Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 17

Θέμα: [E36] Φρένα για 318is

Rides
    0

Προεπιλογή [E36] Φρένα για 318is

Δυστυχώς οι δίσκοι μου είναι θεόσταβοι και θέλουν πέταμα. Έκανα μια αναζήτηση και βρήκα αυτές τις δυο λύσεις:

https://www.ebay.com/itm/22100452339...#ht_3890wt_952

https://www.ebay.co.uk/itm/ws/eBayIS...:X:AAQ:GB:1123

Το πρώτο σετάκι έρχεται με κεραμικά τακάκια, ενώ στο δεύτερο οι δίσκοι είναι χαρακτοί για ζόρικες καταστάσεις. Αρχικά έλεγα να πάρω το δεύτερο, αλλά φοβάμαι μήπως κάνει θορύβους και δονήσεις λόγο της χάραξης. Πίστα για χρόνο άντε να πάω δυο φορές το χρόνο, αλλά το αμάξι το πιέζω αρκετά συχνά και θέλω να την παλεύουν τα φρένα. Έχουν και 70-80 Ευρά διαφορά, αλλά κάθε πότε αλλάζει κανείς δίσκους? Τα κεραμικά τακάκια τι λένε? Δεν έχω βάλει ποτέ...

Rides
    0

Προεπιλογή

Είχα στο Ε30 χαρακτούς, πέρα από ένα τι-ρι-ριιι-ρι (λολ) σε ταχύτητες κάτω από τα 30 χλμ (όπου μπορείς και να το ακούσεις) δεν με είχε ενοχλήσει κάτι.
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 850CSI Εμφάνιση μηνυμάτων
    αληθινο ρινγκ ειναι η εγνατια καβαλας
    Out for all that I can get

3. The Following User Says Thank You to oldcarskickass For This Useful Post:

kloukakis (20-04-12)

Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο kloukakis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δυστυχώς οι δίσκοι μου είναι θεόσταβοι και θέλουν πέταμα. Έκανα μια αναζήτηση και βρήκα αυτές τις δυο λύσεις:

https://www.ebay.com/itm/22100452339...#ht_3890wt_952

https://www.ebay.co.uk/itm/ws/eBayIS...:X:AAQ:GB:1123

Το πρώτο σετάκι έρχεται με κεραμικά τακάκια, ενώ στο δεύτερο οι δίσκοι είναι χαρακτοί για ζόρικες καταστάσεις. Αρχικά έλεγα να πάρω το δεύτερο, αλλά φοβάμαι μήπως κάνει θορύβους και δονήσεις λόγο της χάραξης. Πίστα για χρόνο άντε να πάω δυο φορές το χρόνο, αλλά το αμάξι το πιέζω αρκετά συχνά και θέλω να την παλεύουν τα φρένα. Έχουν και 70-80 Ευρά διαφορά, αλλά κάθε πότε αλλάζει κανείς δίσκους? Τα κεραμικά τακάκια τι λένε? Δεν έχω βάλει ποτέ...
    δισκους δαγκανες απο 330 Ε46.
    την ξεχασες αυτη τη λυση ?
    λιγο πιο ακριβα βεβαια, αλλα...
    _____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________

RTFM

5. The Following 2 Users Say Thank You to nikos1400 For This Useful Post:

kloukakis (21-04-12), Panos 316T (20-04-12)

Περιοχή
    Αθηνα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Στην συγκερκιμενη περιπτωση αν ειναι να διαλεξεις ενα απο τα δυο, προτιμησε την Mintex. Ειναι θυγατρικη η κανει συνεργασια με την Brembo, δεν θυμαμαι ακριβως, γενικοτερα υπαρχουν καλες γνωμες για την συγκεκριμενη. Τωρα οσον αφορα το θεμα του θορυβου για τους χαρακτους δισκους, πριν 2 βδομαδες αλλαξα δισκοπλακες κ τακακια με τρυπητα/χαρακωτα της Brembo, δεν εχω ακουσει κανεναν απολυτως θορυβο ουτε κ καποια περιεργη αισθηση στο πατημα του φρενου..
    Αγορα απο ebay αν εχεις ξανακανει κ ξερεις να το ψαχνεις καλα το θεμα αξιζει κ με το παραπανω. Απο εκει πηρα κ εγω τα δικα μου!

