Σελίδα 12 από 13 ΠρώτηΠρώτη ... 210111213 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 111 έως 120 από 130

Θέμα: 20 Χρόνια Honda Type R

Rides
    2

Προεπιλογή

τοτε κατι εκανες λαθος, ή το αμαξι σου εχει προβλημα...

2. The Following User Says Thank You to Stathis For This Useful Post:

alexk (13-08-12)

Stradale Guest

Προεπιλογή

Άνοιξα και με Μ3 92αρι, εκτός και είχε και αυτό πρόβλημα...Δεν λέω ότι το πέρασα,αλλά η διαφορά ήταν όση έπρεπε

Βλέπεις γιατί δεν βγάζουμε ποτέ άκρη με αυτά;
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Stradale : 10-08-12 στις 01:06

Stradale Guest

Προεπιλογή

Το θέμα είναι ότι τώρα στο line-up της Χόντα έχουν μείνει μόνο πατάτες, σε σημείο που η φολκςβάγκεν να έχει πιο ολοκληρωμένα αυτοκίνητα από αυτή. Καλύτερα μπορεί να μην είναι, πιο ολοκληρωμένα σίγουρα. Ποιος;Η φάου βε.Και μόνο αυτό τα λέει ολα....

Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nik200 Εμφάνιση μηνυμάτων
    τωρα να αρχισω εγω????

παρακολουθω 10 σελιδες οπου καποιοι νεοι (στο φορουμ) προσπαθουν να με πεισουν ποσο καλα ειναι τα honda...η πλακα ποια ειναι?οτι δυο απο αυτους που λενε για τα honda εχουν m3 τωρα..no offence guys αλλα αφου ειναι τοσο καλα πια τα honda γιατι δεν πηρατε nsx...???και εδω βγαζω τον chief απο τον κουβεντα που σεβομαι σαν συνομιλητη μου....για να το κλεισουμε...

το honda-tech.gr...ειναι ενα παρα πολυ καλο site-forum honda και ο εν λογω κυριος που τα ευλογει ας παει εκει (και δεν το λεω ειρωνικα)...εδω εχουμε bmw...με οτι στραβα και κουτσα εχουν τα bmw...αντε γιατι η πολυ ελευθερια βλαπτει...
    Εγω οσους χοντακιδες ξερω,ειτε πηραν πρωτα χοντα και μετα ψαχνανε να παρουν BMW ή παρεμειναν στα ταπερ και..κυνηγανε να περασουν τα BMW....Περιεργη ψυχολογια...
    Παρεπιπτοντως εχω οδηγησει και Civic TypeR και S2K και μπορω να πω οτι μ'αρεσαν παααααααρα πολυ!Ομως δεν εχουν αυτο το ολοκληρωμενο πακετο δυναμισμου,αισθησης,συμπερ ιφορας και φυσικα ποιοτητας κυλισης που χαρακτηριζει καθε αυτοκινητο που βγαινει απ'το M-division...
    Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....

6. The Following 5 Users Say Thank You to Stunt Mike For This Useful Post:

nik200 (10-08-12), S8N (10-08-12), Stathis (10-08-12), Thomelef (10-08-12), Vasilis M3 (10-08-12)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stradale Εμφάνιση μηνυμάτων
    Άνοιξα και με Μ3 92αρι, εκτός και είχε και αυτό πρόβλημα...Δεν λέω ότι το πέρασα,αλλά η διαφορά ήταν όση έπρεπε

Βλέπεις γιατί δεν βγάζουμε ποτέ άκρη με αυτά;
    Ποια ηταν οι διαφορα, και για τι συνθηκες μιλαμε? Γιατι απο δευτερες ρολ το 92αρι ειναι σχεδον κολωνα στα 200+ μπροστα.
    Με λιγα λογια δεν υπαρχει επαφη...
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

8. The Following 2 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

Azurius (10-08-12), nik200 (10-08-12)

Περιοχή
    Mαρκόπουλο Αττικής
    Rides
    1

Προεπιλογή

Κάθε φορά που ανοίγει θρέντ για Honda πάντα το ίδιο γίνεται....

Ελεος ρε γαμώτο...

10. The Following 3 Users Say Thank You to Vasilis M3 For This Useful Post:

nik200 (10-08-12), S8N (10-08-12), Κωνσταντίνος (10-08-12)

Rides
    3

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nik200 Εμφάνιση μηνυμάτων
    τωρα να αρχισω εγω????

παρακολουθω 10 σελιδες οπου καποιοι νεοι (στο φορουμ) προσπαθουν να με πεισουν ποσο καλα ειναι τα honda...η πλακα ποια ειναι?οτι δυο απο αυτους που λενε για τα honda εχουν m3 τωρα..no offence guys αλλα αφου ειναι τοσο καλα πια τα honda γιατι δεν πηρατε nsx...???και εδω βγαζω τον chief απο τον κουβεντα που σεβομαι σαν συνομιλητη μου....για να το κλεισουμε...

το honda-tech.gr...ειναι ενα παρα πολυ καλο site-forum honda και ο εν λογω κυριος που τα ευλογει ας παει εκει (και δεν το λεω ειρωνικα)...εδω εχουμε bmw...με οτι στραβα και κουτσα εχουν τα bmw...αντε γιατι η πολυ ελευθερια βλαπτει...
    Ξερεις οτι σημερα 10/08/2012 ο μεσος ορος πωλησης στην ευρωπη του CSL ειναι 35.000 ευρω ενω ενα απλο NSX κανει 60+ δεν μιλαω καν για το R
    Βλεπεις NSX του 92 στην αμερικη υπο το σημα της acura και κανουν 20.000$ οσο ενα 325 e46 coupe του 2005
    μακαρι να μπορουσα να παρω και αναμεταξυ μας, ελα πες την αληθεια
    και εσυ ενα τετοιο θα ηθελες

Rides
    3

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stunt Mike Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγω οσους χοντακιδες ξερω,ειτε πηραν πρωτα χοντα και μετα ψαχνανε να παρουν BMW ή παρεμειναν στα ταπερ και..κυνηγανε να περασουν τα BMW....Περιεργη ψυχολογια...
    Παρεπιπτοντως εχω οδηγησει και Civic TypeR και S2K και μπορω να πω οτι μ'αρεσαν παααααααρα πολυ!Ομως δεν εχουν αυτο το ολοκληρωμενο πακετο δυναμισμου,αισθησης,συμπερ ιφορας και φυσικα ποιοτητας κυλισης που χαρακτηριζει καθε αυτοκινητο που βγαινει απ'το M-division...
    Ποιοτητα κυλισης κ Type R logo πισω δεν πανε, αν θες τετοια παρε κανα yaris να σου φαινεται ο δρομος μοκετα, γιατι οταν θα θες να κυνηγισεις κανα ΒΜW θελεις να διαβαζεις τον δρομο , να σου μιλαει ο δρομος να ξερεις τι γινετε με τους τροχους σου
    δυναμισμος,αισθηση, συμπεριφορα σε ποια αμαξια λες? στα Χ3 η στο 116i?
    και μην πας στα Μ , εγω σου μιλαω για αμαξια στα ιδια λεφτα

Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο M3 E30 89' Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κάθε φορά που ανοίγει θρέντ για Honda πάντα το ίδιο γίνεται....

Ελεος ρε γαμώτο...
    +2000

ναι αληθεια, δεν το διαβασα ολο το θρεντ αλλα ποιο ειναι το "θεμα" ρε παιδια ??

αν "περναει" το s2000 το 46αρι Μ3 ?
    αν "περναει" το nsx το 46αρι Μ3 ?
    αν ειναι γενικως καλυτερα τα Χοντα απο τα Πεμβε ?

πως τα "μετρατε" τα αυτοκινητα ? στο 0-100 ? το 0-200 ?

ποιο ητανε τελικα το αρχικο θεμα του θρεντ ?
    20 χρονια Type R.

εγω δεν εχω προκαταληψη με μαρκες κλπ.
    ξερω οτι τα Χοντα ειναι ποιοτικα, ακριβα, ευκολα στην οδηγηση, εχουνε "υψηλης" αποδοσης (στο λιτρο) κινητηρες, ακριβα ανταλλακτικα.
    προσωπικη εμπειρια δεν εχω βεβαια.

διαλεξα ομως Πεμβε για λογους
    πισω κινησης,
    ποιοτητας,
    αξιοπιστιας,
    "σπορτιφ" συμπεριφορας,
    εχω μαστορα που εμπιστευομαι με ειδικοτητα στη μαρκα,
    μεγαλες δυνατοτητες/επιλογες για μετατροπες in house,
    απειρα και ολων των τιμων ανταλλακτικα/αξεσουαρ.

εγω προχθες πηγα με ολη την οικογενεια φορτωμενος στα χωρια μας με μαμα 1800 46αρι,
    και ευχαριστηθηκα οδηγηση.
    με ποιο Χοντα θα το εκανα αυτο δεν ξερω.
    υπ'οψιν, σβελτη, ασφαλη, οικογενειακη οδηγηση. οχι πλαγιολισθηση στις στροφες, ουτε ανοιγματα με αλλα αυτοκινητα στην ευθεια της εθνικης.

μπορει να ειμαι οφφ-τοπικ, αλλα μαλλον και οι τελευταιες 8 σελιδες ειναι.

ηρεμηστε, λαμαρινες ειναι.
    μηπως εχουμε μετοχες σε καμμια, ή μηπως ειναι Ελληνικη καμμια απο τις εταιριες ??
    _____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________

RTFM

14. The Following 10 Users Say Thank You to nikos1400 For This Useful Post:

hades7 (10-08-12), nik200 (10-08-12), Nino (10-08-12), S8N (10-08-12), Stathis (10-08-12), Thomelef (10-08-12), Vasilis M3 (10-08-12), yiannis2002 (10-08-12), Κωνσταντίνος (10-08-12)

Περιοχή
    drift land
    Rides
    4

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο valerios2000 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ξερεις οτι σημερα 10/08/2012 ο μεσος ορος πωλησης στην ευρωπη του CSL ειναι 35.000 ευρω ενω ενα απλο NSX κανει 60+ δεν μιλαω καν για το R
    Βλεπεις NSX του 92 στην αμερικη υπο το σημα της acura και κανουν 20.000$ οσο ενα 325 e46 coupe του 2005
    μακαρι να μπορουσα να παρω και αναμεταξυ μας, ελα πες την αληθεια
    και εσυ ενα τετοιο θα ηθελες
    αγαπητε φιλε valerie..

το nsx κανει τοσο γιατι ειναι σπανιο..τουλαχιστον στην ευρωπη..αυτα εκαναν οι hondaoi μια ζωη και γενικα οι ιαπωνες στα καλα τους μοντελα...επειδη δεν εχω οδηγησει, απλα μπορω να πω απο μερικα γιαπωνεζικα βιντεακια ολα πλην του type r ηταν πολυ μετρια στην πιστα..και οχι μυθος οπως λενε οι ιαπωνες..

οδηγικα τωρα και σαν προσωπικη επιλογη για να απαντησω και τι θα ηθελα...η πρωτη θεση στην καρδια μου ανηκει σε porsche-ferrari..με το porsche να ειναι αυτος που συγχωρει και σε βοηθα και η ferrari να απαιτει εξαιρετικο οδηγο..αλλοι χαρακτηρες αλλα εξισου γοητευτικοι...και 3η αλλα σε πολυ πιο γηινα λεφτα ειναι η bmw....οπου εχει το τιμονι της porsche και γενικα συγχωρει αλλα πολυ βαρος...και σε μια 4η θεση θα εβαζα τις alfa...

5η λοιπον επιλογη ενα type r...για μενα..

Σελίδα 12 από 13 ΠρώτηΠρώτη ... 210111213 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP