Μπραβο Σπυρο.. Πολυ καλη κινηση.. Το ασπρο ειναι φοβερο χρωμα..
Μπραβο Σπυρο.. Πολυ καλη κινηση.. Το ασπρο ειναι φοβερο χρωμα..
ΧΙΟΣ-CHIOS
Ωραία και πολύ προχωρημένη μόντα!
Κάτι τέτοια κάνω κι εγώ στο ΜΙΝακι μου και με κοιτάνε σαν UFO, όταν πηγαίνω με τα part numbers έτοιμα στην αντιπροσωπεία, για να παραγγείλω ανταλλακτικά
Σημ.1.Αν δεν κάνω λάθος, κάποιο μέλος είχε βάλει αγγελίες για 18αρες Motorsport φίλου του και μάλιστα με λάστιχο για Άσσο (215). Νομίζω θα ταιριάξουν κουτί.
Σημ.2 Αν έχεις μικτή ασφάλεια, ζήτησέ τους να στείλουν πραγματογνώμονα και να φωτογραφίσει τον προφυλακτήρα, γιατί, αν ο μη γένοιτο, συμβεί κάτι, θα σου βάλουν τον προφυλακτήρα του "απλού" Μ packet και όχι αυτόν που έβαλες. Δείξε τους και τα τιμολόγια αγοράς.
Περιμένουμε κι άλλες καλλιτεχνικές φωτό!
BILL007 (18-02-14)
Spyros E81 (25-05-12)
Τουμπανο το εργαλειο,πολυ ωραιο το αποτελεσμα.
quattro ist fur sissies
Spyros E81 (25-05-12)
Ωραίο αποτέλεσμα
Περιμένω να βάλεις κάτι ακόμη...
Ξέρεις εσύ...
Detailing Madness
Spyros E81 (25-05-12)
Spyros E81 (25-05-12)
Σπυρακο μπραβο αγορινα μου...ειναι φοβερο το αποτελεσμα...
ντί μπέστεν κουαλιτάτ (μα'ι' ας)
Spyros E81 (25-05-12)
Θυμασαι που σου ελεγα χθες οτι θα ηθελα το αμαξι μας να ηταν λιγο πιο φαρδυ μπροστα???Κ τωρα εκανε ο Σπυρος αυτο το πανεμορφο μπαξιμο...
Σπυρο αφου οπως λες σκεφτεσαι να "ανεβεις" κ στις ζαντες,δεν σκεφτηκες καθολου να φουσκωνες τα υπαρχοντα μπροστινα φτερα η καποιου bodykit ωστε να ερχοτανε κουτι ο προφυλακτηρας χωρις τοσα κοψιματα???Θα εδειχνε ακομα πιο τουμπανο κ μη μου πειτε οτι θα ηταν υπερβολη...
Πανο συντομευε με τη ριμαδα την παραγγελια γιατι μας εχει αφησει πισω ο ατιμος κ απ'οτι βλεπω εχει αρκετο δρομο ακομα...
Ι donut understeer...
halkida116mpack (25-05-12), Spyros E81 (25-05-12)
Παιδια σας ευχαριστω πολυ ολους.Αυριο θα απαντησω και στις ερωτησεις σας.