Νομίζω πως στο 4.39 και στο 5.19 υποστρεφει ξεκάθαρα βρε συ... Στο τέλος δείχνει φάσεις από τη Manhart και την AMG, προφανώς πρόκειται για πολύ πιο διασκεδαστικα αυτοκίνητα που δεν έχουν σχεδιαστει για να γράφουν χρόνους σε πίστα. Θα μου πεις, το ίδιο ισχύει και για το HGP. Πάσο. Πάντως, στις Σέρρες το 1Μ διέλυσε το ταχύτερο S3 κι έχασε ελάχιστα από το RS4 (από λάθος του οδηγού του BMW σε κάποια στροφή), πράγμα που δείχνει πως σημασία δεν εχει τόσο η δύναμη όσο το στήσιμο και η κατανομή. Και το Golf πάσxει πολύ σ' αυτους τους τομείς.
Golf και @@...
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
η φριζι που λετε ειναι αυτη που οδηγαει?
Η νικήτρια του Miss Tuning 2013 Frizzi Arnold:
...απο τις τρεις,η μεσαια.......η ψηλοτερη!!!
αυτη που βγηκε τριτη πηρε 500ευρω???......ουτε για το κομμωτηριο δεν φτανουν!!!H φετινή Miss Tuning ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια του Tuning World Bodensee που έλαβε στο Friedrichshafen της Γερμανίας. Νικήτρια ήταν η 22-χρονη Frizzi Arnold η οποία εκτός του ότι θα φωτογραφηθεί από το διάσημο ημερολόγιο, κέρδισε έναν διαφημιστικό συμβόλαιο με το Tuning World και ένα Skoda Fabia Monte Carlo. Δεύτερη η Alena Lackmann η οποία κέρδισε ένα ταξίδι για δύο στην Ibiza της Ισπανίας ενώ τρίτη η Phaedra Mueller Heyweiler η οποία κέρδισε 500 ευρώ.
πηγη:https://www.autoblog.gr/2012/05/02/miss-tuning-2013/
κατσε να βαλω και μια "ψιλοσεμνη" για τον φιλο μου τον Πιτμπουλ:
ΥΣ...σορυ για το οφτοπικ στο Γκολφοθρεντ,.....αν και μπορει να μην ειναι,αφου και η εν λογο μοντελα περιλαμβανεται στο ρεπορταζ.....
Vassilis ///M (06-11-12)
saulm3 (06-11-12)
αυτοκίνητα του μισητού ομίλου και 0-300 σε 10'' να είχαν....
η ταχύτητα στην ευθεία είναι το τελευταίο που με απασχολεί... εξάλλου για κάτι τέτοια ''κουβαδάκια'' έχω και... άλλο όχημα!
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
aristent (06-11-12)