Αν στα είκοσι δεν μάθεις,
στα τριάντα δεν κάνεις,
στα σαράντα δεν έχεις,
τότε στα πενήντα ούτε θα μάθεις, ούτε θα κάνεις, ούτε θα έχεις.
Τι γαρ ωφελείται άνθρωπος, αν τον κόσμον όλον κερδίσει την δε ψυχή αυτού ζημιωθή?
doctore (08-04-13)
Ζήτω που καήκαμε...
Detailing Madness
Εδώ η CLA βγήκε μπροστοκούνα! Οπότε βλέπω και την bmw με κανένα άσσο sedan.
Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.
Ptboul (09-04-13)
Στάλθηκε από το GT-S5839i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
Ωραία..να δω που θα κρυφτούν τώρα τα αουντάκια που θα χαθεί και το μοναδικό πλεονέκτημα που είχαν,επι ελληνικού εδάφους μόνο φυσικά...
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
Bazil Van Sinner (01-05-13), doctore (09-04-13), imolarot (09-04-13), Konstantinos E60 (09-04-13), mark e92 (09-04-13), Nick bmwlover (09-04-13), nikos1400 (09-04-13), Nino (09-04-13), Panos 316T (09-04-13)
Αρη (s&n) ετοιμασου!! αυτα είναι!!! εκδοση και για τα δικά μας χέρια χαχαχα
Αντί να βγάλουν το Ζ4Μ με κανά σωστό μοτέρ αντί για το πανάρχαιο S54 πάνε και κάνουν Χ5Μ Χ6Μ και κάτι τέτοιες βλακείες.
Αντί να βγάλει κάτι πρωτότυπο ξέρω γω να ακολουθούν οι άλλοι, καταντάει ουραγός.
Το ίδιο έγινε και με τα τούρμπο το ίδιο γίνεται και με την τετρακίνηση.
Και καλά πόσο θα πάει το Μ5; 3,5 τόνους; έλεος δλδ!
Καιρός ήταν !!
Άντε και Μ4 με τετρακίνηση!!!
δεν είμαι θετικός!!! Χαλάει όλη την ιστορία της φίρμας (όπως και η χρήση turbo σε Μ κινητήρες)
Γενικά αυτές οι αλλαγές στην παράδωση μιας τόσο μεγάλης αυτοκινητοβιομηχανίας με βρίσκουν στην αντίθετη πλευρά...
Καθαρά προσωπική μου άποψη!
ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΡΚΩΣΑΝΕ,
ΟΤΑΝ BMW ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ...!!!
BILL007 (01-05-13)