aristent (17-06-12)
alexm (17-06-12)
μηπως μπορει καποιος πρασινος..... κυριος,να μεγαλωσει λιγο το αβανταρ μου......
alexm (17-06-12)
αμα εχετε μπανανες και εκει,..... δεν ερχομαστε!!!
Πες τα ρε Βαγγελη!!!
θεομουρλος ειναι!!!...δες τις κοπελες που κοιτανε!!!
....σου λεει ο μπανανεμπορας εβγαλε εμπορευμα στο καπο για πωληση!!!...που να καταλαβουν τι θελει να πει ο "ποιητης"!!!!
alexm (17-06-12), bill_m3 (17-06-12), Eleni (17-06-12), Gregory_///M (18-06-12), Kostas_1 (18-06-12), Lambros46 (17-06-12), Nikos (25-06-12), Panos 316T (17-06-12), scania124 (17-06-12)
aristent (17-06-12)
Σημερα και παλι για Κυριακατικο μπανακι στην καταπληκτικη/πεντακαθαρη θαλασσα στους Νεους Πορους και στις ξαπλωστρες στου Θανου!!!
Εκπληξεις?....παρων ο ΚωνσταντινοςΕ60 απο Σαλονικα!!!(με την αραββωνιαστικα του και τον αδερφο της με την γυναικα του) ...και ο Παναγιωτης (Strof) με την γυναικα του και την κορακλα του!!!
Χαρηκα πολυ που τα ειπαμε με τον Κωστα που ειχα καιρο να τον δω, αλλα και με τον Πανο,.....καλα με τον Θανο σημερα δεν προλαβαμε να πουμε πολλα ,....ειχε πολυ δουλεια και δεν ειχε χρονο για κουβεντα,....αν και την παραγγελια με τις Τεντες προλαβα και την πηρα!!!
....καποια στιγμη οταν εφευγα μου ειπε ο Θανος οτι ειχε ερθει και ο Φανης απο Θεσσαλονικη.....παλι καλα που δεν ειχα την 5αρα να τον "αρωστησω"!!!
Σημερα Αλεξη δεν ειχε μπανανες το μενου!!!
εφτασα Ν.Πορους μ'αυτο:
....πηγα με το Πουντο,να οδηγησει και λιγο σε εθνικη οδο ο γιος μου, γιατι ολο οδηγει μεσα στην πολη και πρεπει να παρει και λιγο τον "αερα" σε αλλες διαδρομες!!!!