ΝΑΙ! ειναι χοντρο το 15/50 δεν κανει για το μοτερ
ΝΑΙ! ειναι χοντρο το 15/50 δεν κανει για το μοτερ
ναι ισως ειναι και ο πορτοκαλι, εχουν περασει χρονια δεν θυμαμαι αλλα νομιζω οτι ειχα αλλαξει τον λευκο.... συμφωνα με την BMW (βλεπε λινκ) δεν εχει πορτοκαλι, αλλα το αμαξι ξερω οτι φοραει πορτοκαλι......τον εχω δει...
μας δουλεβουν στην ΒΜW μου φαινεται
https://bmwfans.info/parts/catalog/E...m/relay_motor/
Καλημερα σας...
Σημερα κοιταξα τους ρελεδες που μου ειπατε χτες και πραγματι βρηκα 3 απο αυτους.2 πορτοκαλι και εναν ασπρο...
Τους εβγαλα και τους 3 και τα ποδαρακια τους ηταν καταμαυρα σαν σπινθιρισμενα...
Τους καθαρισα καλα με ψιλο γυαλοχαρτο και γινανε σαν καινουριοι...εριξα και σπραυ επαφων στις βασεις τουσ και το εβαλα μπροστα να δουλεψει κανα μισαωρο....
Δουλεψε κανονικα χωρις να νεκρωνει ο δεικτης οικονομιας και χωρις αρυθμιες...
Μονο ρελαντι ομως γιατι ειχα μαστορους στο σπιτι και δεν μπορουσα να το βγαλω στο δρομο να το δοκιμασω....
Παντως ωρες-ωρες το χτυπημα αυτο που ακουγεται απο το φιλτρο ανθρακα διπλα στο φιλτρο βενζινης συνεχιζει το βιολι του.....
Οσο για τα λαδια,βρηκα ενα καρτελακι μεσα στην ασφαλειοθηκη του αυτοκινητου και λεει οτι την τελευταια φορα που αλαχτηκαν λαδια πριν το αγορασω εγω,του βαλανε 10/40 λαδι bmw super oil,κατι τετοιο...
Οποτε θα παω να παρω ενα τετρακιλο 10/40 να τα αλλαξω......
Κριμα το 15/50 που εβαλα...
Ουτε βδομαδα δεν καρατησε και παει για πεταμα....
Ευχαριστω για τις συμβουλες και το απογευμα μαλλον θα το βγαλω για βολτα να δω αν το κανει στην διαδρομη η αν εφτιαξε το προβλημα..
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη fatboyaudio : 17-05-12 στις 13:05
Καλά αποτελέσματα και ελπίζω να λυθούν όλα ώστε να το χαρείς χωρίς τρέξιμο και φασαρία...Για τα λάδια μην σκας...μικρό το κακό...
Kostas_1 (17-05-12)
Εδω ενα βιντεακι (δυναμωστε τον ηχο)που ακουγονται οι βαλβιδες,αλλα και οι αρυθμιες,και στο 1:57 μια μεγαλη αρυθμια και παει να σβυσει....
Μηπως τωρα πηρατε μια πιο καλη ιδεα?
οι αρρυθμίες είναι μάλλον από τ μετρητή αέρα (κάνε μια δοκιμή κ καθαρίσε τ φυσά του μήπως στρώσει) κ ο θόρυβος είναι από τα ωστήρια πρέπει να πας σε μάστορα να το ακούσει άμα είναι σοβαρό(δηλ στ τελευταίο στάδιο) θέλουν αλλαγή αλλιώς άστα ακόμ