Ρε κωστη θα ειμαι Αθηνα...!!
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Current World Population Clock
U.S.National Debt Clock
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!
A8hnaios (02-03-12)
Καλα μας δεν ειναι να αρχισουμε να οργανωνομαστε λιγο καλητερα? Οι μερες περνανε και εχουμε στη διαθεση μας μιαμιση βδομαδα ακομα.
Καλημερα και απο εμενα. Νομιζω οτι για την καλυτερη οργανωση θα πρεπει να ξερουμε ακριβη αριθμο ατομων. Επισης, με το φαγητο πως θα το κανουμε?? Καποιος μπορει να μην θελει κατι και να θελει κατι αλλο. Να παρει ο καθε ενας μεριδα και να μοιραστουμε τα ορεκτικα και τα ποτα ολοι μαζι?? Και με την πιτα πρεπει να το κανονισουμε κι αυτο.. Αν θελετε μπορω να ρωτησω εγω για πιτα σε κατι γνωστους που εχω, αλλα και παλι θα πρπει να ξερω αριθμο ατομων για να δουμε ποσα κιλα θα βγει!!
Αν θελετε αναλαμβανω να μιλησω και με το καταστημα στο Ρεθυμνο, αλλα νομιζω πρεπει να καταληξουμε σε τελικο αριθμο ατομων.
Όντως παιδια ας οργανωθούμε λιγάκι....
1ον) Θα είμαστε απο bmwfans, bmw club@ facebook και bmw-motorsport?
Απ όπου είμαστε ας κανονίσει ένας για κάθε club.
2ον) Να ορισουμε μια μέρα πχ Πέμπτη οπου θα έχουμε καταλήξει στο πόσοι θα είμαστε.
Να φτιάξουμε μια λίστα όπου ο καθένας θα βάζει το όνομά του και των αριθμό των ατόμων που θα είναι μαζί του. Η λίστα να κλείσει μια συγκεκριμένη μέρα, ανάλογα με το πότε θέλει και το μαγαζί να ξέρει.
3ον) Ας κανονίσουμε για κάθε πόλη ένα σημείο συνάντησης για να πάμε κομβόι στο Ρέθυμνο παρέα και όχι ο καθένας μόνος του γιατι προφανώς δεν έχει νόημα.
Μέχρι τώρα έχει κανονιστεί κάτι? Φάνη-Γιώργο?
απο Χανιά έχουν πεί 8 αυτοκίνητα αλλα όχι άτομα....προσπαθώ να μάθω ...αλλά με δυσκολεύουν.
Λέω να κλείσω για 20 άτομα και ότι γίνει ... τι λέτε?
Δεν θα βγει άκρη αν τους κυνηγάς έναν έναν ρε. Γιατί να μην το κάνουμε όπως λεω? Να πάρουμε στο μαγαζί και να πούμε θα είμαστε περίπου 30 άτομα και οτι θα τους πούμε τον τελικό αριθμό την παρασκευή, ισως κάνουν και καλύτερη τιμή...
kloukakis (11-03-12), YiorgosXania (11-03-12)
Ας μπει καποιος ομως γενικος οργανωτης για ολη την Κρητη. Ισως καποιο παλιο μελος. Εγω ειμαι "ψαρακας" ακομα και δεν ξερω πολλα ατομα.