Να παρετε καπνο για αρχη να μειωσετε την ποσοτητα των τσιγαρων και οικονομια και πιο λιγα τσιγαρα!!
απο την τρίτη το έχω, και είναι πολύ καλό...
απο την τρίτη λοιπόν έχω να καπνίσω κανονικό τσιγάρο, και το κυριότερο είναι ότι δεν το σκέφτομαι καθόλου στο να ανάψω κανονικό τσιγάρο.
το μοναδικό σημείο που θέλω να κάνω κανονικό τσιγάρο, είναι μετά το φαγητό...
στον καφέ και την υπόλοιπη ημέρα - βράδυ, ούτε που μου λείπει με το ηλεκτρονικό...
εγώ πείρα υγρό των 16mlg, και είναι πολύ καλό...
θεωρώ πως είναι ένα πολύ καλό μέσο για να κόψεις μια και καλή το τσιγάρο, συνεχίζοντας να φουμάρεις, χωρίς να κάνεις κακό στην υγεία σου, και χωρίς να βρωμίζεις τον τόπο όπως με το κωλοτσίγαρο...
το συνιστώ ανεπιφύλακτα...φοβερό!!!
sympether with chiefτης
το μονο αρνητικο που χω ακουσει (κ απο τον συμφορουμιτη Ναυτιλο που εχει συγγενη γιατρο σε νοσοκομειο) ειναι οι κρισεις νικοτινιασης...αν το λεω σωστα, που επιτυγχανεται απο τα υγρα με υψηλη νικοτινη,μιας κ μπορει να ρουφηξεις πολυ νικοτινη κ να παθεις κριση νικοτινιασης!
εχουν σημειωθει αρκετα περιστατικα σε νοσοκομεια!
ΠΡΟΣΟΧΗ Θωμακο , γιατι απο οτι ειδα πηρες με την ισχυροτερη νικοτινη!!!
...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!
Για να ξεκινήσουμε:
https://www.njoyhellas.gr/products/%...d-d54d8a5aa63a
Αυτό το πακέτο έχει 2 τσιγάρα σωστά???
Είμαστε 2
Τι άλλο χρειάζομαι πέρα από θέληση????
Ρε παιδιά και εγώ ψήνομαι και έχω καταλήξει σαν εργαλείο στο JOYTECH, ΑΠΛΑ δεν ξέρω τι παίζει με τα υγρά. Δλδ δεν έχουν ούτε πιστοποίηση για την ποιότητας της νικοτίνης, ούτε τι παράγουν όταν καίγονται από ποιον και που παράγονται και τέτοια.
Το ