@soc12r: το δεύτερο 12 είναι φίλου μου..το μηχανάκι είχε απίστευτη δουλειά και χιλιάδες ευρώ σε βελτιώσεις από τους καλύτερους οίκους! Τέρας πραγματικό!
@soc12r: το δεύτερο 12 είναι φίλου μου..το μηχανάκι είχε απίστευτη δουλειά και χιλιάδες ευρώ σε βελτιώσεις από τους καλύτερους οίκους! Τέρας πραγματικό!
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
pilot (27-01-12)
Αιγίνιο πηγαίναμε τουλάχιστον 4 φορές την εβδομάδα.. αλλά έχουμε να πάμε 2 χρόνια..Ρύσιο πηγαίνουμε συχνά στα Track Mondays και πολλές φορές και μόνοι μας, έχουμε κάνει κονέ με τον ιδιοκτήτη.. Σέρρες πάμε τουλάχιστον 2-3 φορές τον χρόνο, σίγουρα είναι πολλά τα λεφτά αλλά είναι και σε άλλο επίπεδο!
Υ.Γ.: η τρίτη φωτό είναι από το Ρύσιο..
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
χαχα..το καταλαβα απο το γυρω τοπιο... στα track mondays πανε αρετα φιλαρακια μου εγω δεν ειχε τυχει να παω κρατιομουν για σερρες!! φετος θα παω αλλα οχι στα τρακ του τουμπιδη!!! μονοι μας.
και εμείς τις τελευταίες φορές μόνου το κανονίζαμε..
Καλυτερα να σπρωχνω μια χοντα στην ανηφορα, παρα να καβαλαω μια γιαμαχα στην κατηφορα...
Σημερα το πρωι πηγα απο το συνεργειο για να παρω τον bobo (service) & να τον παω για πλυσιμο. Το συνεργειο ανηκει σε φιλο ο οποιος ειναι τρελος με τις αναπαλαιώσεις. Το Ζ της φωτογραφιας ανηκει σε εναν κολλητο μου. Μοντελο του 1978. Το μηχανακι του το χαρισανε σε απλα ΥΠΕΡ ΑΘΛΙΑ & ΜΑΙΜΟΥΔΕΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ και αποφασισε να το ξαναφτιαξει απο την αρχη σε fully original specs. O Δημητρης για αλλη μια φορα εκανε το θαυμα του. Η μονη μετατροπη στα specs ειναι οτι εγινε απο 6v - 12v για 2 λογους. Ο πρωτος οτι δεν μπορουσαμε να βρουμε μπαταρια 6V & ο 2ος για να εχει κανονικα φωτα και οχι κερακια. Σημερα θα μπουνε τα καρφακια στην σελα και το αυτοκολλητο στην μπαταρια και το εργαλειο ειναι ΕΤΟΙΜΟ.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη TSAF : 06-02-12 στις 11:20
WRC is for boys
GROUP B was for men