Για την ANYTIME της INTERAMERICAN εχει κανεις καμια γνωμη??
Για την ANYTIME της INTERAMERICAN εχει κανεις καμια γνωμη??
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
Χρησιμοποιώ και Εθνική και Interamerican για εταιρικά αμάξια. Με την Interamerican είχα συμβάν πολύ πρόσφατα (σκίσιμο κουκούλας cabrio) και με πλήρωσε σε 24 ώρες από τη στιγμή που τους έστειλα το τιμολόγιο επισκευής! (κάλυψη μερικής κλοπής)
Μιας και αναφέρθηκε η Chartis, να σημειώσω ότι είχα 2 αμάξια στην AIG (που μετ-ονομάστηκε σε Chartis) και μου διέκοψαν τα ασφάλιστρα χωρίς να με ενημερώσει ο ασφαλιστής, ακριβώς την εποχή που γινόταν η αλλαγή από AIG σε Chartis. Ανακάλυψα τυχαία ότι είχε γίνει διακοπή των συμβολαίων (είχα ατύχημα με το ένα αυτοκίνητο, ευτυχώς έφταιγε ο άλλος) και μιλώντας με την AIG με ενημέρωσαν ότι έδωσα ΕΓΩ την εντολή διακοπής (ψέμα φυσικά)...
katsaraios (23-05-12)
Στην Chartis είμαι και εγώ και δεν είχα ποτέ πρόβλημα, είναι γνωστή η ασφαληστριά μου, η οποία συνεργάζετε με πολλές, και με ενημερώνει γι΄ότι γίνεται. Αν θυμάστε και ο Athineos ο Αντώνης έμεινε ευχαριστημένος από την εξυπηρέτηση. Όποιος θέλει ας μου πεί να του δώσω τα στοιχεία της...
Ο χειρότερος άντρας η καλύτερη γυναίκα...
πολυ καλη, και στην οδικης της βοηθεια (interamerican γαρ)
και στο παλιο μου αμαξι, που βγηκε ολικη μετα απο τρακαρισμα, αμεσως μολις ανακυκλωσα το αυτοκινητο και τους πηγα τα χαρτια της ανακυκλωσης, την ιδια στιγμη πηρα την επιταγη (συνολο απο την ημερα του τρακαρισματος , εως την επιταγη , λιγοτερο απο μηνα ) τυπικοτατοι σε ολα τους
katsaraios (23-05-12)
katsaraios (23-05-12)
Παίδες εγώ έχω international life η οποία χρησιμοποιεί την οδική της interamerican. Μάλιστα είχα ένα μικρό ατυχηματάκι (λακούβα στο καπώ) και με κάλυψε αμέσως...