Σελίδα 2 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 22

Θέμα: Τελικες ταχυτητες

Rides
    0

Προεπιλογή

Καλησπερα,
    Να πιασουμαι το ΑΛΠΙΝΑ πρωτα,το καλουπι τι σε πειραξε?το στισημο μετραει π.χ. αναρτιση,αεροδυναμικη.Το αεροδυναμικο πακετο της αλπινα ειναι ανωτερο σε αντισταση αερα απο το Μ PACK της BMW π.χ.η ποδια της αλπινα προσφερει 6 χμ. και σε συνδιασμο με την αεροτομη 13 χμ.
    Στο αρχικο σταδιο της παναμερα η πορσε ειχαι δανειστι το Β7 απο την αλπινα και αντεγραψε το συστημα αναρτησης εως καλητερο της κατηγοριας.
    Ενα G power δεν το αγοραζεις απο bmw και ουτε εγγυηση εχει.ποσες τελικες αντεχει αραγες.
    Το 9FF ειναι απο τα καλυτερα σε τελικες εδω και 5 χρονια αλλα μετρημενο στο NARDO χωρις υαλοκαθαρυστηρες και χωρης εξωτερ.καθρεφτες και με κολιτικη ταινια σε ολες τις χαραμαδες καπο,προφυλακτηρα κλπ.
    οτι προαναφερα ειναι 100% εγγυρο,μετα απο 7 χρονια εργασιας στο ερευνας και αναπτυξης στην πορσε.
    Η τρελα μου ηταν παντα αλπινα.αλλα το καλυτερο απο ολα ο βασιλιας ειναι πορσε,ειναι ολοκληρωμενο αυτοκινητο

2. The Following 2 Users Say Thank You to θεοφιλου Κωστας For This Useful Post:

alexm (29-03-10), BILL007 (29-03-10)

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Όταν λέμε ότι και καλά σε αυτή την λίστα είναι αυτοκίνητα όπως βγαίνουν απο τα εργοστάσια με βγαλμένο τον κόφτη,το να πάρει η alpina και ο κάθε οίκος ένα αμάξι απο αλλού(ΒΜW στην περίπτωση μας),να του κολλήσουν 10 τούρμπο και δεν ξέρω και γω τι άλλο το κάνει αυτοκίνητο τους?Το βγάλανε απο δικό τους "καλούπι"/εργοστάσιο?ή το πήραν απο αλλού και μετά άρχισαν να πειράζουν?Έτσι νομίζω κάνουν όλοι οι οίκοι,οπότε γιατί να μην είναι και αυτοί μέσα?
    γι'αυτό λέω ότι είναι άδικο να συγκαταλέγεται το alpina μέσα σε αυτή τη λίστα...Εκεί το στηρίζω...Αν δεχτούμε ότι τα αυτοκίνητα που συγκαταλέγονται είναι με την παραπάνω παραδοχή.

Υ.Γ Πολύ ωραίες πληροφορίες! Eιδικά για τα αεροδυναμικά δεν τα ήξερα!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 29-03-10 στις 23:40

Rides
    0

Προεπιλογή

Στην παρακατω σελιδα βλεποθμαι τα TOP10 σε τελικες ολες της μαρκες και ανα εταιρια χωρια.ειναι αληθινα σε δρομους,απο ιδιωτες και ο καθενας μπορει να συμετεσχει χχχμμμμμ.
    https://www.top10speed.com/

Rides
    0

Προεπιλογή

Η ΑΛΠΙΝΑ ειναι κατασκευαστης δεν αναγραφεται ως BMW πουθενα.δεν ειναι βελτ.οικος.

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο θεοφιλου Κωστας Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ενδιαφέρον το λίνκ Σαρώσανε τα Porsche απ'οσο είδα...

Η ΑΛΠΙΝΑ ειναι κατασκευαστης δεν αναγραφεται ως BMW πουθενα.δεν ειναι βελτ.οικος.
    Θα το ψάξω περισσότερο να μάθω αν παίρνουν τα σχέδια απο bmw και τα υλοποιούν σε κάποια δική τους μονάδα.Γιατί έχω την εντύπωση πως πάει το αμάξι εκεί και γίνεται Alpina αφού βγει απο εργοστάσιο της BMW...Θέλω να ψάξω λίγο την ιστορία αυτού του θέματος γιατί με είχε απασχολήσει και στο παρελθόν...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 29-03-10 στις 23:47

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Back on topic...

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ακριβώς! Κι όχι μόνο αυτό. Είναι κατασκευαστής εξουσιοδοτημένος από την ίδια τη BMW

Rides
    0

Προεπιλογή

μερικα βγαινουν στο εργοστασιο παραγωγης της BMW,φυσικα στο μονταρισμα μπαινουν τα κοματια που τους στελνει η αλπινα.ορισμενα βγαινουν στην αλπινα.Πολους απο τους κινητηρες που φορανε σημερα BMW πχ. Χ5 4.6 η 4.8 ειναι κινιτηρες αλπινα απο Β10 κλπ.
    Σε μια κουβεντα με των μηχανολογο της αλπινα πριν χρονια,που των ρωτησα αν βγαλουν το Χ5 αλπινα,μου ειπαι οτι ετοιμαζουν των κινιτηρα για την BMW και δεν μπορουν να των βαλουν ι ιδιοι.εχω παει 4 φορες στο εργοστασιο της αλπινα και η μεγαλυτερη διαμονη,ηταν 3 ημερες το 1995 που γιορταστηκαν τα 40 χρονια αλπινα.
    οτιδιποτε θελεις να μαθεις στην διαθεση σου

10. The Following User Says Thank You to θεοφιλου Κωστας For This Useful Post:

BILL007 (30-03-10)

Περιοχή
    Πατρα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Μιας και ο λογος για alpina,το 2008 εχα βρεθει στο dubai,κλασικα επισκεφθηκα την εκει αντιπροσωπια bmw.
    Eιδα πολλα alpina καινουργια 5αρια 6αρια κ.λ.π.
    Σε ερωτηση μου για την ac schnitzer μου απαντησαν πως δεν την γνωριζουν καθολου....και εκτος απο bmw,bmw-m,mini,rolls royse,αντιπροσωπευουν και τον κατασκευαστη alpina.
    Eιχαν ξεχωριστο χωρο για alpina αυτοκινητα-ανταλακτικα διπλα στα rolls royse!!!!!.

Υ Γ ειχαν το καπακι(το κουμπι) του i-drive σε λευκοχρυσο με το alpina σχεδιασμενο με πολυ μικρα διαμαντια 7.300 δολαρια, ΦΤΩΧΕΙΑΑΑΑΑΑ

12. The Following User Says Thank You to alexm For This Useful Post:

NickE60 (30-03-10)

Rides
    1

Προεπιλογή

Eγώ πάλι έχω την εξής απορία. Πως γίνεται η Μ5 να είναι γρηγορότερη από την πιο σπορ, ελαφριά και αεροδυναμική (λογικά) Μ6, που δε βρίσκεται καν στη λίστα??
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

14. The Following User Says Thank You to Driver M For This Useful Post:

NickE60 (30-03-10)

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP