Αρχικό μήνυμα απο
850CSI
Εχω να σου συστησω το εξης φιλε μου στην κυριοτητα 99% το αμαξι ειναι βγαλε βαλε αλλα παιζη μια μεγαλη ιδιαιτεροτητα οταν θα καθησει να κουμπωση ο σταυρος του διαφορικου πισω, κοιτα ΠΡΙΝ απ'αυτο θα πας σε ενα λαμαρινα να σου ενισχηση απλως τα σημεια που βιδωνη το διαφορικο με λαμες που θα προεξεχουν απο την μια μερια στη αλλη και στο τελος θα αγκαλιαζονται σε δεσιμο (πρεπη να ειναι καλος και να ξερη να το κανη αλλα δεν ειναι δυσκολο) διοτι το μανισιο (εγοστασιακο σκαρι μι3) ειναι πισω νυχτα με μερα με το 316 διοτι αν το βαλης ετσι με το καιρο ο κεντρικος του διαφορικου απ'το σασμαν οπως ερχετε πισω με τοις επιταχυνσεις του 3,2 μοτερ θα σου βγαζη διακενα και θα ακουγετε ενα γκνταπ - γκνταπ σταδιακα απο τις μικρες ταχυτητες την εχη παθη αλλος (εκανε 318 μετατ/πη) για αυτο στο λεω.
τωρα μπροστα ΕΝΟΕΙΤΑΙ οτι θα κουμπωσεις ΟΛΗ τη γεφυρα με ΟΛΑ τα ημιαξονια μι3 βγαλε-βαλε οποτε δεν τιθετε θεμα.
παντως ωραια κινηση ωραια γουστα
Αρχηγε μου,αν δεν εχεις ιδεα μην γραφεις οτι να'ναι......α,και ημιαξονια δεν εχει μπροστα κανενα bmw μεχρι στιγμης....
Anisos αυτο που του'παν του Γιωργαρα απο πανω και καταλαβε αλλα αντι αλλων,ειναι οτι τα ΓΝΗΣΙΑ Μ3 3.0-3.2 στις βασεις του πισω αξονα(εκει που βιδωνει απ'ευθειας στο σασι) εχουν ενισχυσεις που δεν εχει κανενα αλλο Ε36.Ειναι 4 βασουλες που εχουν 100+ ευρω στην αντιπροσωπεια αλλα θελουν δουλεια απο φανοποιο για να μπουν.Ολα τα δυνατα και μη Ε36 που βασανιζονται,επειτα απο καποιο διαστημα ανοιγουν σασι σ'αυτα τα σημεια,ενω μ'αυτη την ενισχυση αντεχουν παραπανω......Ενας φανοποιος,εφοσον το'χετε ηδη γδυσει τ'αμαξι(ΚΑΙ μεσα γιατι η αργκον μπορει να αναφλεξει τις μοκετες λογω θερμοκρασιας) δεν θα σου παρει πανω απο 100 ευρω να σου κολλησει αυτες τις βασεις....
Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....