Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 19 από 19

Θέμα: Mitsubishi L200 πλυσιμο μηχανης/σασι

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

4Χ2kingcab 6 /2002 μοντελο ειναι το δικο μου,....η τουλαχιστον τοτε το παρελαβα......

Προβληματα με τον κυλινδρο δεν εντοπισα,.....συμφωνα με τον μηχανικο της επισημης αντιπροσωπειας, στην τελευταια επισκεψη μου εκει, τον 4ο του 2011,εχω λεει ενα απο τα πιο "δυνατα" L200,σε σχεση με αλλα,συμπερασμα που βγαζει απο την συντομη βολτα που τα κανει μετα το σερβις.

Αυτο που ειδα με τα 7 χρονια,ειναι οτι μετα τα 120χιλ.στο κοντερ το καλοκαιρι με αναμμενο το A/C ανεβαζει θερμοκρασια.....δεν ξερω εαν οφειλεται σ'αυτο που λες,.....παντως οταν το παρελαβα μου ειπαν οτι το A/C δεν ηταν επανω στο οχημα απο την εισαγωγη του, αλλα τοποθετηθηκε εκ των υστερων απο τον Σαρακακη στην Αθηνα......ισως να μην εγινε και τελεια η τοποθετηση του?...δεν ξερω....

Περιοχή
    Κατερινη-Νεοι Πόροι
    Rides
    2

Προεπιλογή

ΑΡΟΥΛΙ βαζουμε κοντρα??????

τωρα που αλλαξα τουρμπινα πιστευω οτι σε εχω!!!!!!!!!!!
    Attached Images Attached Images

3. The Following 2 Users Say Thank You to scania124 For This Useful Post:

5555 (09-03-12), aristent (08-03-12)

Περιοχή
    Pella
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο aristent Εμφάνιση μηνυμάτων
    4Χ2kingcab 6 /2002 μοντελο ειναι το δικο μου,....η τουλαχιστον τοτε το παρελαβα......

Προβληματα με τον κυλινδρο δεν εντοπισα,.....συμφωνα με τον μηχανικο της επισημης αντιπροσωπειας, στην τελευταια επισκεψη μου εκει, τον 4ο του 2011,εχω λεει ενα απο τα πιο "δυνατα" L200,σε σχεση με αλλα,συμπερασμα που βγαζει απο την συντομη βολτα που τα κανει μετα το σερβις.

Αυτο που ειδα με τα 7 χρονια,ειναι οτι μετα τα 120χιλ.στο κοντερ το καλοκαιρι με αναμμενο το A/C ανεβαζει θερμοκρασια.....δεν ξερω εαν οφειλεται σ'αυτο που λες,.....παντως οταν το παρελαβα μου ειπαν οτι το A/C δεν ηταν επανω στο οχημα απο την εισαγωγη του, αλλα τοποθετηθηκε εκ των υστερων απο τον Σαρακακη στην Αθηνα......ισως να μην εγινε και τελεια η τοποθετηση του?...δεν ξερω....

ε λογικό μου ακούγεται το καλοκαίρι όταν έχει πολύ ζέστη και έχεις αναμένο το A/C ανεβάζει λίγο παραπάνω την θερμοκρασία..

με θερμοκρασία και μένα μια φορά άρχισε να ανεβάζει μια φορά που πήγαινα χαλκιδική έτσι στα καλά καθούμενα και τελικά ήταν το ψυγείο το μισό βουλομένο απο στάρια απ τα χωράφια κλπ το έκανα ένα καθαρισμό και έγινε καινούργιο..

ααα και κάτι άλλο όσο αναφορά τις μικροδιαροές..είχε και μένα μια πολύ ψιλή ξέρεις τις φυσιολογικές που έχουν τα κάρτερ..

σε μιά αλλαγή λαδιών που είχα κάνει πρίν την κάνω ρίχνω μέσα ένα καθαριστικό το οποίο κάνει 10 ευρώ το αφήνεις να δουλέψει περίπου 10 λεπτά και καθαρίζει μέσα στην μηχανή..

μετά βάζοντας τα καινούργια λάδια έριξα και μέσα ένα άλλο προιόν το οποίο είναι σαν conditioner αλλα και σταματάει όλες τις μικροδιαροές λαδίων κλπ..

κάνει πραγματικά δουλειά!! εγώ πήρα της liqui moly το οποίο είναι αρκετά επώνυμο γύρω στα 20 ευρώ νομίζω δεν θυμάμαι.. έχει και πολύ ποιο φνηνά..κάνουν και εκείνα δουλειά εντάξει..

μετά απο περίπου 800-900 χιλιόμετρα κάνει δουλειά

κάτι τέτοιο: https://www.ebay.co.uk/itm/Liqui-Mol...#ht_1981wt_905

5. The Following User Says Thank You to steliosm46 For This Useful Post:

aristent (08-03-12)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αρη και Στελιο δε ξερω τι εμπειριες εχει με το συγκεκριμενο κινητηρα του L200 παντως οι δικες μου ειναι πολυ κακες και αρκετων αλλων απο οσο ξερω!!
    Πολυ ωραια δουλειτσα παντως στο μοτερ Αρη!!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη giannis_compact : 08-03-12 στις 23:22

7. The Following 2 Users Say Thank You to giannis_compact For This Useful Post:

aristent (08-03-12), steliosm46 (08-03-12)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο scania124 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ΑΡΟΥΛΙ βαζουμε κοντρα??????

