Ναι βεβαια σωστος, το καθε ενα εχει την δικια του "μαγκια" εγω τα 3 απο τα 5 της λιστας σου τα εχω ταυτοχρονα, το καθε ενα εχει τα καλα του αλλα επειδη στο συγκεκριμενο τοπικ ολοι εχουν το bmw για το "καλο" δεν στροφαρουν να τα βαλουν κατω
Μοτερικα πιστεψε με δεν ειναι το ιδιο ο κοφτης στις 6700 με τις 8800
αλλος ηχος αλλο τραβηγμα , μισο γκαζι στις 7500 κ δωσιμο 2/3 νιωθεις την πεταλουδα να ανοιγει κ η εξατμιση να γεμιζει καυσαερια με το μοτερ να θελει να ξεκολλησει απο την βαση να παρει τον προφυλακτηρα κ να σε αφησει στην μεση του δρομου να κανεις τον φλιντστουν για να πας σπιτι (κατηγορια δλδ φερραρι, πορσε Gt3 και σειρα Μ μονο)
Κιβωτιο, διαδρομες "αρθρωσης καρπου", νιωθεις τα γραναζια μεσα οτι κατι γινετε, οπως οταν τριβεις τα δοντια σου αναμεταξυ τους (κατηγορια χτενι φερραρι-λαμπο και ναι τα πορσε δεν εχουν τετοιο κιβωτιο πιστεψε με )
Τιμονι, αλφα 156 με 2.2 στροφες κ διπλα ψαλιδια μπροστα με συνδιασμο 1250 κιλα βαρος, ΟΚ πολυ καλο αλλα να ξερεις οτι κ το s2000 ακριβως ετσι ειναι)
Το Nsx S-type Zero δεν στριβει??? για κοιτα το ξανα
Εκτος αυτου, εχεις καταλαβει οτι ελαχιστοι εχουν καταλαβει οτι το thread λεει 20 χρονια type R και εννοει ολα τα αμαξια που φορεσαν το σημα πανω κ οχι το ασημενιο civic του 2003 που ολοι νομιζουν
γιατι λεει ο αλλος πες μου 18αρι μοτερ που παει σαν 318 η θελω πισω κινηση κτλ
Επιχειρηματα τυπου "ποιοτητα,φινετσα κτλ" ειναι οταν παω στα μπαρακια να αφηνω μαζι με το πορτοφολι το μπρελοκ
γιατι οταν μπαινω στο αμαξι προτιμω κοκκινο Recaro, momo τιμονι, λεβιε τιτανιου κ στροφομετρο με το κοκκινο να ξεκιναει στις 9000 και ολα αυτα με 10-15 χιλιαρικα ουτε 90 που θες για φερραρι 50 για πορσε 20 για Bmw και 3.2 gta για αλφα
ουσιαστικα ειναι σαν να λεμε 40 χρονια Μ division
δεν λεμε Μ3