Μετα απο χαζοπτωση το τιμονι μου εκανε λακουβα στο τεποζιτο. Επιδιορθωνεται ή δεν αξιζει; Εχει πολλα νευρα εκει....
Μετα απο χαζοπτωση το τιμονι μου εκανε λακουβα στο τεποζιτο. Επιδιορθωνεται ή δεν αξιζει; Εχει πολλα νευρα εκει....
Μη τα συζητας αδερφε...
πρέπει να φτιάχνεται ρε με φούσκωμα.. ακριβώς δεν ξέρω γιατί όλες μου οι πτώσεις ήταν total loss!! χαχαχαχαχα..
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
Tsakirakos (23-05-13)
Ίσως ήταν καλύτερα να το εξετάσει κάποιος και μετά να δεις τι θα κάνεις.
Πόσο πάει το μτχ, κανα 300ρι;
https://www.car.gr/parts/view/2592501/
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
αν βρισκεις με 270 παρτο!
οτι γινεται γινεται,με φουσκωμα!
φορας tank bag η' κανα δερμα?
αν ναι το φουσκωνεις φορας το δερμα και τελειωσες,
απο να το φουσκωσεις ,να το βαψεις και να το βαλεις καλυτερα παρε ετοιμο,
απ την αλλη αν δεν βρεις στο χρωμα σου παλι θα πρεπει να το βαψεις.τι να πω,ποσο παει
το φουσκωμα?
pilot (23-05-13)
Θα το βαψω οπως και να'χει. Το χρωμα δεν ειναι το μαμα...
Γραφιτης ματ ειναι. Δερμα φοραω αλλα πολυ τσαλακωμα! Στην Ξανθη που ειμαι δε ηερω κανεναν καλο τεχνιτη....
Μη τα συζητας αδερφε...
Ptboul (23-05-13), Tsakirakos (23-05-13), Vassilis ///M (23-05-13)
Παλιοτερα, σε αυτοκινητο, που ειχα βουλιαξει τεποζιτο (τζιπακι - οφ ροουντ - γκαπ) δε δεχθηκες κανενας απο τους φαναρτζηδες που ρωτησα να μου το φουσκωσει(κατι λεγανε για βενζινες, αναθυμιασεις και ανατιναξεις).
Πηγα και πηρα αλλο.
Αν βγαλεις ακρη με το φουσκωμα πες μου και μενα.
Στραβωσα και το 2ο τεποζιτο.
Ιδεα αλλα δεν ξερω αν θα δουλεψει, ειναι και οι βενζινες στη μεση.
Στα r/c αμαξακια οταν βουλιαζε η εξατμιση τη ταπωναμε γεματη νερο και την αφηναμε μια νυχτα στη καταψυξη. Την επομενη μερα ηταν ετοιμη. Αν βρεις αλλο τεποζιτο, δοκιμασε να βαλεις αυτο σε καποιο μεγαλο καταψυκτη αν εχεις, να δεις αν θα επανελθει.
BILL007 (24-05-13)
Κατά τη γνώμη μου όπως το βλέπω δεν έρχεται ούτε με φούσκωμα ούτε με τίποτα. Καλύτερα βρες ένα μεταχειρισμένο να κάνεις τη δουλειά σου.