Στράτο, τι εννοείς "κενοι φάκελοι"? Πατάς και δεν σου ανοίγει?
Εγώ τώρα μόλις άνοιξα το "ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΛΩΤΩΝ 3794 01/08/12" και το διαβάζω.
δεν μπορω να βγαλω ακρη παντως ρε γμτ.
μιλαω με καποιους και συνεχιζουν να επιμενουν για οσα γραφω παραπανω.
Βρε παιδιά στην αρχική σελίδα του ΟΔΔΥ : https://www.oddy.gr/index.php έχει όλα τα τηλέφωνα.
Γιατί δεν ρωτάτε ;;;
Εχω παρει πολλα τηλεφωνα και νομιζα οτι εκλεισαν και τα τηλεφωνα
Τελικα τους βρηκα αλλα δεν μου αρεσε αυτο που ακουσα. Καμια εκπτωση αλλα δεν ισχυει οτι ειναι αμεταβιβαστο πλεον για 3 η 5 ετη οπως ισχυε
Στράτο στους όρους πώλησης που εχουν στο σάιτ τους αναφέρει :
α)Για την πληρωμη
β) Για τα ευεργετήματαείτε σε ΜΕΤΡΗΤΑ, οπότε έχουν ΕΚΠΤΩΣΗ 30%, είτε με ΔΟΣΕΙΣ, που ορίζονται για τους εν ενεργεία υπαλλήλους του Δημοσίου Τομέα σε 72 ΜΗΝΙΑΙΕΣ, ΙΣΟΠΟΣΕΣ και ΑΤΟΚΕΣ, δια δε τους υπόλοιπους αγοραστές σε 24 ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΕΣ αντίστοιχα, ΙΣΟΠΟΣΕΣ και ΑΤΟΚΕΣ. Και στις δύο, επομένως, περιπτώσεις ο συνολικός χρόνος εξόφλησης είναι 6 ΧΡΟΝΙΑ.
...............
Ο αγοραστής, που διακανόνισε με δόσεις, εφΆ όσον θελήσει εν συνεχεία οποτεδήποτε να προπληρώσει τις δόσεις τουλάχιστον ενός έτους, έχει έκπτωση 20% επί του ποσού που προεξοφλεί.
Αυτά !Τα προερχόμενα από τον Ο.Δ.Δ.Υ. Α.Ε. τροχοφόρα έχουν μειωμένο τεκμήριο διαβίωσης στην Εφορία κατά 40% (Ν.2214/94 άρθρο 12 παρ.2) και το οποίο ποσοστό προσδιορίζεται κάθε φορά με τον εκάστοτε ισχύοντα φορολογικό νόμο.
Και το ΟΔΔΥ ειναι ενα μπουρδ..ο και μισο σαν τις υπολοιπες υπηρεσιες.
Βασικα ψαξε βρες δοντι,κανα παλιο τελωνειακο,και τα υπολοιπα πανε μονα τους.
Η τιμη που θα πληρωσεις θα ειναι κατωτερη απο αυτη της αγορας,αλλα και ανωτερη απο αυτην που θα πρεπε(λαδωσετο λεμε!!!!)
Επισης καλη ακρη ειναι αστυνομικος που εχει σχεση με τα κατασχεμενα..
Vassilis ///M (27-08-12)
Πηγα σημερα εκει για τα ματια μιας jaguar xk8 για εναν πελατη μας !!!
Ακρη δεν μπορω να πω οτι εβγαλα οταν βγει δημοπρασια θα μας ενημερωσουν . . .