gyro sto 1,7 1,8 tis brika edo , i 100 ara einai fanera pio ftini edo apo oti stin ellada
gyro sto 1,7 1,8 tis brika edo , i 100 ara einai fanera pio ftini edo apo oti stin ellada
live free and drive hard
1,765 το ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ εδω στα Συβοτα σήμερα.
ΤΟΜΑΡΙΑ του κέρατα
Να δούμε πόσο θα δωσουν το πετρέλαιο θέρμανσης που θα εξισωθει η τιμη του με το κίνησης...
oldcarskickass (25-08-12)
αξιζει ρε Μητσο? Με εχουνε κανει να θελω να το δωσω ρε φιλε.....δεν παλευεται πλεον η κατασταση, θελω 10 λιτρα τα 100 χλμ = 20 ευρω. Κανω 50 χλμ τη μερα για πλακα, δηλαδη παει 300 ευρω το μηνα για το ενα αυτοκινητο!! Σκεφτομαι σοβαρα να το στειλω οσο οσο και να παρω κανα μικρο ντιζελακι. Σα να δινω ενοικιο ειναι ρε συ....
Τελικα εληξε νωριτερα η Απεργια.. χτες κ σημερα ηταν αλλα μερικοι ανοιξαν απο αποψε!
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Current World Population Clock
U.S.National Debt Clock
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!
Bazil Van Sinner (12-09-12), Bitz (24-09-12)
SORRY για το άσχετο σχόλιο ,έχω μια απορία.Προχτές που πήγα να βάλω βενζίνα,παρατήρησα στις αντλίες πετρελαίου πως κάποιες έγραφαν taxi και το είχαν 20 λεπτα φθηνότερο.Είναι για να δελεάσουν τους ταξιτζήδες η παιζει κάτι με την ποιότητα?
Παιδιά φούλαρα από βενζινάδικο στην περιοχή Σκαραμανγκά και μετά από 50χλμ σε ταξίδι μου άναψε λαμπάκι κινητήρα. Έβαλα 2 φορές 100σταρα και ευτυχώς έσβησε. Όποιος βάζει από αυτές τις περιοχές αν θέλει, ζητάει και του στέλνω πμ το βενζινάδικο να έχει το νου του. Επίσης θα ήμουν υπόχρεος αν κάποιος μου έστελνε κανά καλό βενζινάδικο που έχει υπ'όψην σε καβάλας, θηβών ή Κορυδαλλό.
lefterishatzi (24-09-12)
Στην Κερατεα υπαρχουν δυο βενζιναδικα που εχουν φτηνοτερη βενζινη απο αυτα που ειναι στο Γερακα. Δεν ειναι καπως υποπτο?
?γραφω εδω την ερω/τηση μου,αν και πιστευω οτι θα επρεπε να εχουμε νεο θρεντ.Αξίζουν τα βελτιωτικα καυσιμου?Ανα φέρομαι σε αυτα που λενε πως καθαριζουν τον κινητηρα και τα μπεκ,οχι αυτα για επιπλεον οκτανια?γνωριζει κανεις αν οντως κανουν δουλεις ή είναι πεταμένα χρήματα?
π.χ.
https://www.autopartscenter.gr/defau...s&prodcatid=26
https://www.autotriti.gr/data/autoac...onta/16368.asp
saulm3 (27-11-12)