Παιδια εχω να ρωτησω κατι......οταν βαλεις μεμβρανη ματ διαφορετικου χρωματος απο του αυτοκινητου,πρεπει να δηλωθει(η αυτο ισχυει μονο στη βαφη)?το αμαξι ηταν μπλε σκουρο κ εγινε μαυρο ματ.
Παιδια εχω να ρωτησω κατι......οταν βαλεις μεμβρανη ματ διαφορετικου χρωματος απο του αυτοκινητου,πρεπει να δηλωθει(η αυτο ισχυει μονο στη βαφη)?το αμαξι ηταν μπλε σκουρο κ εγινε μαυρο ματ.
....ειναι και δεν ειναι για δηλωμα....χωρις να ξερω....αφου υπαρχει η περιπτωση της αφαιρεσης ανα πασα στιγμη....για να δουμε εαν κανεις γνωριζει.
Dimitra Gk (01-02-12)
την ίδια ερώτηση έκανα και εγώ προχτες σε ένα θρεντ του Monsta και απάντησαν ο Κώστας και ο Αλέξης. Η απάντηση είναι ΝΑΙ πρέπει να δηλωθεί.
Dimitra Gk (01-02-12)
αυτο σκεφτηκα κ εγω.......αλλα μηπως απο τη στιγμη που πχ ας πουμε σου πει καποιος αστυνομικος πως αν θελει κανεις να καταγγειλει το οχημα σου ειναι παραποιηση στοιχειων κλπ κλπ κλπ γνωστα......
παντως καποια σημεια του(μηδαμινα βεβαια)εχουν παραμεινει μπλε,δλδ καθρευπτες,εξωτερικα οι μαρσιπιεδες,μπροστα τα φρυδακια του προφυλακτηρα κ πισω τα δυο κατω απο τα φαναρια.....
PANOS-E60 (01-02-12)
μηπως γνωριζει κανεις τωρα κ τι χρειαζεται για να γινει η δηλωση χαρτια,χρηματα κλπ????
Dimitra Gk (01-02-12)