Η GLK είναι αναμφισβήτητα η καλύτερη για offroad καταστάσεις έναντι των άλλων δύο. Αλλά κατά τη γνώμη μου είναι πολύ άσχημη και φέρνει κάπως σε νεκροφόρα!
Η Χ1 πάλι μου αρέσει εξωτερικά και οδηγικά φαντάζομαι ότι θα είναι αν μη τι άλλο αρκετά ενδιαφέρουσα (γονίδια είναι αυτ!ά). Αυτό που με χαλάει όμως είναι η ποιότητα του εσωτερικού για την οποία έχουν γίνει πολλά αρνητικά σχόλια από τον ειδικό τύπο. Παρότι η συναρμογή είναι κορυφαία (όπως σε όλες τις bmw), τα πλαστικά είναι σκληρά και δεν συνάδουν με τον πολυτελή χαρακτήρα του μοντέλου αλλά και με την υψηλή τιμή του. Αυτό για εμένα είναι μεγάλο foul, αφού δεν δέχομαι καμία bmw, ακόμα και entry level, να έχει μέτριας ποιότητας πλαστικά που σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογούνται από το (υψηλό) κόστος του αυτοκινήτου, αλλά και από τον πολύ καλό σε αυτό το σημεία ανταγωνισμό. Τώρα όσον αφορά στους κινητήρες, μέχρι στιγμής είναι απλά εκτός συναγωνισμού για τα ελληνικά δεδομένα. Όταν μπει κανας δίλιτρος βενζινοκινητήρας, ή ακόμα καλύτερα όταν στο μέλλον μπει κανένα turbo, τότε το ξανασυζητάμε.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Driver M : 29-12-09 στις 22:41
the more people agree with me
the more I think I'm wrong