Γενικά τα τελευταια fast& furius δεν ξέρω αλλα λίγο έχουν ξεφυγει απ το "θεμα" και το εχουν κανει πολυ υποθεση να πω? πολυ γενικα..δεν ξερω ισως να κανω λαθος..
Απλά μια τετοια ταινια θα πρεπει να βασιζεσαι περισσοτερο με ενδιαφερον στα αυτοκινητα, στις κοντρες, φυσικα να εχει μια υποθεση σχετικα απλη να μην μπερδευεται και ο κοσμος και η υποθεση να σχετιζεται και με τα προηγουμενα fast & furius ετσι ωστε να υπαρχει μια συνοχη και συνεπεια..αλλα και ενδιαφερον απ τον κοσμο ωστε να του δινει κινητρο να δει το επομενο..
Καλες φυσικα και οι καινουργιες εμφανισεις απο ηθοποιους οπως ο Rock στα τελευταια..
Παντως απο ολα αυτο που μου αρεσε περισσοτερο ειναι το Tokyo Drift..Ωραια ιστορια με εναν που ερχεται απ το πουθενα μαθαινει Drift παιρνει μερος σε αγωνα με τον "αρχηγο" drift king και παιρνει και το κοριτσι..
Και επισης δειχνει και ωραια ανακατασκευη της Mustang με κινητηρα "¨παντρεμα" απο Nissan Skyline
Υ.Γ Ρε γμτ σε ολες τις ταινιες δεν εχουν βαλει ουτε μια Μ3 εστω Μ5..Νταξ ειπαμε ΑΜΕΡΙΚΑ και εγω γουσταρω τρελα SS, Charger κλπ αλλα απ την αλλη μου βαζαν κατι χοντα civic και οτι αλλη μ@λ@κια..