Ωραίος ο χρήστος χάθηκες ...περιμένω να ακούσω το τουρμπο !
Ωραίος ο χρήστος χάθηκες ...περιμένω να ακούσω το τουρμπο !
Βασιλη μου πιστευω οτι 6.5'' ηχεια πισω θελουν μια διαδικασια
για να μπουν!
ετσι απλα απο μονα τους δεν καθονται στις τρυπες!
τωρα αν υπαρχει πιο ευκολος τροπος δεν το γνωριζω!
εμεις σκεφτηκαμε αυτον που ανεφερα και πιο πανω!
BILL007 (05-01-12)
Και ο Ζαχαρίας έχει κάνει βελτίωση στον ήχο του Ε46! Δες για καμία ιδεά αν θες εδώ https://www.bmwfans.gr/forum/showpos...&postcount=141
και γενικότερα εδώ https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=3150
Καλή συνέχεια με το project του ήχου φίλε Χρήστο!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 05-01-12 στις 01:14
mormon (05-01-12)
απο οτι καταλαβα το χειρουργειο εγινε για να βγει το μαμα ηχειο απο την βαση του.
ωστε το καινουργιο να κατσει εκει.
η αλλη λυση ειναι να αγορασει κανεις καινουργιες βασεις (υπαρχουν σε αντιστοιχα μαγαζια αναλογα το μοντελο αυτοκινητου) με κοστος 5 ή 10 ευρω το κομματι (δεν θυμαμαι ακριβως).
πατα και εσυ ενα m3.. δεν πανε μια..
Μπραβο για την ορεξη και τον κοπο σας. Το αποτελεσμα αρκετα καλο. Απλα σε περιπτωση που καποιος θελει να το κανει αυτο να ενημερωσω οτι η Phonocar βγαζει ετοιμους πλαστικους adaptors με χαμηλο κοστος.
Αν και τοση φασαρια για πισω ηχεια δεν αξιζει. Δωστε βαση (και το χρημα) στο μπροστινο συστημα. Ειναι και το βασικοτερο.
Απο ηχο τα Alpine πως τα πανε? Κοστος εαν επιτερεπεται?
Παντως προκαταβολικα συγχαρητήρια, το αποτελεσμα σας δικαίωσε.
Εγκαταστάσεις - Μελέτες Hi-Fi, TV, Home Cinema.
BILL007 (05-01-12), Leonidas_E39 (05-01-12)
Μπροστινη μοναδα υπαρχει ηδη και ειναι και διαιρουμενη η οποια οδηγειται απο ενισχυτη απλα το Alpine αγοραστηκε πολυ φθηνοτερα απο οτι πουλιεται μιας και ηταν τελευταιο κομματι, οσο για την ποιοτητα του μπορω να πω οτι επαιξε καλυτερα απο το σετ με τα Οβαλ Ultimate που υπηρχαν μιας και στο ακουσμα τους οι μεσαιες και τα πριμα ειναι ποιο γηινα και οχι τοσο ξερα οπως ηταν τα Ultimate . Ανταπτορες ξεραμε οτι υπαρχουν στην αγορα αλλα θελαμε να παιδευτουμε λιγακι και να νοιωσουμε την χαρα της διμιουργιας.
Μπράβο ρε λεβέντες!
Καλές μουσικές απολαύσεις ρε Χριστάρα!
btw, ο Λεωνίδας είναι τέρας υπομονής και επιμονής. Πριν λίγο καιρό επί 5 ώρες και με τα πιτσιρίκια του,να τρέχουν και να παίζουν γύρω-γύρω, άνοιξε ένα laptop toshiba δικό μου που είχε πρόβλημα με το card reader socket και το κανέ φύλλο και φτερό.
Και το λέω εγώ που είμαι ηλεκτρονικός, κομπιουτεράς και θεωρώ τον εαυτό μου και πατεντιάρη.
Υ.Γ. Το εργαστήριο το βλέπω φίνο. Στο υπόγειο είναι ρε Λέο?
Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.
Leonidas_E39 (05-01-12), mormon (05-01-12)
Ευχαριστουμε για το DIY
mormon (05-01-12)
Πολύ καλή η κατασκευή και σίγουρα η χαρά που έδωσε δεν συγκρίνεται με έτοιμες λύσεις. Νομίζω ο άνθρωπος νιώθει πιο ζωντανός όταν δημιουργεί!
Δεν υπάρχει ελπίδα
mormon (05-01-12)
Παιδιά καμιά καλή γνώμη για πίσω ηχεία 6,5 για το Ε46 μου ???
DK (18-10-13)