Follow us on:
Αρχικό μήνυμα απο bill987 Χρήστο έκανα βλακεία και αναβάθμισα στην 3.1.3..... Αρχικό μήνυμα απο bill987 Του έδωσα εγώ χεχχεχεχεχ να σαι καλα και να ξερεις οτι και για σενα υπαρχει λυση!!!! downgrade
Ευχαριστώ για το πμ το έλαβα αλλά έχω την επόμενη έκδοση 3.1.3...επίσης τί είναι unlock και τί Hacktivate??
Αρχικό μήνυμα απο yannisv Ευχαριστώ για το πμ το έλαβα αλλά έχω την επόμενη έκδοση 3.1.3...επίσης τί είναι unlock και τί Hacktivate?? αχαχαχαχαχαχαχα Γιάννη θες άλλα κόλπα ..... Την πάτησα και εγώ και αναβάθμισα !!!!!! Θα στα πει ο Χρηστάρας αναλυτικά!!!!!
Αρχικό μήνυμα απο yannisv Ευχαριστώ για το πμ το έλαβα αλλά έχω την επόμενη έκδοση 3.1.3...επίσης τί είναι unlock και τί Hacktivate?? αστα γιαννη τα αλλα.Δε τα χρειαζεσαι.ειναι για τηλεφωνα απο εξωτερικο αγορασμενα. Αρχικό μήνυμα απο bill987 αχαχαχαχαχαχαχα Γιάννη θες άλλα κόλπα ..... Την πάτησα και εγώ και αναβάθμισα !!!!!! Θα στα πει ο Χρηστάρας αναλυτικά!!!!! οσο για το οτι εχετε και οι δυο αναβαθμισει σε 3.1.3 ειναι ενα απλο downgrade σε 3.1.2 και τελος.
BILL007 (13-03-10)
Εμφάνιση Ομάδας Ετικετών
Κανονισμός του Φόρουμ