Προεδρε μετα απο τις εμπειριες σου με τα καραβια κατεληξες σε γαλλικο ε?
διαβαζω 2η φορα την ιστορια σου καθως την εχω διαβασει και αλλου! και σε λιγο στελνω φωτογραφια απο τα συναισθηματα μου μετα απ την καταθεση ψυχης σου!
Προεδρε μετα απο τις εμπειριες σου με τα καραβια κατεληξες σε γαλλικο ε?
διαβαζω 2η φορα την ιστορια σου καθως την εχω διαβασει και αλλου! και σε λιγο στελνω φωτογραφια απο τα συναισθηματα μου μετα απ την καταθεση ψυχης σου!
και εγώ λέω νέκρωσε το φόρουμ σήμερα, μέχρι που έπεσα εδώ.
μπράβο ρε θείο. πολύ ωραία αφήγηση. κλείνω τώρα, πάω να βάλω κάνα τιριρίνι να γουστάρω.
sympether with chiefτης
Ptboul (07-03-12)
Με ξενύχτησες μπαγάσα!!
Μια μίξη από
80's college movies+τομ κρουζ(ερωτικές μπιζνες ενός πρωτάρη),φέρις μπιούλερ κλπ,
τοπ γκίαρ(επεισόδιο στην αμερική)
3 chords & a sore throat βλέπε Ramones και αντιπαράθεση με τα 5λεπτα σόλα
ΝΥ to connecticut πρόπερσι για να πάρω το cobra...
Mε σβούριζες στην μπαλαρινα του λούνα παρκ και σε κάθε μοίρα έβλεπα σε αντιστοιχία κάποιο κομμάτι της δικής μου ζωής...
ΤNX πρόεδρε
υγ ασε τις γλαφυρές περιγραφικες αφηγήσεις και πιάσε τιμόνι για καρτόδρομο!!χαχαχα
300 άλογα σου φτάνουν ή θες από 400 και πάνω???
UP YOURS!
Ptboul (07-03-12)
Πάντως δε ξέρω τι έκανες Πρόεδρε με το φιλαράκι σου το νταλικιέρη, αν δε σ έχει αποκαλέσει γυναίκα "studmuffin" στο αμέρικα, είναι σα να μην έχεις κάνει απολύτως τίποτα αγορίνα.
Περιμένω καμιά ιστορία από west coast μεριά, έστω σύντομη.
Απο West Coast δεν θα πω ιστοριες γιατι ειναι σκοτεινο μπλεξιμο και ο λογος που εγκατελειψα την χωρα.
Οχι, s/m δεν με εχει πει καμμια μεχρι τωρα.
Συνηθως ακουγα μακρυες προτασεις, που περιειχαν λεξεις τυπου μπασταρδε, εγωιστη, ρηχέ και τετοια.
Ξερεις στη φαση που πεφτει το σουταρισμα, και της λες "χεστηκα για την αναλυση της σχεσης μας".
Eleni (07-03-12)