Το θέμα είναι ότι ποτε δεν είναι αρκετά
Έχεις 150 πας σε 350 μετα σε 400-500
Και στο τέλος έχεις 700-800 και θέλεις και
Λίγα ακόμα νομιζω το θέμα με τα άλογα
Δεν τελειώνει ποτε
Το θέμα είναι ότι ποτε δεν είναι αρκετά
Έχεις 150 πας σε 350 μετα σε 400-500
Και στο τέλος έχεις 700-800 και θέλεις και
Λίγα ακόμα νομιζω το θέμα με τα άλογα
Δεν τελειώνει ποτε
Panos 316T (07-06-12)
Panos 316T (07-06-12), Ptboul (07-06-12)
Αρκετά!!!
Αρκετά, θα μου πείτε και θα συμφωνήσω! Πόσα άλογα είναι τελικά αρκετά, πόσες παραπάνω τουρμπίνες και κυβικά θα χρειαστούν για να σταματήσει αυτή η χαζομάρα. Τα πράγματα είναι απλά. Οποιος από εσάς έχει οδηγήσει πισωκίνητο των τριακοσίων άλογων και τετρακίνητο των τετρακοσίων, καταλαβαίνει πως σε δημόσιο δρόμο, μπορεί και να είναι υπερβολικά. Δεν ξέρω πολλούς που να απολαμβάνουν απροειδοποίητα “γυρίσματα” με πάνω από 120 χλμ, κάτι σχεδόν δεδομένο ακόμα και σε καλή άσφαλτο χωρίς τα ηλεκτρονικά βοηθήματα. Πόσο μάλλον όταν ένα φτερό, ένας προφυλακτήρας και μια ζάντα από ένα από τα παραπάνω supercars, μπορεί να κοστίζουν όσο ένα καινούργιο Golf GTi. Πια είναι λοιπόν η λύση;
fotis (07-06-12), Panos 316T (07-06-12), Thomelef (07-06-12)
Εμένα προσωπικά θα μου αρκούσαν 170 άλογα σε αμάξωμα απαραίτητα πισωκίνητο και μικρό (πχ σειρά 1) με την προϋπόθεση να υπήρχε μια γεμάτη καμπύλη ροπής παντού, να υπήρχε μακριά τελική σχέση (6η) για εθνική και ωραίο σε αίσθηση κιβώτιο ταχυτήτων για να εκμεταλευόμαστε στο έπακρο το έξυπνα στημένο πλαίσιο (με σπορ ελατήρια mpack/performance) και μπλοκέ διαφορικό.
alexk (07-06-12), Panos 316T (07-06-12), Ptboul (07-06-12)
120ie87 (07-06-12)
η αλογολαγνεια ειναι φαινομενο των ημερων μας..και δημιουργηθηκε απο τα πανβαρα αυτοκινητα που φτιαχνονται σημερα..αυτο που λειπει απο την παγκοσμια αυτοκινητοβιομηχανια ειναι τα ελαφρια-ευελικτα-σπιρτοζικα αυτοκινητα..τα οποια ετσι για αρχη ειναι οικονομικα..και προσφερουν μια πραγματικη εμπειρια οδηγησης....δεν χρειαζεσαι 500 αλογα για να πας γρηγορα...χρειαζεσαι ενα ισοροπημενο σασι-καλοδουλεμενο αναρτησιακα..κατι σαν ενα mx5..για τους πιο φτωχους ή ενα πιο hardcore elise για τους πιο πλουσιους..για εμας τους bmwδακηδες δεν χρειαζεσαι κατι παραπανω απο ενα μ3 ε30...
για να επιστρεψω στο θεμα..για μενα προσωπικα δεν ειναι τα αλογα που καθοριζουν ενα αμαξι αλλα το πως η ιπποδυναμη ενος αυτοκινητου-οση και αν ειναι αυτη-ειναι αξιοποιησημη σε ενα δημοσιο δρομο..για αυτο και ενα αμαξι φτιαγμενο για κοντρες ειναι αχρηστο πχ..στις στροφες..ή ενα αμαξι φτιαγμενο για drift ειναι επισης αχρηστο για να πας ενα ταξιδι..αρα φτανουμε σε ενα νεο ερωτημα..τα αλογα εξαρτωνται καθαρα για τι χρηση εχεις το αμαξι...
Ptboul (07-06-12)