Σελίδα 3 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 30 από 38

Θέμα: [E36] Χαμηλωμα

Περιοχή
    μεγαρα
    Rides
    0

Προεπιλογή

εσένα πχ κάθετε ποιο χαμηλά πίσω αριστερά το αμάξι σου?/ δεν ξέρω γιαυτο πουλες αλά από θέμα να είναι τρακαρισμένο μου το έχουν αποκλείσει. τώρα αν είναι από αμορτισέρ η από κάποια συνεμπλοκ θα δούμε στην αλλαγή των αμορτισέρ εμένα πάντως κάθετε πίσω αριστερά λίγο ποιο χαμηλά και πως το κατάλαβα όταν μέτρησα την δεξιά πλευρά από κάτω χείλος ζάντας μέχρι τον θόλο ήταν πχ 53 πόντους και μετά μέτρησα την αριστερή πλευρά από κάτω χείλος μέχρι τον θόλο ήταν 54 άρα από δεξιά κάθετε λίγο ποιο χαμηλά σαν το πιέζει κάτι προς τα κάτω

Περιοχή
    ΙΩΑΝΝΙΝΑ
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο kwstantinos Εμφάνιση μηνυμάτων
    εσένα πχ κάθετε ποιο χαμηλά πίσω αριστερά το αμάξι σου?/ δεν ξέρω γιαυτο πουλες αλά από θέμα να είναι τρακαρισμένο μου το έχουν αποκλείσει. τώρα αν είναι από αμορτισέρ η από κάποια συνεμπλοκ θα δούμε στην αλλαγή των αμορτισέρ εμένα πάντως κάθετε πίσω αριστερά λίγο ποιο χαμηλά και πως το κατάλαβα όταν μέτρησα την δεξιά πλευρά από κάτω χείλος ζάντας μέχρι τον θόλο ήταν πχ 53 πόντους και μετά μέτρησα την αριστερή πλευρά από κάτω χείλος μέχρι τον θόλο ήταν 54 άρα από δεξιά κάθετε λίγο ποιο χαμηλά σαν το πιέζει κάτι προς τα κάτω
    Ακριβώς το ίδιο και στο δικό μου...Αριστερά 53cm και δεξιά 52cm....Εμπρός κάθεται το ίδιο και στις δύο μεριές...

Περιοχή
    μεγαρα
    Rides
    0

Προεπιλογή

και εμενα μπρωστα εινια και απο της 2 πλευρες μια χαρα. πυσω ωμος εχει το προβλημα απο την μια καθετε ποιο χαμηλα τεληκα να το ψαξω η οχι εχχχχεχ.!!!!!

Rides
    0

Προεπιλογή

εμενα μπροστα δεξια ειναι ποιο χαμηλο απο τη αριστερα αλλα πισω εγω το νοιωθω απο αριστερα να ποιο ελαστικο απο τη δεξια παιζει μηπως ρολο η κατανομη βαρους υπαρχει αυτη η περιπτωση

Rides
    1

Προεπιλογή

Ελεγξτε κ το χειροφρενο. Αν δεν ελευθερωνει σωστα καποιο τροχο κουρδιζει το αυτοκινητο. Το υψος κυλισης πρεπει να ελεγχεται σε απολυτα επιπεδη θεση με το αυτοκινητο ελευθερο.
    Επισης ελεγξτε τα τοπ μαουντ και τους θολους για πιθανα φουσκωματα. Αν και το τελευταιο ειναι σχεδον αδυνατο να παιζει.
    Α. Τα ελατηρια εχουν τοποθετηθει σωστα? Τα μπροστα εχουν συγκεκριμενη θεση. Στριβωντας τα παιζεις λιγο με το υψος..

6. The Following User Says Thank You to ghost-rider For This Useful Post:

///M Arios (21-02-12)

Περιοχή
    μεγαρα
    Rides
    0

Προεπιλογή

για ποιον απο τους 2 μυλας?/ εμενα το πατερα μου μαλλον εχει πυσω το προβλημα βεβεα ωτος το χυροφρενο δνε ποιανει σωστα. αλα και το εβαλα ελευθερο το αμαξι παλη εγερνε απο την μια πλευρα. δεν παιζει να ειναι τα αμορτησερ που ειναι κλαταρησμενα?/

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο kwstantinos Εμφάνιση μηνυμάτων
    για ποιον απο τους 2 μυλας?/ εμενα το πατερα μου μαλλον εχει πυσω το προβλημα βεβεα ωτος το χυροφρενο δνε ποιανει σωστα. αλα και το εβαλα ελευθερο το αμαξι παλη εγερνε απο την μια πλευρα. δεν παιζει να ειναι τα αμορτησερ που ειναι κλαταρησμενα?/
    Γενικα το ελεγα.
    Αν τα αμορτισερ ειναι πολυ σκληρα (πχ bilstein κιτρινα που εχουν δυνατη επαναφορα) οταν τα πρωτοβαζεις ειναι πιθανο να στο σηκωσουν λιγο.
    Παρολα αυτα μετα απο λιγο καιρο πεφτουν και ολο το βαρος το κρατα το ελατηριο.
    Πιθανον, αν το ενα πεσει λιγο νωριτερα απο το αλλο, να δεις μια μικροδιαφορα στο υψος. Υποθετω, δεν μου εχει συμβει.

Μετα απο λιγο οπως και να εχει θα πεσει και το αλλο, οποτε ολο το βαρος της καροτσας το παραλαμβανουν τα ελατηρια.

Τα αμορτισερ κανονικα δεν εχουν να κανουν.
    Ελεγξε τα(σε ενα αμορτισερομετρο) για να εισαι σιγουρος.
    Προσωπικα παντως αν ειχα θεμα με το πως καθεται πισω θα κοιτουσα μηπως το χειροφρενο δεν ελευθερωνει σωστα καποιο τροχο η μηπως εχω κοψει κανενα top mount και καθισε (γυρω στο μισο με ενα ποντο) απο εκεινη τη μερια. Αληθεια χτυπαει στις λακουβες?

Αν το προβλημα ειναι μπροστα θα ελεγα οτι πασχει η τοποθετηση του ελατηριου. Η κανενα top mount παλι(τα μπροστινα οταν καθησουν ακους τριξιμο οταν στριβεις).
    Αν δεν μπουν σωστα τα ελατηρια παντως καθεται οπως να ναι.
    Παλιοτερα τα ειχα στριψει σκοπιμα και τα 2 για να καθισει λιγο παρακατω.
    Σε 46αρι βεβαια εγω, αλλα και με τον Μαριο(///Μ arios) που το βλεπαμε και το 36αρι στο ιδιο στυλ ειναι μπροστα.

Περιοχή
    ΙΩΑΝΝΙΝΑ
    Rides
    0

Προεπιλογή

Αυτό παίζει να ισχύει ή είναι παπαρολογίες?????

Γιατί όπως τα λές αν σηκώνεται απο τον πίσω αριστερό τροχό 0.5 ή και 1 πόντο τότε είναι απολύτως δικαιολογημένο το στήσημο αυτό ότι αμορτισέρ-ελατήρια κι αν επιλέξεις...
    γιατί το λέω αυτό θα μου πείς...γιατί αν κάτσεις στη θέση του οδηγού τότε θα έρθει στα ίσα του...λόγο κατανομής βάρους...
    Πάντα τα αυτοκίνητα έχουν μία ελαφρώς κλίση προς το συνοδηγό...(απ'ότι ξέρω)....

Περιοχή
    μεγαρα
    Rides
    0

Προεπιλογή

κοίτα όταν πέφτω σε λακκούβα γενικά το αμάξι χτυπάει. τα αμορτισέρ τα έχω πάει σε μάστορα και μου έχει πει ότι είναι τελειωμένα. όταν πέφτω σε λακκούβα ώμος το πίσω δεξιά αμορτισέρ εκεί που έχω το πρόβλημα και κάθετε λίγο ποιο χαμηλά κάνει ένα θόρυβο κλα κλακ σαν να μην έχει λάδια μέσα δηλαδή το καταφανείς μόλις πέσεις σε λακκούβα ότι από όλα τα αμορτισέρ αυτό το πίσω δεξιά έχει πάθει περισσότερη ζημιά αν είναι τα πίσω τοπ μαουντ όπως λες κομμένα αλλάζουν φτιάχνονται? γιατί δεν ξέρω γιαυτο ρωταω!!

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Vassilis ///M Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αυτό παίζει να ισχύει ή είναι παπαρολογίες?????

Γιατί όπως τα λές αν σηκώνεται απο τον πίσω αριστερό τροχό 0.5 ή και 1 πόντο τότε είναι απολύτως δικαιολογημένο το στήσημο αυτό ότι αμορτισέρ-ελατήρια κι αν επιλέξεις...
    γιατί το λέω αυτό θα μου πείς...γιατί αν κάτσεις στη θέση του οδηγού τότε θα έρθει στα ίσα του...λόγο κατανομής βάρους...
    Πάντα τα αυτοκίνητα έχουν μία ελαφρώς κλίση προς το συνοδηγό...(απ'ότι ξέρω)....
    Βασιλη το αυτοκινητο ειναι απολυτα ισιο σε μερια οδηγου και συνοδηγου.
    Αλλιως θα ειχαν αλλους κωδικους για αριστεροτιμονα-δεξιοτιμονα στα αμορτισερ-ελατηρια.
    Δεν ξερω τι κανουν οι αντιπροσωπεις αλλα η eibach κ η bilstein εχουν ιδιους κωδικους. Αλλαζουν μονο για τετρακυλινδρα και εξακυλινδρα απ οσο ξερω.

Αυτο που αλλαζει στη μερια του οδηγου και του συνοδηγου ειναι οι ρυθμισεις της καμπερ ουτως ωστε το αυτοκινητο να ερχεται στα ισια του οταν καθισει ο οδηγος μεσα.
    Αυτο βεβαια αν θες. Και για να το πετυχεις πρεπει να εισαι μεσα στην ευθυγραμμιση.

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP