καλησπερα στη παρεα!
σημερα τελικα καταλαβα οτι θελω μπροστα σηνεμπλοκ.....
για τα μαμα μου ειπαν 1οο κατι ευρω!! τι επιλογες εχω?
θα μπορουσα να βαλω κατι καλητερο? και ποιο ανθεκτικο π.χ?
το αυτο.. ειναι ε46 compact
καλησπερα στη παρεα!
σημερα τελικα καταλαβα οτι θελω μπροστα σηνεμπλοκ.....
για τα μαμα μου ειπαν 1οο κατι ευρω!! τι επιλογες εχω?
θα μπορουσα να βαλω κατι καλητερο? και ποιο ανθεκτικο π.χ?
το αυτο.. ειναι ε46 compact
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη YAz : 16-04-10 στις 02:15
Γνώμη μου να βάλεις τα εργοστασιακά. Δε νομίζω να χάσεις κάτι.... Δοκιμασμένα πράγματα... Τώρα για τα ενισχυμένα δύο είναι οι επιλογές, θα σου πω και τους εμπόρους.
Powerflex- AVC Webber
Superpro- Νέστωρ Τζούρδας
Τα πρώτα είναι πολύ σκληρά τα δεύτερα πιο ανθρώπινα....
Αλλά αν δε μπαίνεις πίστα συχνά δε νομίζω να έχεις πρόβλημα με τα μαμά..
M40B18, 8-valve, Aluminium cylinder head, Hydraulic valves, Cast iron block, Forged steel rods, 6 counter-weights, DME Bosch motronic 1.3 > 115(BHP)@5500 rpm, 165(NM)4250 rpm.
Αν θες να βαλεις τα ιδια βαλε της lemforder που ειναι προμηθευτης της bmw ...το ιδιο πραγμα σε χαμηλοτερη τιμη! Αν θες καλυτερα ,βαλε πολυουρεθανης! Powerflex τιμη 80ε
///M Arios (03-06-10), chris41 (15-08-15), G_kaliteros (26-03-10), kplc16 (03-06-10)
Θα συμφωνησω κ εγω μιας κ πριν μια βδομαδα αλλαξα τα μπροστινα με lemforder απλα χωρις εχει το σημα της bmw επανω. Αγορασμενα απο την καθεαυτου δηλαδη εταιρια. Εβαλα τα μασιφ του Μ3 (Ε36) με 40+ ευρω αγορα και τα 2 σινεμπλοκ + 40 εργασια ... . Πολυ καλυτερη αισθηση στο τιμονι και στην αποκριση του αυτοκινητου στις αλλαγες πορειας . Δε θα το μετανοιωσεις...
z3 2.2 (25-03-10)
https://www.ca-automotive.co.uk/sing...wX2lkPTE2.html
ό,τι καλύτερο υπάρχει σε σινεμπλόκ!!!
όχι απο ότι έχω διαβάσει είναι πολύ καλύτερα απο της powerflex
Λογικά με το μέταλλο που έχουν θα μεταφέρουν κραδασμούς αλλά θα έχει άααααλλη αίσθηση το τιμόνι!!
νομιζω οτι πλεον θα διαβαζει και τσιγαροχαρτο το τιμονι! Τα powerflex ειναι αρκετα καλα! Τα εβαλες?
πίσω όλα ναι powerflex και γέφυρας και κόντρες μπροστά θέλουν οπωσδήποτε αλλαγή..
ta pοwerflex που τα βρησκουμε?
αμα ειναι καλητερα απο τα μαμα και σε ποιο καλη τιμη!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη G_kaliteros : 25-03-10 στις 05:24