Λεω να ανεβω μια βολτα στο χιονοδρομικο της Ζηρειας
εχει παει κανεις φιλος να μας πει κανενα tip??
Πας μονο απο την εξοδο για Τρικαλα Κορινθιας η και πιο πριν για Στυμφαλια??
Πανια θα εχω μαζι για παν ενδεχομενο..
Λεω να ανεβω μια βολτα στο χιονοδρομικο της Ζηρειας
εχει παει κανεις φιλος να μας πει κανενα tip??
Πας μονο απο την εξοδο για Τρικαλα Κορινθιας η και πιο πριν για Στυμφαλια??
Πανια θα εχω μαζι για παν ενδεχομενο..
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
Πας μονο για βολτα ή να κανεις Ski/Snowboard?Αν πας για το 2ο,δεν αξιζει,πηγαινε Καλαβρυτα.
Απο δρομο ειναι καλυτερα να πας απο Τρικαλα Κορινθιας,ειναι πιο κοντα,ενω καθαριζεται συχνοτερα κιολας απο χιονι αν τυχει...Ασε που εχει κατι ταβερνακια μουρλια!
Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....
Ειναι πολυ μικρο κεντρο καθαρα τοπικου χαρακτηρα με μια πιστα συνολικου μηκους 600-700 μετρων,μ'ενα συρομενο πιατακι κι ενα baby-lift....με το ζορι το λες ''χιονοδρομικο''.....Αυτη τη στιγμη εχει μεσο ορο 25-30cm πατημενου χιονιου...
Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....
katsaraios (21-01-12)
εισαι απο εκει κοντα ??
για πρωτη φορα νομιζω καλα θα ειναι σε μικροτερο χωρο ελπιζω να μην γινετε χαμος απο κοσμο βεβαια..
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
katsaraios (21-01-12)
Ρε κατσαραιο αυτή Η ζηρεια είναι προς φενεο ζαρουχλα στυμφαλια λίμνη δόξα αν κατάλαβα καλα;
αντε γεια...
Τελικά μόνος θα πας;
Ο λαμογιοτζορνταν έδωσε άκυρο;
Πάντως αν πας βάλε τη μικρή να κάνει ελκηθρο ασε το σκι για άλλη φορά χρειάζεται δάσκαλο.
Μη ξεχάσεις κατάλληλη όσο γίνεται ενδυμασία,όχι τζην κλπ, μια αλλαξια ρούχα σε φόρμες σίγουρα αν δεν έχεις ρούχα για σκι.
Σκούφο γάντια απαραίτητα.
Είμαι ήδη Ανω Τρικαλα.
Έλεγα να πάω και γω να δω τι παίζει στο χιονοδρομικό, αλλά θα πάω προς λίμνη Δοξας μεριά