Χα! Σ' εχω! Μπορώ να "χάσω" 20 και με λίγο ζόρι (εχει να πέσει πείνα...) και 25 κιλά!
sent from mobile
Χα! Σ' εχω! Μπορώ να "χάσω" 20 και με λίγο ζόρι (εχει να πέσει πείνα...) και 25 κιλά!
sent from mobile
nik200 (29-03-13)
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
nik200 (29-03-13)
Εγω δυστυχως βαραινω! αλλα δεν πειραζει,θα σηκωνω πιεση ωστε να παραμενει η αναλογια κιλων/ιππο ιδια!!χαχαχαχα!
Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....
Bazil Van Sinner (29-03-13)
Χα χα χα. Σωστός!!!!
sent from mobile
ποσο αξιοπιστο ειναι να στηριζεται σε δυο 17αρια μπουλονια η αναρτηση πχ...και να συνδεετε ετσι στο ακρο????προφανως για να δινει ετσι τα specs η bilstein, η bc, η d2, η koni και ολοι οι υπολοιποι κατασκευαστες αναρτησεων κατι παραπανω απο εμας ξερει..να σου εξηγησω ακριβως δεν μπορω καθως δεν ειμαι μηχανολογος μηχανικος..
υγ..οταν μιλαμε για κολληση εννοουμε κολληση μασιφ..που ειναι φτιαγμενη να αντεχει για παντα...
Δεν αντιλεγω και ξερω οτι ετσι γινεται αποτι εχω δει,αλλα ειναι και η αξιοπιστια αν θα γινει σωστα η κοληση η να μην κοληθει στραβα!
Bazil Van Sinner (31-03-13)
και επειδη καμια φορα ο διαολος σπαει το ποδαρι του....δηλαδη εχεις κ@υλωσει που εχεις παει στο καρτοδρομο πιο πριν και βλεπεις drift...λες δεν βγαζω το αμαξι καμμια βολτα...?????
ετσι και εγινε σημερα...και ενω πηγαινω αμεριμνος στην μεσογειων...κοκκινο τουτου...ς μας περναει με σφηνα...και μπαινει μπροστα στο φαναρι...και ενα leon που πιο πριν ξυνοταν στην γκλιτσα του τσοπανη διπλα...οι σκεψεις που περνανε απο το μυαλο μου ειναι οι εξης....αυτα τα ρημαδολαστιχα που εχω πισω...θα πατησουν ποτε στο σαγρε (chic) οδοστρωμα της μεσογειων???φαναρι και παμε...πομονα πισω απο το τουτου...και παταει...παταω και εγω 2α μην ξεχνιομαστε...αλλα που να πατησει...ελα ομως που η αποσταση ειναι ιδια!!!...αλλαγη 3ης..και ουτε φτανω ουτε φευγει...και το αμαξι ακομα δεν εχει πατησει καλα καλα...(γ@μω τα σαπια 15αρια πισω...)..για να μην τα πολυλογω καπου στο κοφτη 3ης (130 υπολογιζω..) κοβω καθως το αμαξι μετα απο αυτα τα χιλιομετρα γινεται υπερβολικα αντρικο......η αποσταση ηταν κοπιο...αν και του εκλεβα τον αερα....not bad αν αναλογιστει κανεις οτι τα βαλαμε με αμαξι 272 ιππων....δυστυχως δεν ειδα την φατσα του....αλλα καμια φορα η υπερβολικη σιγουρια καποιων πρεπει να σπαει....sleep tight tt and beware of the bimmers.....
BILL007 (18-04-13), dark knight (11-05-13), EVERGET (18-04-13), oldcarskickass (19-04-13), Panos 316T (18-04-13), Stunt Mike (18-04-13), Vasilis M3 (18-04-13)
Ωραίο σπορ οι κόντρες Νίκο τελικά, ε? κι ας μην το παραδέχεσαι....
Έτσι...κάνε μας περίφανους!
"There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]
nik200 (18-04-13), Panos 316T (18-04-13), Vasilis M3 (18-04-13)