τωρα που αλλαξα τουρμπινα πιστευω οτι σε εχω!!!!!!!!!!!

εννοητε ρε συ οτι μ'εχεις χαλαρα!!!...90 αλογα δηλωνω.....οχι 150!!!

Περιοχή
    Pella
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο giannis_compact Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αρη και Στελιο δε ξερω τι εμπειριες εχει με το συγκεκριμενο κινητηρα του L200 παντως οι δικες μου ειναι πολυ κακες και αρκετων αλλων απο οσο ξερω!!
    Πολυ ωραια δουλειτσα παντως στο μοτερ Αρη!!
    άσε Γιάννη όχι οτι εγώ έχω και τις καλύτερες αλλα τέλος πάντων..είναι πως θα σου τύχει ξέρω γω.. να παράδειγμα ο Άρης λέει πως του βγήκε πολύ καλό!!

εμείς L200 αλλάξαμε 2 και hilux είχαμε και εκείνο με την τουρμπίνα πρόβλημα είχε βγάλει..Μόνο ένα isuzu που είχαμε βενζίνα εκείνο ήταν πραγματικά σκυλί!!

όταν ήταν να αλλάξουμε το 1ο L200 και Navara που κοιτούσα μου έλεγαν άλλα προβλήματα οτι βγάζει..το προηγούμενο όχι το τελευταίο!! ένας φίλος είχε πάρει καινουργιο και στα 100.000 του είχε χτυπήσει μπιέλα!!

δεν θέλαμε να ξεφύγουμε στα λεφτά γιαυτό αλλιώς θα χτυπούσα το D-MAX !!

Το μετάνιωσα που πήραμε πάλι L200 αλλα...

πάντως δεν νοήτε ρε παιδί μου να παίρνεις τέτοιο εργαλείο τόσα λεφτά και να σου βγάζει τέτοια προβλήματα!!

βλέπω το θείο μου με το taro εερε σκυλι ρε...ούτε κιχ αλλά μολις βρει λάσπη γ@ματα!!

10. The Following User Says Thank You to steliosm46 For This Useful Post:

aristent (08-03-12)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο steliosm46 Εμφάνιση μηνυμάτων
    άσε Γιάννη όχι οτι εγώ έχω και τις καλύτερες αλλα τέλος πάντων..είναι πως θα σου τύχει ξέρω γω.. να παράδειγμα ο Άρης λέει πως του βγήκε πολύ καλό!!

εμείς L200 αλλάξαμε 2 και hilux είχαμε και εκείνο με την τουρμπίνα πρόβλημα είχε βγάλει..Μόνο ένα isuzu που είχαμε βενζίνα εκείνο ήταν πραγματικά σκυλί!!

όταν ήταν να αλλάξουμε το 1ο L200 και Navara που κοιτούσα μου έλεγαν άλλα προβλήματα οτι βγάζει..το προηγούμενο όχι το τελευταίο!! ένας φίλος είχε πάρει καινουργιο και στα 100.000 του είχε χτυπήσει μπιέλα!!

δεν θέλαμε να ξεφύγουμε στα λεφτά γιαυτό αλλιώς θα χτυπούσα το D-MAX !!

Το μετάνιωσα που πήραμε πάλι L200 αλλα...

πάντως δεν νοήτε ρε παιδί μου να παίρνεις τέτοιο εργαλείο τόσα λεφτά και να σου βγάζει τέτοια προβλήματα!!

βλέπω το θείο μου με το taro εερε σκυλι ρε...ούτε κιχ αλλά μολις βρει λάσπη γ@ματα!!
    Τί τουρμπίνες,τί κεφαλάρια...Όλα από δύο φορές τα άλλαξα...
    Πρόπερσι άλλαξα δεύτερη φορά κεφαλάρι...
    Σόρρυ για τα όφ τόπικ

12. The Following User Says Thank You to giannis_compact For This Useful Post:

steliosm46 (09-03-12)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Σημερα εγινε τελικα και η εργασια με την αντικατασταση της φλαντζας....η οποια σχεδον δεν υπηρχε!!!....κατι τριμματα βρηκε ο μηχανικος......

τελος παντων μου εβαλε τελικα και καινουργια φλαντζα αλλα και φλαντζοκολλα για ακομη καλυτερο αποτελεσμα,....για να δουμε......

Εβγαλα αλλες δυο φωτο σημερα ετσι για καλυτερη αντιπαραθεση με τις παλιες.....

η φωτο που εχετε ηδη δει πριν το πλυσιμο:

και η φωτο σημερα:

και μια κοντινη για να δειτε τα χαλκινα γυαλιστερα σωληνακια!!! :

14. The Following User Says Thank You to aristent For This Useful Post:

steliosm46 (09-03-12)

Περιοχή
    Salonica . . .
    Rides
    1

Προεπιλογή

Λενε ενα ματσο χαλια για τα ναβαρα αλλα εγω εχω αλλη αποψη . . .

Το πηρα με 90.000 μοντ του 04 και στα 198.000 τρυπησε το 4 μεταλο μονο !!!

Σαν ψειρας ο αδερφος μου το εκανε λαμπικο τωρα εχει 225+++ και περπαταει μια χαρα . . .
    Attached Images Attached Images
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Christos 330 : 09-03-12 στις 21:38

16. The Following User Says Thank You to Christos 330 For This Useful Post:

aristent (09-03-12)

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP