εμενα παιδια ειναι ολα σβησμενα στη θεση ενα του κλειδιου..στη δευτερη θεση επειδη τα πρασινα λαμπακια φεγγουν αρκετα τοτε οι αριθμοι φαινοντε λιγο...
εμενα παιδια ειναι ολα σβησμενα στη θεση ενα του κλειδιου..στη δευτερη θεση επειδη τα πρασινα λαμπακια φεγγουν αρκετα τοτε οι αριθμοι φαινοντε λιγο...
οκ οκ! μην βαρατε !!
υ.γ ειμαι κερκυρα
Λοιπον!
Σημερα εκατσα και ασχοληθηκα λιγο με το κοντερ..
το προβλημα που δεν φαινοταν τα συνολικα χιλιομετρα ΛΥΘΗΚΕ πολυ απλα αντικαθηστωντας μια ψειρα..
και επειδη εχω την πολυτελεια να εχω ενα κοντερ καβαντζα απο ενα αλλο ε34 518 που ειχα παρει για αννταλακτικα,πειραματιστη α και παντρεψα διαφορα για να πετυχω οτι καλυτερο...
ακομα, εβαψα και τις βελονες κοκκινες απο την πανω μερια μονο οπως διαβασα...
ολα ειναι μια χαρα εκτος απο την βελονα των χιλιομετρων που για καποιο λογο που δεν μπορεσα να βρω δεν φωτιζετε...
παρακατω ειναι φωτογραφιες που μπορειτε να δειτε τη δουλεια μου ,το προβλημα με τη βελονα και καποιες κοντινες στο χιλιομετρητη...αν καποιος ξερει κατι η αν σκεφτεται κατι ας μου το προτεινει...κριμα μετα απο τοση δουλεια να μην φωτιζεται η βελονα των χιλιομετρων...
Δοκιμασε να βαλεις λαμπακια στις τρυπες που σου εχω μαρκαρει να δεις τι φωτιζουν...ισως βρεις λυση για το κοντερ...καποιο λαμπακι ειναι καμμενο.
πορτοκαλι επρεπε να βαψεις τις βελονες,οχι κοκκινες...μικρος εισαι θα μαθεις..
DSC00811.jpg
Ptboul (21-12-12)
αυτες οι τρυπες ειναι για την οθονη δεν ειναι για τη βελονα αλλα ετσι και αλλιως δουλευουν οι συγκεκριμενες λαμπιτσες...κοκκινες ειχα δει στο φορουμ οτι τις βαφουν...και στο M5 το ε34 κοκκινες ειναι...
Μπράβο για το DIY!
Οπότε και ο Ανδρέας είχε δίκιο που έλεγε για ψείρα.
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.