Σελίδα 10 από 10 ΠρώτηΠρώτη ... 8910
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 91 έως 95 από 95

Θέμα: ΙΝΤΕΡΝΕΤ-ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο aristent Εμφάνιση μηνυμάτων

Ενταξη,βρηκαμε τον υπευθυνο του χρηματιστιριακου σκανδαλου το'99!!!
    ρε συ, τα γράφω αυτά γιά τη νεολαία που δεν θυμάται 99 ... όχι γιά σένα που είσαι σειρά μου ...

2. The Following User Says Thank You to PANOS-E60 For This Useful Post:

aristent (17-01-12)

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Η ιντερνετικη αγορα με τις μαζικες ευκαιριες αγορας ειναι ενας λογος που "πατωσαν" τα γραφεια τουρισμου ας πουμε...

Σημαντικη παραμετρος ειναι και το χασιμο φορων που θα εισεπρατε το κρατος απο τις αγορες σε ελληνικα μαγαζια..
    εδω "κλαιμε" αφου η αναχρονιστικη οθωμανικου καταλοιπου νοοτροπιας ειναι το παραδειγμα του S&N με την μη τιμολογηση για την αφαιρεση αξιας ασχετα αν παρανομουν οι συναλλασομενοι...
    Βασικα πιστευω ο Σταθης εστιαζει σε αυτα και αν το δειτε λογικα χαμενοι ειναι ολοι...
    Αγοραζοντας ευκαιριες απο το ebay κυριως οντως εχω γλυτωσει μεγαλα ποσα σε προιοντα που βρισκω και εδω ,αλλα πολλες φορες εχω ψαχτει να κανω παζαρι για κατι και ο εξυπνος εμπορος (οχι τυχαρπαστος αρπακολλας) θα κοψει προς οφελος του αρα και η ελληνικη αγορα ειδικα τωρα εχει ευκαιριες..
    Το επισης βασικο γεγονος που ξεχναει ισως ο Σταθης ειναι οτι ο συγχρονος πελατης τα θελει ολα ευκολα,μπροστα του,σε ενα μερος αν γινεται ,φτηνα για να μην χανει χρονο ..π.χ ο Φανης καπου αναφερει οτι θα παω στην αλλη ακρη της Αθηνας =χασιμο χρονου-εξοδα βενζινας...
    Ο Δημητρης απο την ομορφη Ναουσα (με τα ωραια μερη και κοριτσια) οπως και ο Ζαχαριας εχουν (ειδικα ο 2ος ζωντας στην Χιο) συναλλαγες με τοπικες κοινωνιες που το χρημα αλληλεπιδρα πιο εντονα και πολυ σωστα στηριζουν και στηριζονται ,παραλληλα ομως το ιντερνετ ειναι μονοδρομος λογω διαφορων σε τιμες που ισως εμεις στην Αθηνα βρισκουμε χαμηλοτερες..
    Εγω απλα ξαναλεω οτι ακομα και σε μαρκετ θα κοιταξω να παρω "ελληνικο" προιον φυσικα στα λογικα πλαισια συγκρισης τιμων με ξενα ειναι μοναδικη μας λυση πιστευω ...

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

4. The Following 10 Users Say Thank You to katsaraios For This Useful Post:

BILL007 (18-01-12), fast-enough (18-01-12), Konstantinos E60 (18-01-12), nikos1400 (18-01-12), Nino (18-01-12), Panos 316T (18-01-12), S8N (18-01-12), Stathis (18-01-12), zaharias (18-01-12), ΔημήτρηςΜ3 (18-01-12)

Rides
    1

Προεπιλογή

Θα καταθεσω μια μικρη εμπειρια μου , θελει ενας να αγορασει ενα λεβιε ταχυτητων για ενα bmw φωτιζομενο της Μ παιρνει τον λεβιε στα χερια του τον κοιτουσε πανω κατω δεξια αριστερα πλαγιως καθετος του λεω ειναι γνησιος και η τιμη ειναι 50% κατω απο την τιμη της αντιπροσωποιας.
    Με κοιταζει και μου λεει <ειμαι πολυ ψειρας με το αυτοκινητο μου> λεει θα τον αγορασω τελικα.
    Ειχα δει το αμαξι του και το ματι μου επεσε σε μια αεροτομη οροφης που ειχε βαλει η οποια ειχε τοσα κυματα πανω που μου θυμησε τον ποταμο Δουναβη .
    Τον ρωτησα λοιπον απο που την αγορασε ,αααα μου λεει τις πηρα και τις δυο απο την Κινα βαμενες ετοιμες αλλα ειδες πως γινανε μαλον απο τον ηλιο μου λεει ε?? Λεω δεν ξερω εσυ που εισαι ψειρας θα βρεις τι φταιει!!!!!!!!!!!!!!
    Ο ανωτερω περαστικος πελατης μου αγορασε τον λεβιε απο εμενα γιατι προφανως δεν τον βρηκε στο ΕΒΑΥ εκει ομως δεν ειχε δυνατοτητα κατοψεως της λιμνης (συγνωμη αεροτομης) που αγορασε γιατι πολυ απλα προπληρωσε και ανεχτηκε αυτο το προιν!!!
    Αν το ειχα πουλησει εγω αυτο το προιον η καποιος αλλος συναδελφος μου ,,,ο ψειρας θα μας ειχε παει κατηγορουμενος και για απατη!!!!!
    Τα συμπερασματα δικα σας,,,,,,,,,

6. The Following 4 Users Say Thank You to Atsa linos For This Useful Post:

alexk (18-01-12), Eleni (31-01-12), nikos1400 (19-01-12), S8N (18-01-12)

Rides
    2

Προεπιλογή

καπου το ειχα ρε παιδια αλλα δεν το βρισκω το φωτοστεφανο να το φορεσω στο λαγο το φιλο μου...
    χαχαχαχα
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Stathis : 18-01-12 στις 10:56 Αιτία: το βρηκα...

8. The Following 3 Users Say Thank You to Stathis For This Useful Post:

alexk (18-01-12), katsaraios (18-01-12), Nino (18-01-12)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
    καπου το ειχα ρε παιδια αλλα δεν το βρισκω το φωτοστεφανο να το φορεσω στο λαγο το φιλο μου...
    χαχαχαχα
    Και εγω σε αγαπαω πελατη μου!!!!!!
    Να με εχεις απο κοντα σε λιγο θα φερω και ανταλακτικα για βεσπες!!!!!!

10. The Following 2 Users Say Thank You to Atsa linos For This Useful Post:

Eleni (31-01-12), nikos1400 (19-01-12)

Σελίδα 10 από 10 ΠρώτηΠρώτη ... 8910

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP