Καλησπέρα στο Φόρουμ.
Ο αδελφός μου θέλει να πάρει ένα 46άρι κουπέ όπως το ονομάζω στον τίτλο.
Θα ήθελα να ρωτήσω τους ειδήμονες του φόρουμ την γνώμη τους για υγραέριο, λόγο ότι κάνει 35.000χλμ τον χρόνο. πχ ποια μάρκα, 4ής γενιάς, 5ής γενιάς κτλ.
Καλησπέρα στο Φόρουμ.
Ο αδελφός μου θέλει να πάρει ένα 46άρι κουπέ όπως το ονομάζω στον τίτλο.
Θα ήθελα να ρωτήσω τους ειδήμονες του φόρουμ την γνώμη τους για υγραέριο, λόγο ότι κάνει 35.000χλμ τον χρόνο. πχ ποια μάρκα, 4ής γενιάς, 5ής γενιάς κτλ.
M3 E46 PoWeR
Stig said for the M3: " It was such a gem I wanted to kiss the designer."
Πριν απο λιγη ωρα ηρθε εδω στο καταστημα μου ο Γιαννης (gianstef)με το 330 του και εχει τοποθετησει πριν λιγες μερες αεριο,ηταν πολυ ευχαριστημενος απο ολα τοποθετηση, κοστος, λειτουργια κλπ.
Δεν τον ρωτησα ποιας γενιας ειναι, αλλα θελω να πιστευω οτι ειναι το τελευταιας γενιας συστημα......εαν θελεις στειλε του ΠΜ να δει το θεμα ή να επικοινωνησετε τηλ/κα ή ακομα καλυτερα να μας πει εδω περισσοτερες λεπτομερειες.
35.000χλμ το χρονο? αυτα τα κανει κ τωρα? με τι αυτοκινητο?
Ο φίλος έχει κάνει προσφορά στο φόρουμ. Εαν θέλεις κάνε ένατηλέφωνο να ρωτήσεις.
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
Ο χειρότερος άντρας η καλύτερη γυναίκα...
δεν ειναι λιγο οξυμωρο να θελει καποιος 3.000 κυβικα και οικονομια?
γνωμη μου καλε μου φιλε ειναι να μην βαλει υγραεριο.
συντομα θα αρχισουν τα προβληματα,μικρα η μεγαλα.
κανενας κινητηρας δεν σχεδιαστηκε για να καιει τιποτε αλλο εκτος απο βενζινη.-
"ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)
Akis 330Ci (28-06-12), dark knight (28-06-12), Panos 316T (29-06-12), pilot (28-06-12), Ptboul (28-06-12), S8N (28-06-12), Samaro (29-06-12)
παιδία δεν ειναι κ τόσο πολλά τα χλμ που κάνει το πολύ 140 χλμ την ημέρα εάν τα υπολογίσεις χοντρά χοντρά, βέβαια εάν θέλει να κάνει οικονομία πιο καλά να κοιτάξει για κανένα diesel εάν μπορεί ή πιο μικρο αμάξι έως 1300cc
pilot (28-06-12)
Η τιμή του υγραερίου στα Τρίκαλα τώρα είναι 0,69 λεπτά, αν βγάλει κάποια ζημιά μετά από 50.000χλμ στα #@$$@$ σου.....
Φίλος και μέλος έχει βάλει από την αρχή σε bmw( εδώ και 2-3 χρόνια), προβλήματα ?? ΜΗΔΕΝ !!!!!!
Πιστεύω ότι αξίζει και παρά αξίζει!!
DIMITr|S (29-06-12), Panos 316T (29-06-12)