και η πρώτη αποσυσκευασία επίσημα.
ο φορητός φορτιστής όλα τα λεφτά λέμεεεεεεεεεεεεεεεε!!!
άντε και σε κάνα ένα ενάμιση μηνάκι να το έχουμε και εδώ...
και η πρώτη αποσυσκευασία επίσημα.
ο φορητός φορτιστής όλα τα λεφτά λέμεεεεεεεεεεεεεεεε!!!
άντε και σε κάνα ένα ενάμιση μηνάκι να το έχουμε και εδώ...
sympether with chiefτης
μιλάς απο άποψη σχεδιασμού, ή γενικά σαν τηλ?
γιατί σαν τηλ...
1) μεγαλύτερη οθόνη
2) μεγαλύτερα και πιο απλωτά πλήκτρα
3) 100 φορές πιο ευχρηστο με την ακύρωση του κλασικού μένου μπαρ και του τρακ παντ
4) μουλτιτάσκινγκ, με πολαπλά παράθυρα και εφαρμογές η μία πάνω στην άλλη, όπου τις εναλάσεις με ένα απλό σγουάιπ
5) σύστημα τέξτινγκ απο άλλο πλανήτη
6) συντομεύσεις τρελές
7) βίντεοκλήση
άστο θείο...καλό το 9900, το 10άρι είναι το βήμα παραπέρα στην κυριολεξία.
sympether with chiefτης
Έπεσε στα χέρια μου ένα Ζ10 για 2-3 μέρες (πριν από κανα μηνα περίπου). Συγκρητικά με το 9900, Torch 9800 και ότι προηγούμενο είχα, το 10 είναι καμία σχέση, όντως ένα βήμα παραπέρα. Τόσο παραπέρα, που μου φάνηκε αρκετά δύσχρηστο το μενού. Δεν ξέρω αν στο Q10 θα είναι καλύτερα τα πράματα, και λόγω πληκτρολογίου...
Νομίζω αν θέλει κάποιος συσκευή τύπου Ζ10 (μόνο αφή δηλαδή, το iphone πρέπει να είναι καλύτερο και πιο user friendly...
blackberry Q10 has been synced, setuped and working...
θα γράψω εντυπώσεις σε κάνα 2 μέρες, μόλις το επεξεργαστώ πλήρως με την υσηχεία μου...
εκ πρώτης εντύπωσης, πολύ ωραίο φαίνεται. ενώ δείχνει λίγο δυσχρηστο στην αρχή συνηθισμένος με την κλασική λειτουργεία που έχουν τα ΒΒ, ομολογώ ότι όσο το συνηθίζεις σε κερδίζει...
πολύ μεγάλη εντύπωση μου κάνει η ποιότητα του ήχου απο τα καινούρια χαντς φρι...η ποιότητα ήχου εκτός της έντασης η οποία είναι πολύ μεγάλη, είναι απλά απίστευτη. αξίζει να το τιγκάρεις στη μουσική...
sympether with chiefτης
Το εχω σακατεψει λη μερα στη χρηση και ακομα στο 78% ειναι.
sympether with chiefτης
για τους αιφονάκηδες πάντως, πιστεύω ότι το Ζ10 θα τους αρέσει περισσότερο. το σύστημα swipe που έχει και το multitasking, είναι κλάσης ανώτερο απο τον τρόπο που λειτουργεί ένα φόνι...
επίσεις απο γραφικά ταχύτητες κτλ κτλ hardware, το τηλέφωνο απλά σπέρνει...
ξενίζει ο τρόπος λειτουργίας του γενικότερα στην αρχή έναν μπλακμπερά, αλλά μετά απο 2 μέρες καταλαβαίνεις ότι το τηλέφωνο έτσι είναι πολύ πιο γρήγορο στην χρήση του σε όλους τους τομείς. κυλιόμενα παράθυρα για τα πάντα, ενώ με μια μικρή κίνηση ανοίγεις-κλείνεις ότι θές, ενώ μπορείς στο background να τρέχεις μια εφαρμογή, να κάνεις κάτι άλλο, και σε μισό δευτερόλεπτο να συνεχίσεις πάλι στην εφαρμογή.
πολλές αλλαγές προς το καλύτερο. επίσεις για αυτούς που ήδη έχουν και σκέφτονται να πάρουν. μην μπούν στην διαδικασία να συγχρονίσουν με το ντεσκ τοπ μάνατζερ που έχουν. μπαίνουν στο σάιτ της μπλακμπέρυ και κατεβάζουν μια καινούρια πλατφόρμα, το μπλακμπερυ λινκ. συνδέουν την παλιά τους συσκευή, τραβάει τα πάντα, και μετά συνδέεις την καινούρια. είναι ο μόνος τρόπος. εφαγα ένα απόγευμα για να βγάλω ακρη...
sympether with chiefτης
Τωρα ειναι ντεμεκ σμαρτφοουν.