ενοικιαστή, πρέπει ωστόσο να μην παραβλέπεται το γεγονός ότι το Δικαστήριο που θα εκδώσει την σχετική Διαταγή, δεν ασχολείται με την επιδίκαση και των τυχών οφειλόμενων μισθωμάτων, για τα οποία θα πρέπει είτε να κατατεθεί αγωγή με βάση τα ανωτέρω αναφερόμενα, είτε να εκδοθεί σχετική διαταγή πληρωμής εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις που επιτρέπουν την έκδοση αυτής, ενώ επίσης είναι και κατΆ αυτής δυνατή η άσκηση ενδίκων μέσων από τον ενοικιαστή, που μπορούν να επιφέρουν και την αναστολή εκτέλεσης της απόφασης για απόδοση του μισθίου.

    Σε περίπτωση λοιπόν που αντιμετωπίζετε σχετικό πρόβλημα με τον ενοικιαστή σας, απευθυνθείτε άμεσα σε δικηγόρο προκειμένου, εκτιμώντας ανάλογα τις ιδιορρυθμίες και τις ιδιαιτερότητες της δικής σας μισθωτικής σχέσης, να επιλέξετε τον πιο σύμφορο για την περίπτωσή σας τρόπο προστασίας σας.
    Επειδη η πολλη δημοκρατια βλαπτει, στειλε 2 φουσκωτους να τον πεταξουν εξω

  8. The Following 4 Users Say Thank You to fanisk For This Useful Post:

    chief (01-07-13), Eleni (05-07-13), Kostas_1 (02-07-13), Stathis (05-07-13)

  9. #5
    Εγγραφή
    04-01-10
    Ηλικία
    52
    Μηνύματα
    3.122
    Thanked
    7409
    Rides
    0

    Προεπιλογή

    Αν αυτός ειναι παρανομος τι γινεται Φανη ?
    Εδω αμα ακουσουν αυτοι την λεξη "αστυνομια" εξαφανιζονται.

    Αν κανουν το λαθος και δεν φυγουν, με ενα τηλεφωνο σε οποιοδηποτε αστυνομικο σταθμο, ειναι στο πρωτο αεροπλανο για τη πατριδα τους.
    M3 CSL

  10. #6

    Προεπιλογή

    Το συμβόλαιο έχει ''λήξει'', εφοσον ο ενοικιαστής μένει ακόμα μέσα υπάρχει σιωπηρή αναμίσθωση. Δηλαδή το συμφωνητικό βρίσκεται σε ισχύ καθ'όλα εκτός από την υποχρεωτική διάρκεια.
    Άρα ο δικηγόρος συντάσσει εξώδικο που ζητάτε τα μισθώματα των μηνών αυτών από το 2011 κανονικα με τους όρους του συμβολαίου και παει με δικαστικό κλητήρα.
    Αυτός δεν πληρώνει...
    και σε 10 μέρες ο δικηγόρος καταθέτει αίτηση έξωσης με τα απαραίτητα ψιλικοκό (εξωδικο, συμβόλαιο κλπ)
    Μπέρδεμα είναι αν το συμβόλαιο δεν είναι ενυπόγραφο ή αν δεν εχει πάει στην εφορία

  11. The Following 4 Users Say Thank You to m-power_01 For This Useful Post:

    Eleni (05-07-13), Kostas_1 (02-07-13), S8N (05-07-13), Tsakirakos (05-07-13)

  12. #7
    Εγγραφή
    04-01-10
    Ηλικία
    52
    Μηνύματα
    3.122
    Thanked
    7409
    Rides
    0

    Προεπιλογή

    Απ οτι ξερω ηταν δηλωμενα ολα τα εισοδηματα (και ο Αιγυπτιος μεσα) στην εφορια.
    M3 CSL

  13. #8
    Εγγραφή
    23-12-09
    Περιοχή
    Athens, Greece
    Ηλικία
    36
    Μηνύματα
    6.094
    Thanked
    8507
    Rides
    2

    Προεπιλογή

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο chief Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν αυτός ειναι παρανομος τι γινεται Φανη ?
    Εδω αμα ακουσουν αυτοι την λεξη "αστυνομια" εξαφανιζονται.

    Αν κανουν το λαθος και δεν φυγουν, με ενα τηλεφωνο σε οποιοδηποτε αστυνομικο σταθμο, ειναι στο πρωτο αεροπλανο για τη πατριδα τους.
    Παλι τυχαιο google. Δεν βοηθα πολυ αλλα βλεπω σημαντικες τις λεπτομερειες του "τα δηλωνεις ολα μεχρι την εξωση".

    https://detective-zakynthinos.net/De...sp?Code=003297

    Πρόκειται για άτομα τα οποία μετακινούνται από το ένα διαμέρισμα στο άλλο ανά τακτά χρονικά διαστήματα, χωρίς ποτέ να καταβάλλουν ενοίκιο. Το πρόβλημα εντοπίζεται κυρίως σε εκείνους που εκμεταλλεύονται τα νομοθετικά κενά και αποκαλούνται συχνά ως ενοικιαστές «νομάδες». Μάλιστα, συχνά τα ακίνητα υφίστανται σημαντικές φθορές ή ακόμα και βανδαλισμούς που επιφέρουν επιπλέον κόστη για τους ιδιοκτήτες-εκμισθωτές. Στις περισσότερες των περιπτώσεων οι ιδιοκτήτες έχουν λάβει μόνο τα χρήματα για τον πρώτο μήνα ενοικίου αλλά και κάποια χρηματική εγγύηση όπως συνηθίζεται.

    Το φαινόμενο αυτό έχει ξεκινήσει από την Ευρώπη αλλά έχει εξαπλωθεί πλέον και στη χώρα μας κυρίως λόγω της υπάρχουσας οικονομικής κρίσης αλλά και του αυξημένου αριθμού μεταναστών που υπάρχουν και χρησιμοποιούν αυτή την τακτική. Μόνο για το 2010 υπήρχαν πάνω από 8.500 εξώσεις, ενώ για τους πρώτους μήνες του 2011 έγιναν περί τις 4.000 αιτήσεις εξώσεων, γεγονός που καταδεικνύει το σοβαρό πρόβλημα που τείνει να γίνει το συγκεκριμένο φαινόμενο.

    Επιπλέον, είναι πολλές οι περιπτώσεις που εκτός από τα απλήρωτα ενοίκια-μισθώματα οι ενοικιαστές «νομάδες», αμελούν ή αγνοούν να πληρώσουν και άλλες υποχρεώσεις με αποτέλεσμα να επιβαρύνεται ακόμη περισσότερο ο ιδιοκτήτης με λογαριασμούς όπως αυτούς του ηλεκτρικού, νερού και τηλεφώνου. Στο φαινόμενο αυτό τον τελευταίο καιρό έχουν προστεθεί και οι αφερέγγυοι ενοικιαστές επαγγελματικών χώρων, που αδυνατούν να πληρώσουν το ενοίκιο και τους υπόλοιπους λογαριασμούς.

    Επιπλέον, αυτό που ισχύει βάσει της υπάρχουσας νομοθεσίας είναι ότι ακόμη και αν δεν έχουν εισπραχθεί τα ενοίκια από τον ιδιοκτήτη, αυτός είναι υποχρεωμένος να τα δηλώσει στην εφορία μέχρι τη στιγμή που θα φύγει ή θα γίνει έξωση στον ενοικιαστή. Το χρήματα που του οφείλονται μπορεί να τα εκχωρήσει στη συνέχεια στο Δημόσιο, ώστε να απαλλαγεί από τον όποια φόρο προκύπτει.

    Όμως, σε όλες τις περιπτώσεις ο ιδιοκτήτης βγαίνει ζημιωμένος από έναν ενοικιαστή-νομά καθώς καλείται να επιβαρυνθεί οικονομικά για ακόμη μια φορά με τα έξοδα της δικαστικής απόφασης και ολόκληρης της διαδικασίας που αφορά στην έξωση.


    Ένας ακόμη λόγος για τον οποίο, αρχίζει να εξαπλώνεται το φαινόμενο των ενοικιαστών νομάδων είναι ότι εκμεταλλεύονται και την ανοχή που επιδεικνύουν και οι ιδιοκτήτες ακινήτων και επαγγελματικών χώρων όσον αφορά την καταβολή των μισθωμάτων, με αποτέλεσμα όταν τα πράγματα φθάσουν στο απροχώρητο, οι εν λόγω ενοικιαστές να φεύγουν από το ακίνητο και να πηγαίνουν στον επόμενο «στόχο» τους.

