Πολύ χαμηλό δεν είναι ?? Χωράει μέσα κάποιος 1.75++ ?
Πολύ χαμηλό δεν είναι ?? Χωράει μέσα κάποιος 1.75++ ?
Τώρα κάνουμε συζήτηση για μπροστοκίνητα αυτοκίνητα δηλαδή?
Μπλιαχ!
doctore (21-05-12), Nick bmwlover (21-05-12), nikos1400 (18-05-12)
Μου αρέσει ΤΡΕΛΑ το αυτοκίνητο αυτό, αν και τα απλά cooper δεν μου λένε τίποτα πλέον.
Μαζί με το 500άρι, το rcz, το laguna coupe και λίγα ακόμα (δε μιλάω για supercars) το θεωρώ κόσμημα πραγματικό.
the more people agree with me
the more I think I'm wrong
Δυστυχώς το αυξημένο κόστος συντήρησης ,που έχουν πλέον παραδοσιακά τα Μίνι , είναι ανασταλτικος παράγοντας για την απόκτηση του.
Το πήρε κολλητός μου, είναι πολύ όπλο, με ροπή από χαμηλά και απολαμβάνει τρελό βαθμό καφαλογυρίσματος...ειδικά λευκό με μαύρες ζάντες/ρίγες που το πήρε!
"There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]
m-power_01 (18-05-12), ziaba (21-05-12)
Panos 316T (22-05-12), SuperSonic (22-05-12), Thomelef (22-05-12)
Το coupe Mini ειναι αρκετα ομορφο αυτοκινητο αλλα εχω ξενερωσει με τα μοντελα που βγαζουν συνεχομενα απο την bmw.
Coupe - country και δen ξερω και εγω τι αλλο θα βγαλουn,χανει την ουσια που εχει το αμαξι σαν Μini Cooper
Επίσης έχουμε νέο μοτέρ για τα ΜΙΝΙ Cooper/Coupe/Cabrio/Clubman/Countryman John Cooper Works. Βασικά έχει ίδια ακριβώς απόδοση με το προηγούμενο, αλλά έχει πλέον αλουμινένιο μπλοκ, ενισχυμένα πιστόνια, και έξτρα εξοπλισμό 6αρι αυτόματο κιβώτιο.
Πηγή: German Car Forum