Τον Αλεκο!!!
Θα εκανα τον Αλεκο...
Θα με "βαφτιζα" Αλεκο....
θα ειδοποιησω την Τραπεζα για το...... "λαθος"
bill_m3 (22-01-12)
εγω θα τα εβαζα στον λογαριασμο για την σωτηρια της Ελλαδας και θα πληρωνα επιπλεον τους φορους που θα τα εβαζα στον λογαριασμο, και στην συνεχεια θα ερχοταν και το Σδοε για να με ξεσκονισει που τα βρηκα, και θα βρισκομουν και χρεωμενος και φυλακισμενος...
Εγω θα εδινα τα μισα στο σταθη να φτιαξει μια βεσπα(τοσο περιπου του κοστιζει απο οτι θυμαμαι), να τη βγαλει το ονομα μου και να τη δωσει σε μουσειο.
με τα αλλα μισα θα αγοραζα κανα νησακι με εναλακτικες πηγες ενεργειας και διαφορες πηγες διασκεδασης(ναι το μυαλο σας να παει και στο πονηρο) και θα εξαφανιζομουν απο προσωπου γης.
αν ερχομουν πισω θα ταν μονο για κανα λουκανικο ή βολτα φυσικα με αλλο ονομα και καινουρια φατσα.
aristent (22-01-12)
m-power_01 (24-01-12)
εγω θα τα κραταγα φυσικα κ θα βοηθουσα ολες αυτες τις οικογενειες εξω που δεν εχουν να φανε κ τα μικρα παιδια φυσικα μετα απο τα δικα μου ψωνια με τοσα λεφτα φτανουν για ολα
RULZZZZ..... BEWARE OF THE GERMANS POWER....!!!!
konstantinaM3 (24-01-12)
ναι ρε γμτ ειναι κριμα να πεθαινουν της πεινας οικογενειες κ μικρα παιδια για χαρη αυτουνου του παπανδρεου του αλητη του αχαριστου του μασωνου!αυτα δεν φταινε σε τιποτα ειδικα τα μικρα παιδια!
RULZZZZ..... BEWARE OF THE GERMANS POWER....!!!!
aristent (24-01-12)