7. The Following 2 Users Say Thank You to SoNiC_77Gr For This Useful Post:

BILL007 (21-04-12), kloukakis (21-04-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nikos1400 Εμφάνιση μηνυμάτων
    δισκους δαγκανες απο 330 Ε46.
    την ξεχασες αυτη τη λυση ?
    λιγο πιο ακριβα βεβαια, αλλα...
    Έχεις δίκιο, αλλά εκτός του κόστους δεν θα μπορώ να βάζω τις 16αρες που έχω για trackdays και δεν ξέρω τι πατέντες θέλει το πίσω σύστημα... Δεν θέλω να ξεφύγω σε κόστος βασικά και να ανοίγω κι άλλες δουλειές. Εξάλλου οι δίσκοι του is έχουν διαστάσεις απο 328.

Άσχετο: Είμαστε γείτονες?

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο SoNiC_77Gr Εμφάνιση μηνυμάτων
    Στην συγκερκιμενη περιπτωση αν ειναι να διαλεξεις ενα απο τα δυο, προτιμησε την Mintex. Ειναι θυγατρικη η κανει συνεργασια με την Brembo, δεν θυμαμαι ακριβως, γενικοτερα υπαρχουν καλες γνωμες για την συγκεκριμενη. Τωρα οσον αφορα το θεμα του θορυβου για τους χαρακτους δισκους, πριν 2 βδομαδες αλλαξα δισκοπλακες κ τακακια με τρυπητα/χαρακωτα της Brembo, δεν εχω ακουσει κανεναν απολυτως θορυβο ουτε κ καποια περιεργη αισθηση στο πατημα του φρενου..
    Αγορα απο ebay αν εχεις ξανακανει κ ξερεις να το ψαχνεις καλα το θεμα αξιζει κ με το παραπανω. Απο εκει πηρα κ εγω τα δικα μου!

Ωραίες πληροφορίες να σαι καλα!
    Απο ebay αγοράζω φουλ.
    Μεγίες κιόλας!!

Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο kloukakis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Άσχετο: Είμαστε γείτονες?

προς Αγ. Ονουφρη μερια
    _____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________

RTFM

Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

Βαλε απο 325 Ε46,300Χ22,αυτα φοραω κι εγω μαζι με τις δαγκανες του.Τελειως διαφορετικο φρενο,πολυ καλυτερη αισθηση και αμεσοτητα...
    Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....

11. The Following 5 Users Say Thank You to Stunt Mike For This Useful Post:

alexk (21-04-12), BILL007 (21-04-12), kloukakis (21-04-12), m-power_01 (21-04-12), Panos 316T (21-04-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stunt Mike Εμφάνιση μηνυμάτων
    Βαλε απο 325 Ε46,300Χ22,αυτα φοραω κι εγω μαζι με τις δαγκανες του.Τελειως διαφορετικο φρενο,πολυ καλυτερη αισθηση και αμεσοτητα...
    +1

Το ίδιο θα κάνω και εγώ στο Ζ3, 2 βάσεις θέλεις μόνο και μεγαλύτερους δίσκους.

Εδώ το part number https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=13227

13. The Following 2 Users Say Thank You to alexk For This Useful Post:

BILL007 (21-04-12), kloukakis (21-04-12)

Περιοχή
    Εδώ
    Rides
    1

Προεπιλογή

στ 328 36άρι (για is δε ξέρω γιατί δεν έχει πίσω αερίζομενα) κ πίσω από ε46 325 πάλι πανευκολα μπαίνουν μόνο βάσεις κ δίσκους θέλει αλλά που θα βρεις τέτοιες βάσεις η αντιπροσωπια τις πουλάει πανακριβά :-(

15. The Following User Says Thank You to ziaba For This Useful Post:

Panos 316T (21-04-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ziaba Εμφάνιση μηνυμάτων
    στ 328 36άρι (για is δε ξέρω γιατί δεν έχει πίσω αερίζομενα) κ πίσω από ε46 325 πάλι πανευκολα μπαίνουν μόνο βάσεις κ δίσκους θέλει αλλά που θα βρεις τέτοιες βάσεις η αντιπροσωπια τις πουλάει πανακριβά :-(
    Εγώ πήρα τις μπροστά 60 ευρώ από Αθήνα

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP