Παρακαλω να κλεισει η αγγελεια, τα καθισματα πουληθηκαν...
Φυσικα και με 1200 ευρα δν ειναι να το σκεφτεσαι...απλαντα σταζεις και δεν μιλας καθολου.
Αντε με γειες μου...
Παρακαλω να κλεισει η αγγελεια, τα καθισματα πουληθηκαν...
Φυσικα και με 1200 ευρα δν ειναι να το σκεφτεσαι...απλαντα σταζεις και δεν μιλας καθολου.
Αντε με γειες μου...
sympether with chiefτης
Εγώ θα έπρεπε να τα ντύσω και με imola για να κολλήσουν στο εσωτερικό μου οπότε δεν το σκέφτομαι...
"There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]
Θωμα δεν με λες χωράω στο κάθισμα ? Πως θα με κανεις βόλτα στις Σέρρες.
alexk (06-09-12)
Οχι ρε...πλακα εκανα.
sympether with chiefτης
Η τιμή είναι σχετική με την κατάσταση.
Το ένα δεν έχει την γνήσια βάση.
Μια βάση για αυτό το κάθισμα πάει ένα 500αρικο ας πούμε
BILL007 (06-09-12), EVERGET (07-09-12), Panos 316T (07-09-12), pilot (07-09-12)
φιλε μανο μηπως 20amp ειναι λιγο χαμηλα οταν το κανονικο αν δεν κανω λαθος πρεπει να ειναι τουλαχιστον 70amp. το δικο μου αμαξι εχει και ηχοσυστημα και συναγερμο και ολα τα ηλεκτρικα... και απο οτι γνωριζω οι απαιτησεισ της Μ3 σε καταναλωση μπαταριας ειναι αρκετα υψηλες..οποτε δεν ειμαι σιγουροσ αν την βγαζω με 20amp.... ισως και να κανω λαθος...
απο την μπαταρια μπορεισ να κερδισεισ μεχρι και 18κιλα... αν σκεφτεισ πως υπαρχουν μπαταριεσ που ζυγιζουν 2.5κιλα εναντι 18-20κιλα που εχει μια κανονικη μπαταρια ... οσο για τα καθισματα μου ειπαν πως τα recaro sportest cs ζυγιζουν περιπου 17κιλα. τα κανονικα καθισματα που εχω τα μαμα φυλλ εχτρα δεν ξερω ποσο ζυγιζουν ισωσ 35κιλα αντε 40 κιλα (αν γνωριζει καποιος ασ μας ενημερωσει)το ενα.... οποτε η διαφορα ειναι 23κιλα γλυτωνω το καθισμα Χ 2 = 46 κιλα γλυτωνω..!απλα δεν ειμαι σιγουροσ οτι κερδιζεισ 70-80 κιλα...πολλα μου φαινονται... μακαρι!!!
nik200 (07-09-12)