Το επομενο μου προτζεκτ......
Μετα απο αρκετό καιρό που δεν μπαίνω αρκετά να συνομιλήσω με την υπεροχη παρεα μας...λεω να αρχισω σιγα σιγα να ξαναμπώ στους ρυθμους μου...
Επομενο προτζεκτ λοιπον ειναι η επαναφορά σε αψογη λειτουργική κατασταση του αμαξιου που λάτρευε (εστω και αν δεν του το εδειχνε) ο μακαρίτης ο πατερας μου.....
Ειναι ενα Nissan d21 king kab του 1988....το οποιο εχει αλλαξει 3 μοτερ....σε άσχετους μηχανικούς και η καροτσα του εχει πανω απο 350000χλμ.....
Θελω λοιπον να το φτιαξω αψογο εμφανισιακα και εξωτερικα και εσωτερικα...ισως και να το ψηλώσω λιγο....
Και φυσικα να το κανω αψογο μηχανολογικά....απο μοτερ εως και σινεμπλοκ και ελαστικα παρεμβρυσματα
Ειμαι λοιπον φαση αναζήτησης Μηχανικου και φανοποιού.....
Το αμαξι αυτη την στιγμη ειναι στο πατρικο μου στην Ευβοια.....και λεω....η να το φερω εδω Αθηνα, ετσι ωστε να το ''προσεχω'' απο κοντα....η να το παω σε ενα '' συνεργειο-μαντρα-ανταλακτικα-φανοποιειο''
Αυτο... https://tantos.car.gr/parts/
Υπαρχει και καποιο αλλο ''καθετο'' συνεργειο εδω στην Αθηνα που να αναλαμβάνει τετοιες εγχηρησεις??.....εκτος επίσημου δυκτιου....
Εσεις τι πιστευετε οτι πρεπει να προσεξω , στο ολο project...
Να το παω καπου που θα γινουν ολα μαζι, η να τα πιασω ενα ενα?
Παρακάτω βαζω φωτος απο το αμαξι για να δειτε σε τι κατασταση βρισκετε τωρα....
Υπ οψιν οτι δεν παιζει περιπτωση του να το αλλαξω με ενα νεο, που μπορει να μου ερθει φθηνοτερα......ειναι συναισθηματικος ο λογος που θα το κρατησω
Η κατασταση του ειναι τετοια γιατι απο την μερα που το πηρε μεχρι τωρα....το δουλευε καθε μερα...στον καμπο