Γιά 120 i ,θα σας ημουν πολυ ευγνωμων αν μου συστηνατε καποιο συνεργειο για τις πιο πάνω επισκευές, στην Αθήνα....Που να κάνει καλή δουλειά χωρίς να κόβει κεφάλια.
Ευχαριστώ πολύ
Danos
Γιά 120 i ,θα σας ημουν πολυ ευγνωμων αν μου συστηνατε καποιο συνεργειο για τις πιο πάνω επισκευές, στην Αθήνα....Που να κάνει καλή δουλειά χωρίς να κόβει κεφάλια.
Ευχαριστώ πολύ
Danos
Θα σου προτεινα να κοιταξεις στις προσφορες επαγγελματιων του φορουμ μας!
φυσικα θα παρεις 2-3 προσφορες κ θα καταληξεις!
καλο βεβαια θα ηταν να μας αναφερεις αν προκειται για δουλειες ρουτινας ή κατι πιο εξειδικευμενο...
...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!
BILL007 (11-12-11)
Βρηκα εναν ακομη πιο φτηνο απο τις προσφορες των επαγγελματιων εδω μεσα. Λεγαν βαψιμο-τοποθετηση γυρω στα 600-700 ευρω, αυτος που βρηκα μεσω m-power01 ζητησε τα μισα. Αυριο που θα παω απο εκει να τα παραλαβω, θα σου πω αν αξιζει ή βγηκε τρικολορε.
Vasilis (11-12-11)
φυσικα πολλες απο τις προσφορες (γενικοτερα) του φορουμ
ειναι προ σημερινης καταστασεως (που εχουν πεσει πεινες)
δεν χανεις τιποτα να ψαχτεις παντως πριν καταληξεις!
αν θες σιγουρα καλο ΜΑΣΤΟΡΑ ομως ,τσεκαρισμενο,
χρησιμοποιησε τους επαγγελματιες του φορουμ μας!
...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!
GEORGE BMW 316ci (10-03-16)
350 θεωρω οτι ειναι μια κομψη τιμουλα οχι κατι το ιδιαιτερο φυσικα!!
Δεν ξερω αν μπορουσα να βρω πιο φθηνα, πηγα επειδη μου ειπε ο Σπυρος αξιζει πηγαινε εκει, καλη δουλεια εψαχνα λοιπον. Οταν ακουσα και τις τιμες (γιατι πηγα με τις "αλλες" τιμες κατα νου) λεω καλα ειμαστε..
200 βαψιμο
100 τοποθετηση
Πανω στη φουρια μου ομως δεν ρωτησα αν στα 200 του βαψιματος ειναι και το χρωμα της PPG μεσα ή οχι. Θα μαθω αυριο. Οποτε ξεκιναμε απο 300¤ + χρωμα αν δεν ειναι στο βαψιμο.
Ξερεις καποιον με καλη δουλεια και "ιδιαιτερη" τιμη?
Φυσικα και ξερω πανω απο 20 προφυλακτηρες τον μηνα δινω ολο και κατι θα ξερω και εγω!!!