Σελίδα 3 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 29 από 29

Θέμα: Liri Farfus gets a taste of the Nordschleife

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nik200 Εμφάνιση μηνυμάτων
    εχω μια ευλογη απορια...

η γυναικα του δεν ξερει τι δουλεια κανει????δεν ξερει οτι ειναι επικυνδινο αυτο που κανει???την πτυχη του χαρακτηρα του συγκεκριμενου ανθρωπου...την λοξα αυτη δηλαδη εν ολιγοις δεν την εχει και αυτη ή δεν την συμμεριζεται????αυτο μου κανει τουλαχιστον αξιοπεριεργο..πως γινεται να παντρευεσαι εναν ανθρωπο οταν δεν δεχεσαι αυτο που ειναι και το φοβασαι???στο κατω κατω ξερεις τι ειναι η δουλεια του...

ναι καταλαβαινω οτι οι γυναικες ειναι πολυ πιο συντηριτικες απο εμας γενικοτερα..αλλα δεν πρεπει να εχεις και μια τρελλα για να παντρευτεις εναν τετοιο ανθρωπο?????

υγ..θα παρακαλουσα τους παντρεμενους να απαντησουν..

Η γυναικα μου με αγαπάει γι αυτο που είμαι.......αλλα ποτε δεν θα μπει μεσα στο αμαξι για να τρέξουμε μαζι....ουτε καν να παμε στο χωρίο οδικός.(μονο με φερυ)
    Αυτο δεν σημαίνει οτι δεν ξερει την τρέλα μου...απλα δεν θελει να συμμετέχει σε αυτή

και φωναζει και λεει πολυ περισσότερα απο την γυναίκα του Φαρφους.....με πολυ πολυ λιγότερα χλμ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

2. The Following 4 Users Say Thank You to Z4 DCT For This Useful Post:

aristent (28-09-12), bill_m3 (30-09-12), nik200 (28-09-12), Panos 316T (28-09-12)

Περιοχή
    ΙΩΑΝΝΙΝΑ
    Rides
    0

Προεπιλογή

Πρόσεξε κανείς πόσο ήρεμος χαρακτήρας είναι ακόμη και όταν οδηγεί με 250χλμ????
    Δεν φαίνεται σε καμία περίπτωση να υπάρχει νευρικότητα αλλά είναι και πρόθυμος να κάνει συζήτηση με τη σύζυγο για να την καθησυχάσει....

Στο τέλος δε φαίνεται η αλλαγή συναισθημάτων όταν βγαίνουν μαζί απο το Μ3 και την αγκαλιάζει στοργικά....

Περιοχή
    drift land
    Rides
    4

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Z4 DCT Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η γυναικα μου με αγαπάει γι αυτο που είμαι.......αλλα ποτε δεν θα μπει μεσα στο αμαξι για να τρέξουμε μαζι....ουτε καν να παμε στο χωρίο οδικός.(μονο με φερυ)
    Αυτο δεν σημαίνει οτι δεν ξερει την τρέλα μου...απλα δεν θελει να συμμετέχει σε αυτή

και φωναζει και λεει πολυ περισσότερα απο την γυναίκα του Φαρφους.....με πολυ πολυ λιγότερα χλμ
    γιαννη, εσενα ομως φιλε δεν ειναι η δουλεια σου αυτη...ειναι το hobby σου..η γυναικα σου δηλαδη δεν παντρευτηκε ενα οδηγο αγωνων..

ειναι σαν να σου λεω δηλαδη οτι η γυναικα σου δεν σε εμπιστευεται στην δουλεια σου!!!!!

5. The Following User Says Thank You to nik200 For This Useful Post:

Vassilis ///M (28-09-12)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

προσωπικά και απο τότε που με γνωρίζει η ελίνα, ξέρει την τρέλα που έχω με την γρήγορη οδήγηση, και σε ακραίες καταστάσεις μάλιστα. γνωρίζει ότι είμαι επιρεπείς σε αυτό το πράγμα, και ότι ακόμα και εκεί που θα πάμε χαλαρά πχ στην τσιμισκή, στο πρώτο ξεκίνημα θα τεντώσω την πρώτη και δευτέρα.
    επίσεις το ήξερε και απο το σχολείο, τότε που πήγιανα με το ρενό, και ακριβώς στην στροφή της εισόδου κάθε πρωί κατέβαιαν με το χειρόφρενο, βλέποντας τους υπόλοιπους μαθητές σαν κορίνες, με εμάνα να είμαι η μπάλα του μπόουλινγκ.
    μπορείς να πείς ότι και αυτό είναι ένα μέρος της σχέσης μας που η ελίνα γουστάρει να βλέπει επάνω μου, παρόλο που δεν διστάζει μετά απο την οποιαδ΄γποτε βλακεία, μέχρι να μου δώσει και φάπα.
    είναι πολλές οι πτυχές του άντρα που μπορεί να κεντρίζουν το ενδιαφέρον μιας γυναίκας, και σαν γενικό σύνολο να της αρέσει αυτό που αισθάνεται.
    πχ, η ελίνα δεν νομίζω ότι θα μπορούσε να με φανταστεί ως ήρεμο οδηγό, και αντί να διαάζω όλη την ώρα για αμάξια να με έβλεπε να διαβάζω μυθηστορήματα.
    γουστάρουν ρε οι ρουφιάνες να τα έχουν με μεγάλους πιτσιρικάδες. εγώ αυτό ξέρω. η ζωή της γυναίκας, άσχετα τι δείχνουν, θέλει και την ένταση της.
    η ηρεμία και η ρουτίνα είναι που σου φέρνει ξένα παπούτσια έξω απ'την πόρτα σου.
    εγώ σου λέω ότι μετά την γύρα, η τυπάς έκανε το σεξ της χρονιάς, ενώ η κυρία που ούρλιαζε έζησε εμπειρία που δεν θα μπορούσε να ζήσει με κανέναν άλλο, και αυτό είναι που μετράει. να μπορείς να χαρίζεις εμπειρίες στον άνθρωπο που είσαι μαζί του.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

7. The Following 10 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

aristent (28-09-12), Bazil Van Sinner (28-09-12), bill_m3 (30-09-12), gant (28-09-12), ghost-rider (28-09-12), Leonidas_E39 (28-09-12), Nick bmwlover (29-09-12), Panos 316T (28-09-12), Ptboul (28-09-12)

Περιοχή
    drift land
    Rides
    4

Προεπιλογή

εγω προσωπικα..εχω την καλυτερη συνοδηγο...την κοπελα μου..

εχω κανει τις απειρες μλκιες..φυσικα στο βαθμο που δεν ενοχλω αλλους..και δεν μου χει πει τιποτα ποτε...ισα ισα..της αρεσει....αυτο δηλαδη που ελεγα...μοιραζομαστε την τρελλα-γιαυτο και μου κανει εντυπωση το videaki αυτο!

Περιοχή
    neverland
    Rides
    1

Προεπιλογή

Βασικα να πω στο Nino οτι προχθες ,την κυριακη,που μπηκα να τεσταρω ενα 330 Ε93 στο Ring.....
    H Aυγη,στην 1η γυρα καθοταν πισω και βιντεοσκοπουσε και στη 2η γυρα συνοδηγος και μου λεγε τις στροφες απ εξω!!!!!!!Ααααααααυγουστε αλλαξε η' γυναικα η' δουλεια!!!!
    Στο θεμα μας τωρα,Θωμα ειπες κουβεντα!!!
    γουστάρουν ρε οι ρουφιάνες να τα έχουν με μεγάλους πιτσιρικάδες. εγώ αυτό ξέρω. η ζωή της γυναίκας, άσχετα τι δείχνουν, θέλει και την ένταση της.
    η αλλιως (μαζι σου και στην κολαση) που λεει και ο Τσαλικης!!!!Για σαμπανιες και χλιδες ολες κανουν.....

* fb page flickr

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Βασιλης Εμφάνιση μηνυμάτων
    ......με αυτόν τον μοναδικό ήχο που μόνο οι ευθείς 6κύλινδροι BMW έχουν..

Περιοχή
    Ξεσσαλονικη!
    Rides
    1

Προεπιλογή

Προσωπικά πιστεύω ότι είναι και λίγο ''φτιαχτά'' τέτοιου είδους βιντεάκια, όσον αφορά τις αντιδράσεις των συζύγων..

Η δικιά μου η γυναίκα πάντως είναι τρελό καγκούρι αν και στο αυτοκίνητο φοβάται λιγάκι, ποιο πολύ μη πάθει καμιά ζημιά το αυτοκίνητο..στην μοτοσυκλέτα όμως είναι κυριολεκτικά ποιο τρελαμένη απο εμένα! πάντες, σούζες με 200, να με βρίζει αν με περάσει κάνα ''κουτί'' όπως λέει κλπ κλπ..
    Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.

11. The Following 2 Users Say Thank You to pilot For This Useful Post:

alexk (29-09-12), nik200 (29-09-12)

Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή γρηγορος γυρος στο nurburgring

ας το βαλω εδω που ειναι επικαιρο ring-thread...
    πολυ ωραιος και γρηγορος γυρος με on-board σε 1Μ αγωνιστικο
    αλλα στην ουσια βλεπουμε το gt3 που ειναι μπροστα...

μου'φυγε το κλαπετο...

πρεπει να'ναι αυτο το αμαξι.

_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________

RTFM

13. The Following 2 Users Say Thank You to nikos1400 For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (29-09-12), Nick bmwlover (29-09-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nik200 Εμφάνιση μηνυμάτων
    εχω μια ευλογη απορια...

η γυναικα του δεν ξερει τι δουλεια κανει????δεν ξερει οτι ειναι επικυνδινο αυτο που κανει???την πτυχη του χαρακτηρα του συγκεκριμενου ανθρωπου...την λοξα αυτη δηλαδη εν ολιγοις δεν την εχει και αυτη ή δεν την συμμεριζεται????αυτο μου κανει τουλαχιστον αξιοπεριεργο..πως γινεται να παντρευεσαι εναν ανθρωπο οταν δεν δεχεσαι αυτο που ειναι και το φοβασαι???στο κατω κατω ξερεις τι ειναι η δουλεια του...

ναι καταλαβαινω οτι οι γυναικες ειναι πολυ πιο συντηριτικες απο εμας γενικοτερα..αλλα δεν πρεπει να εχεις και μια τρελλα για να παντρευτεις εναν τετοιο ανθρωπο?????

υγ..θα παρακαλουσα τους παντρεμενους να απαντησουν..
    To video είναι τέρμα στημένο !
    ///Μαρκετινγκ
    Άν δεν μπορούσε να δεχθεί πως οδηγεί, πολύ απλά δεν θα τον είχε παντρευτεί ποτέ.
    Αυτά έχω να πω.

15. The Following 4 Users Say Thank You to alexk For This Useful Post:

bill_m3 (30-09-12), nik200 (29-09-12), pilot (29-09-12), Ptboul (01-10-12)

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP