Μακαρι να ηταν και ενα Salgaris σε αυτη την τιμη.
Μακαρι να ηταν και ενα Salgaris σε αυτη την τιμη.
η ασφαλεια ειναι θεμα...
ειμαι ηδη μελος στο mkivsupra.net το οποιο συνεργαζεται με την sky insurance και κανει αρκετα καλες τιμες στα μελη του, θα δειξει ακομα ειναι σχετικα νωρις.... μην ξεχνατε ομως οτι εδω δεν εχει τα ιδια τελη κυκλοφοριας με την ελλαδα, δεν εχει πουθενα διοδια.. δεν δεν δεν! (το φπα στα ανταλλακτικα ειναι 17% ) κτλπ...
οποτε μεσες ακρες ειναι τα ιδια με το bmwδακι στην ελλαδα.... θα δειξει οπως ειπα ακομα ειναι νωρις...
PtBoul... just LoL!
Σωστα μιλας, αλλα....τα εργατικα (κοστος ΑΩ) ειναι φωτια....
Προσωπικα θα διαλεγα το tvr . Δε νομιζω οτι θα χεις ποτε αλλοτε τη δυνατοτητα στη ζωη σου να αποκτησεις τετοιο αμαξι. Καθαρα για λογους πρωτοτυπιας. Χωρια που ειναι κι αυτο πισωκινητος πυραυλος και το εσωτερικο του ειναι αλλου.
Supra παιζει και στην ελλαδα λιγο πολυ και γενικα ειναι εφικτο. M3 κι αν ειναι εφικτο... Tvr ειναι απιαστο ονειρο εδω ακομα και τωρα..
Αμα δεις τι ζητανε για σουπρα στην Ελλαδα θα τραβας τις μασχαλοτρυχες σου!!!
η αληθεια ειναι οτι εχω σκεφτει και για TVR και για το cerbera και για το chimaera... ΑΛΛΑ 1. το cerbera ειδικα δεν συγχωρει λαθη ειναι πολυ απολυτο, και τα tvr γενικα δεν ειναι και το καλυτερο value for money ειναι γνωστο οτι δεν ειναι και τα πιο απροβληματιστα αυτοκινητα...
και 2 και σημαντικοτερο... το Supra εχει στοιχειωσει τα ονειρα μου απο μικρος... (απο τοτε που χαμε μια πρωτη επαφη στο dreamcast ) ειναι απιστευτο αποθυμενο... και ΠΡΕΠΕΙ να εκπληρωθει καποτε....