    Αυτό που κάνει ακόμη πιο δύσκολη την κατάσταση για τους ιδιοκτήτες είναι ότι είναι αδύνατο να διακρίνουν εκ των προτέρων αν κάποιος ενδιαφερόμενος ενοικιαστής ανήκει ή όχι στην εν λόγω κατηγορία απατεώνων. Αυτό συμβαίνει καθώς οι ενοικιαστές-νομάδες δεν έχουν κάποιο συγκεκριμένο προφίλ ώστε να γίνουν αντιληπτοί από τους ιδιοκτήτες ακινήτων.

    Δύνανται να παρουσιάζονται σε αυτούς ως μισθωτοί ή επιχειρηματίες, ευπαρουσίαστοι και καλοντυμένοι, ενώ συχνά μπορεί να εμφανίζονται και ως ολόκληρες οικογένειες. Επομένως, ο καθένας που ενδιαφέρεται να ενοικιάσει ένα διαμέρισμα ή επαγγελματικό χώρο δυνητικά μπορεί να είναι ενοικιαστής-νομάς.

    Τα τελευταία χρόνια έχει απλοποιηθεί η διαδικασία της έξωσης και έχει γίνει ταχύτερη κυρίως λόγω ενός σαφέστερου νομοθετικού πλαισίου, σε σχέση με το παρελθόν. Όμως ταχύτατες μπορεί να αποδειχθούν ότι είναι και οι κινήσεις των επαγγελματιών κακοπληρωτών, ενώ και η τελική δικαστική απόφαση μπορεί να εκδοθεί μετά από χρόνια με αμφίβολα αποτελέσματα για τον ιδιοκτήτη...

  14. #9
    Εγγραφή
    04-01-10
    Ηλικία
    52
    Μηνύματα
    3.122
    Thanked
    7409
    Rides
    0

    Προεπιλογή

    Αυτο με το ρευμα, το νερο, το τηλεφωνο κλπ μου το ειπε και ο Θωμας απ το τηλεφωνο.
    Το βρισκω πολυ ηλιθιο !!
    Απο που και ως που να πληρωνει ο ιδιοκτήτης τις εκκρεμότητες στο κρατος η στο καθε οργανισμο του καθε καραγκιοζη.
    Εδω εμας απ τη στιγμη που ο λογαριασμος ρευματος ειναι στο ονομα του ενοικιαστη, και να φυγει αυτός, μεσω του αριθμου ταυτοτητας τον βρισκουν και του τα περνουν.
    Με ποια λογικη δηλαδη τα ζητουν απο τον ιδιοκτητη ? Ποιος ο λογος δηλαδη που πάει ο ενοικιαστης και κανει τον ηλεκτρισμο στο ονομα του δηλαδη ?

    Τεσπα, καταλαβα και αρχισα να περνω ανάποδες.
    Δεν θελω να ακουσω τιποτα αλλο.
    Θα το κανονισω .
    M3 CSL

  15. The Following 2 Users Say Thank You to chief For This Useful Post:

    A8hnaios (01-07-13), Thomelef (01-07-13)

  16. #10
    Εγγραφή
    23-12-09
    Περιοχή
    Athens, Greece
    Ηλικία
    36
    Μηνύματα
    6.094
    Thanked
    8507
    Rides
    2

    Προεπιλογή

    Στειλε τα παιδια..
    Ψαχνεις να βρεις το δικιο σου σε χωρα που αν σκοτωσεις κλεφτη μεσα στο σπιτι σου σε τρεχουν δικαστικα, που αστυνομικος πρεπει να φαει σφαιρα για να ριξει, κ.α παραλογα

  17. The Following 6 Users Say Thank You to fanisk For This Useful Post:

    Akis 330Ci (05-07-13), giorgos1965 (07-10-14), Kostas_1 (02-07-13), Stathis (05-07-13), Thomelef (01-07-13), Tsakirakos (05-07-13)

Σελίδα 1 από 4 123 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP