Σελίδα 2 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 26

Θέμα: Προβλημα με τα ηχεια!

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Dermatis Εμφάνιση μηνυμάτων

Αμα αλλαξω θα βαλω κατι καλυτερο το θεμα ειναι οπως λες η δοκιμη ...... αλλα και το δικο μου μολις το ελυσα ολα καλα ! Εκοψα και και 2 βολτες και με μια δυο παντες περασα και απο λακουβες επιτηδες αλλα ολα καλα τι να πω αμα το ξανακανει θα το κανουμε ετσι οπως λες για να σιγουρευτω οτι φταινε τα ηχεια πριν αγορασω καινουρια! Και παλι Ευχαριστω!
    το καλυτερο είναι κατι σχετικό. Τα φθηνα ''επωνυμα'' ηχεία δεν αποδιδουν απαραιτητα καλυτερα απο τα χαρτινα. Επισης η πηγη είναι χαμηλης ισχυος και ενα πιο σκληρο ηχειο ίσως να μην το οδηγεί καλα

2. The Following 2 Users Say Thank You to m-power_01 For This Useful Post:

BILL007 (06-05-13), Dermatis (06-05-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παιδια εχω και εγω ενα θεματακι με τα ηχεια της 316 ε90 2009 μοντελο.Συγκεκριμενα το ηχειο που ειναι κατω απο το καθισμα του συνοδηγου ειναι νεκρο.Οσο κ αν εστησα αυτι δεν ακουσα το παραμικρο ηχο να βγαζει, αλλα κ αγγιζοντας το επισης δεν παλοταν οπως τα υπολοιπα ηχεια.Τωρα ή τα εφτυσε ή εκτος αν υπαρχει καποια ρυθμιση στο ραδιο ( bussiness cd)που το ενεργοποιει ή οτιδηποτε αλλο που δεν παει το μυαλο μου και παει το δικο σας...

Προεπιλογή

Κοίτα το fader και το balance.
    Τσέκαρε και τα υπόλοιπα ηχεία .

5. The Following User Says Thank You to m-power_01 For This Useful Post:

BILL007 (04-08-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

To fader και το balance τα εχω στη μεση ετσι ωστε να διανεμεται ο ηχος εξισου παντου.Τα υπολοιπα ηχεια οπως ειπα παιζουν καονικα κατι που και το ακουω και το νιωθω στο χερι οταν κουμπαω τα καπακια τους καθως υπαρχει κραδασμος.Λετε να εχει καει??

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο GiorgosN Εμφάνιση μηνυμάτων
    To fader και το balance τα εχω στη μεση ετσι ωστε να διανεμεται ο ηχος εξισου παντου.Τα υπολοιπα ηχεια οπως ειπα παιζουν καονικα κατι που και το ακουω και το νιωθω στο χερι οταν κουμπαω τα καπακια τους καθως υπαρχει κραδασμος.Λετε να εχει καει??
    μπορεί...
    Μήπως έκανες κάποια εργασία στο αυτοκίνητο και στο μοντάρισμα δεν κούμπωσαν κάποιο φυσάκι?

Rides
    0

Προεπιλογή

Τιποτα που να ειναι σε γνωση μου.το αμαξι το εχω μολις 5 μερες!που μπορω να απευθυνθω να βρω μια ακρη?

Προεπιλογή

Τιποτα που να ειναι σε γνωση μου.το αμαξι το εχω μολις 5 μερες!που μπορω να απευθυνθω να βρω μια ακρη?
    Προτίμησε κάποιο συνεργείο bmw. Να λύσουν το ηχειο να δουν τι τρεχει. Και αν είναι να το αντικαταστήσεις.
    Σε ποια περιοχη βρίσκεσαι?

10. The Following User Says Thank You to m-power_01 For This Useful Post:

BILL007 (05-08-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m-power_01 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Προτίμησε κάποιο συνεργείο bmw. Να λύσουν το ηχειο να δουν τι τρεχει. Και αν είναι να το αντικαταστήσεις.
    Σε ποια περιοχη βρίσκεσαι?
    Ειμαι Βυρωνα.Για πες καμια ιδεα προς τα που να παω!!

Rides
    0

Προεπιλογή

Παιδια εχω και εγω ενα θεματακι με τα ηχεια της 316 ε90 2009 μοντελο.Συγκεκριμενα το ηχειο που ειναι κατω απο το καθισμα του συνοδηγου ειναι νεκρο.Οσο κ αν εστησα αυτι δεν ακουσα το παραμικρο ηχο να βγαζει, αλλα κ αγγιζοντας το επισης δεν παλοταν οπως τα υπολοιπα ηχεια.Τωρα ή τα εφτυσε ή εκτος αν υπαρχει καποια ρυθμιση στο ραδιο ( bussiness cd)που το ενεργοποιει ή οτιδηποτε αλλο που δεν παει το μυαλο μου και παει το δικο σας...
    Το ηχειο που ειναι κατω απο το καθισμα ειναι υπογουφερ.
    Δλδ, ΔΕΝ "παιζει" οπως ενα "παραδοσιακο" ηχειο, αλλα παραγει μονον συγκεκριμενο ευρος συχνοτητων (χαμηλες).

Οποτε:
    1. Αυτο που ακουγες δεν ειχε επαρκες χαμηλο για να το ερεθισει
    2. Απο το μενου της πηγης, εχει ρυθμιστει να "κοβει" πολυ χαμηλα
    3. Εχει αποσυνδεθει απο την πηγη (βγαλμενο βυσμα ή κομμενο καλωδιο)
    4. Τα εφτυσε

13. The Following 2 Users Say Thank You to ntinos For This Useful Post:

deepBLUE (07-08-13), Samaro (07-08-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

ΜΠες στο μενου και βαλε στο τερμα ανοιχτο(+) το bass, και στο τερμα κλειστα(-) τα mid & high.

Βαλε ενα cd και παιξει, και δωσε ενταση.

Πες μας τι εγινε

15. The Following User Says Thank You to ntinos For This Useful Post:

deepBLUE (07-08-13)

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP