120ie87 (11-03-13), katsaraios (11-03-13), mark e92 (11-03-13), Panos 316T (12-03-13), Ptboul (12-03-13)
Περασα το Πασχα του 2010 στον Γερολιμενα (το επαιξα γκουρμε εμεινα στο κυριμαι), anyway, δεν θυμαμαι και πολλα....
Πιθανον να παω Καλαματα να αμολησω αετο, ελεγα μηπως παω καμια βολτα την Κυριακη προς εκεινη την πλευρα.
Απο Καλαματα εχω παει μεχρι την Στουπα, φανταζομαι ο δρομος θα ειναι στο ιδιο μοτιβο μεχρι το Λιμενι
Να βαλω και την γυναικα μου να οδηγει να παει επι 3 ?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ntinos : 11-03-13 στις 17:24
120ie87 (11-03-13), doctore (11-03-13), Eleni (11-03-13), Panos 316T (12-03-13), Ptboul (12-03-13)
120ie87 (11-03-13)
Υπάρχει κανένας Θεσσαλός να μου δώσει καμιά ιδέα για Κ. Δευτέρα? Σκέφτομαι για Βόλο - Πήλιο αυθημερόν... Ξέρετε τίποτα πιο συγκεκριμένο για την περιοχή? Καμιά ενδιαφέρουσα πρόταση?
ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΡΚΩΣΑΝΕ,
ΟΤΑΝ BMW ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ...!!!
Απο την μεσα μερια (κοντα στον Βολο) ή καμια ωρα παραπανω, απο την "εξω", Τσαγκαραδα πχ ?
VanVIC (12-03-13)
Συνονόματε, είναι πολλά τα χιλιόμετρα από την Αθήνα για αυθημερόν ταξίδι, ιδιαίτερα αν σκεφτείς και την ταλαιπωρία που θα υπάρξει κατά την επιστροφή.
(πιστεύω λόγω των οικονομικών συνθηκών πολλοί θα σκεφτούν μονοημεράκι την καθαρά δευτέρα και η κίνηση στην επιστροφή θα είναι αρκετή).
Αξίζει τον κόπο να δώσεις 50-60 ευρώ σε ένα από τα ωραία ενοικιαζόμενα με θέα πριν την τσαγκαράδα (ένα μάλιστα λέγεται και "η θέα") και να απολαύσεις λίγο παραπάνω και να ξεκουραστείς (να το κάνεις σχεδόν διημεράκι ή μιάμιση μέρα)
ΦΙΛΟΙ ΠΡΟΣΟΧΗ: ΔΕΝ ΟΔΗΓΟΥΜΕ ΑΝ ΠΙΟΥΜΕ. ΦΟΡΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΖΩΝΗ/ΚΡΑΝΟΣ. ΖΩΝΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΚΑΘΙΣΜΑ. ΔΕΝ ΟΔΗΓΟΥΜΕ ΕΝΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΙ.
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
(το κόκκινο χρώμα στα γράμματα δεν επιλέχθηκε τυχαία...... προσοχή!)
aristent (11-03-13), Eleni (11-03-13), nikos-Mpacket (12-03-13), VanVIC (12-03-13)
Καλαμάτα-Στούπα είναι 1 ώρα με φυσιολογικούς ρυθμούς, από εκεί και πέρα όντως η διαδρομή είναι περίπου στο ίδιο μοτίβο αλλά η άσφαλτος είναι χειρότερη και στενεύει λίγο το πλάτος του δρόμου. Στούπα-Λιμένι θες άλλη μισή ώρα. Έχεις από την μια μεριά το σκηνικό της Μάνης (δηλαδή πέτρα, πέτρα και πάλι πέτρα) και από την άλλη το απέραντο γαλάζιο του μεσσηνιακού κόλπου. Επίσης περνάς μέσα από διάφορα μικρά χωριά που το καθένα έχει την δική του ξεχωριστή ομορφιά. Ειδικά το καλοκαίρι χρειάζεται προσοχή γιατί η κίνηση είναι αυξημένη και είναι αρκετοί που χωρίς να ξέρουν τον δρόμο οδηγούν επικίνδυνα.
Όσον αφορά την άλλη διαδρομή, το Καλαμάτα-Σπάρτη δηλαδή, είναι εξαιρετική γιατί συνδυάζει φυσική ομορφιά με πολύ ωραίες στροφές κάθε λογής. Όμως και εδώ χρειάζεται προσοχή γιατί ο δρόμος είναι αρκετά στενός. Για αυτό το κομμάτι υπολόγιζε γύρω στη 1 ώρα, μπορείς όμως να πας μέχρι το τουριστικό (έτσι λέγεται ένα καφέ-εστιατόριο) περίπου στα μισά της διαδρομής που βρίσκεται στο ψηλότερο σημείο και μετά επιστροφή με στάση για φαί σε ένα από τα ωραία ταβερνάκια που υπάρχουν δίπλα στο δρόμο. Βασικά καλαματιανός είμαι, οπότε αν με το καλό έρθεις προς τα εδώ κανονίζουμε καμιά εξόρμηση αν υπάρχει χρόνος
120ie87 (11-03-13), Bitz (12-03-13), ntinos (12-03-13), Panos 316T (12-03-13), Ptboul (12-03-13)
Ευχαριστώ φίλε
Σάββατο μεσημέρι θα είμαι Καλαμάτα
Θα ενημερώσω την παρέα σχετικώς !
120ie87 (12-03-13)