Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 5 από 5

Θέμα: [E90] Τρίξιμο ταμπλώ

Rides
    1

Exclamation [E90] Τρίξιμο ταμπλώ

Χαιρετώ όλα τα μέλη, νέος στο forum,μένω Αθήνα, κάτοχος bmw 320 e90, 2006. Γενικά είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος απο το αυτοκίνητο (κυρίως σε επίπεδο οδηγικής συμπεριφοράς), έχω όμως το εξής πρόβλημα: εδω και λίγους μήνες άρχισε εναν εκνευριστικό τριγμό που ακούγεται στο κέντρο του ταμπλώ, εκεί που βρίσκεται ο κεντρικός οριζόντιος αεραγωγός. Τοποθετήθηκαν απο τεχνικό κάποια σφουγγαράκια εσωτερικά, ο τριγμός όμως συνέχιζε. Τελικά δεν φταίει ο αεραγωγός γιατί αν και τον έβγαλα τελείως συνεχίζει να το κάνει. Μου είπαν σε συνεργείο μέχρι και για λύσιμο ταμπλώ μήπως είναι κάποιος αεραγωγός εσωτερικά, πράγμα που δεν θα ήθελα με τίποτα να κάνω για ευνόητους λόγους.Εάν έχει συμβεί σε κάποιον φίλο κάτι αντίστοιχο και αντιμετωπίστηκε επιτυχώς περιμένω προτάσεις. Ευχαριστώ πολύ!

Rides
    0

Προεπιλογή

πάρε κάποιον έμπειρο μαζί σου και πήγαινε βόλτα .......Θα το βρεί.....σφουγγαράκια κλπ κλπ είναι υπερβολές...!!! 10 λεπτά υπόθεση είναι

3. The Following User Says Thank You to davids For This Useful Post:

120ie87 (11-09-12)

Rides
    1

Προεπιλογή

Σε ποιο σημειο το ακους? Μηπως πισω απο το CD???

Rides
    1

Προεπιλογή

Ακούγεται ψηλά στο ταμπλώ, εκεί που είναι ο κεντρικός(μεγάλος) αεραγωγός, ένα τρίξιμο σα σουμιές...μου έχει σπάσει τα νεύρα, εκτός αυτού τώρα όταν στρίβω το τιμόνι κάνει και ενα ψιλονιαούρισμα στην κολώνα του τιμονιού (οχι δεν έχει μπει γάτα!). Τι γίνεται ρε γ..το, μέχρι τώρα ήταν αθόρυβο, τι διάολο το έπιασε? Καμιά πρόταση για επίσκεψη σε ειδικό επί των θεμάτων (τριγμών)?

Περιοχή
    βόλτες με το μάτζικ μπας
    Rides
    2

Προεπιλογή

Εμένα - αν τύχει και το αφήσω στον Ήλιο - η ηλιοροφή στην ανάκληση κάνει έναν περίεργο θόρυβο σαν τρίξιμο όταν την κατεβάσω αλλά είναι παροδικό.

Μήπως υπήρξε μεταβολή στις συνθήκες παρκαρίσματος (πχ μόνιμα έξω σε ήλιο/υγρασία) και επηρεάστηκαν τα πλαστικά μέρη;

(μη γελάτε ακούγεται ηλίθιο αλλά παίζει)
    Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP