Οχι οχι δεν τελειωσαν τα Ε60,μην τρελενεστε.
Μετα απο 2 χρονια συμβιωσης με το Ε60 εφτασε η ωρα να το αποχωριστω,μαζι περασαμε μονο καλες στιγμες και το ιδιο ευχομαι και στον νεο κατοχο.
2 χρονια με αρκετα και ουσιωδη μπαξιματα που αν δεν ηταν η κατασταση ετσι οπως ειναι τωρα θα συνεχιζα με αμειωτο ρυθμο μεχρι να το κανω οπως ακριβως ειχα φανταστει οταν το πηρα.
Περασα ομορφα με αυτο το αυτοκινητο και η οικογενεια μου επισης,βρεθηκα πολλες φορες στο συνεργειο,δεν ηταν για ζημιες αλλα για να βαλω κατι ακομα.
Το καλυτερο ομως που μου προσφερε το συγκεκριμενο αμαξι ηταν τουτος εδω ο τοπος,ανθρωποι για καλη παρεα με το χιουμορ και την ανθρωπια που πρεπει να εχουμε ολοι,γνωρισα αρκετους προθυμους να με βοηθησουν να ολοκληρωσω το προτζεκτ αλλα οπως προειπα μας εφαγε το ΔΝΤ.
Παμε γι'αλλα λοιπον,το τι ακομα δεν εχω αποφασισει αλλα η αγορα ειναι γεματη αυτοκινητα και με ζεστο μετρητο ολο και κατι καλο μπορει να πεσει στα χερια μου.
Ευχομαι στο νεο κατοχο,ο οποιος ειναι και μελος εδω,να το χαρει οσο εγω και παραπανω και να εχει καλα και ασφαλη χιλιομετρα τοσο αυτος οσο και η οικογενεια του.
Διονυση οπως ειπες το πρωι αγορασες ΑΡΜΑ.