Respect στον Στρατο!!
Respect στον Στρατο!!
stratos (09-02-10)
Μπράβο Στράτο για το λεπτομερές, εμπεριστατωμένο και ολοκληρωμένο με φωτό thread σου. Θα βοηθήσει σίγουρα πολύ κόσμο με 135 / 335.
Έχεις κάνει ένα φοβερό αυτοκίνητο ακόμα καλύτερο και μόνο που στέκεσαι δίπλα σε C63 μέχρι τα 210 λέει πολλά!!!
EDIT: Με τις τουρμπίνες τι σκέφτεσαι να κάνεις στο μέλλον?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Monsta : 09-02-10 στις 08:20
stratos (09-02-10)
μπράβο ρε φίλε, είναι εκτός απο τις μετατροπές και η περιγραφή καλή
Αν δεν μπορείς να πας γρήγορα με 100 ίππους, τότε, δεν θα πας ούτε με 500
stratos (09-02-10)
Στράτο το εργαλείο απλά
stratos (09-02-10)
Μπράβο στρατο! Άψογο το κτηνακι! Και η περιγραφή με τις πληροφορίες!
Οι φανς του λιπτον που είναι; Κρυφτηκανε;
Δεν βλέπω σχόλια... Χαχαχαχα
stratos (09-02-10)
Αυτά είναι Στράτο, make us proud. Ζηλεύω τα 3''ιντσα downpipes σου... Είναι η μισή ίντσα που κάνει τη διαφορά.
2008 Alpinweiss 335i Coupe
Vishnu Procede v4 / Riss Racing Downpipes / Forge Intercooler / aFe Cold Air Intake / Forge Diverter Valves / VKMotorwerks Oil Cooler / Riss Racing Oil Catch Can / 19'' Forged Two-piece Iconz 830z / H&R Sport Springs
stratos (09-02-10)
Ντεν σε καταλαβαίνω καρντιά μου... χαχαχαχα
Η αλήθεια είναι οτι έψαξα το θέμα αρκετά απο το ίντερνετ. Το αυτοκίνητο προφανώς δεν το αγόρασα με λεφτά τα οποία εργάστικα ο ίδιος αλλά πρόκειτά για "δώρο". Εγώ είμαι φοιτητής, και να δώσω και 100 euro παραπάνω για οτιδίποτε το σκέφτομαι. Έτσι πήρα το πολύ ΜΕΓΑΛΟ ρίσκο να εγκαταστήσω μόνος μου τον εγκέφαλο και μετά απο ώρες διαβάσματος να κάνω δειλά δειλά τις πρώτες ρυθμίσεις μόνος μου. ΟΚ, δεν έχω πειράξει πλήρως τους χάρτες της ανάφλεξης αλλά έχω κάνει κάποιες διορθώσεις διαβάζοντας τα σχετικά logs.
Δεν αξίζει όμως το ρίσκο αυτό και καλήτερα είναι να κάνει την εγκατάσταση ο τοπικός αντιπρόσωπος και τις ρυθμίσεις για να μην υπάρχουν παρατράγουδα.
Μεγάλο πλεονέκτιμα αυτό. Μπορεί τα τούρμπο να μην είναι και τεράστια, αποτελούν όμως κλειδί για εύκολα άλογα που τα ατμοσφαιρικά είναι πολύ δύσκολο να δούν τόσο εύκολα
Πάνο θα σε αφήσω τελευταίο γιατί χρειάζεται να κάνω ένα καλό πόστ για σένα μόλις βρώ λίγο χρόνο
Θα τα πούμε απο κοντά Κώστα μόλις επιστρέψω. Είμαι πολύ περίεργος να δώ και το δικό σου τι γίνεται Δεν πάς και εσύ πίσω...
Για να μην λέμε και πράγματα που εντυπωσιάζουν, μέχρι τα 180 απο ρολ 2ες ήμουν 1 έως μισό αυτοκίνητο μπροστά. Μετά με μάζεψε ΠΟΛΥ δυνατά και με πέρασε και εκεί έρχεται η θηριώδης ιπποδύναμη και ροπή απο τα πολλά κυβικά.
Προσωπικά δεν με νοιάζουν οι τελικές και οι μεγάλες ταχύτητες. Απλά να επιταχύνει δυνατά μέχρι τα 200 και να φρενάρει ανάλογα γιατί μετά γίνεται επικύνδηνο και για μένα δεν έχει νόημα.
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ Για τα κλά σας λόγια.
Στάθη δεν πειράζει, πάντα υπάρχει κάποιος πιο γρήγορος. Το να κερνάω lipton δεν είναι ο σκοπός μου. απλά θέλω ένα γρήγορο αυτοκίνητο για να κάνω πατήματα με τον ευατό μου και να βγαίνω τρίτος. Αν κάτσει κανένα "καλό" στον δρόμο δεν λέω όχι και ας ξέρω οτι θα χάσω. Το κάνω για δικιά μου απόλαυση και για την αίσθηση της επιτάχυνσης και για να "ξεκελιδώσω" τις πρααγματικές δυνατότητες του αυτοκινήτου.
Προφήτη δεν ξέρω αν η μισή ίντσα κάνει τόση διαφορά. Μπορεί και να την κάνει. Το θέμα είναι η σωστή ρύθμιση του προγράμματος.
Αν θές να μας πείς και εσύ τις εντυπώσεις σου απο το V4 που έβαλες. Επίσης θα ήθελα πολύ την γνώμη σου για τις θερμοκρασίες που έχεις τώρα με το ψυγείο λαδιού μιας και αυτό θα είναι το επόμενο μου μπάξιμο. Καλά τα άλογα, αλλά η ασφάλεια του κινητήρα πάνω απο όλα
Καλά το v4 είναι αλλού. Στις αλλαγές δεν χάνει σχεδόν καθόλου boost, είναι τρομακτικό να πατάς το γκάζι μετά από αλλαγή και να χεις ΤΟΣΟ ροπή. Και το καλύτερο είναι ότι οι χάρτες πλέον λειτουργούν με χαμηλότερο maximum boost.
Δυστυχώς δεν βρήκα χρόνο να δοκιμάσω το αμάξι με το ψυγείο λαδιού για να παρατηρήσω θερμοκρασίες. Τρέχω όλη μέρα.
2008 Alpinweiss 335i Coupe
Vishnu Procede v4 / Riss Racing Downpipes / Forge Intercooler / aFe Cold Air Intake / Forge Diverter Valves / VKMotorwerks Oil Cooler / Riss Racing Oil Catch Can / 19'' Forged Two-piece Iconz 830z / H&R Sport Springs
καλες βολτες και καλα πατηματα να εχεις στρατο.
τι πιεση δουλευεις τωρα?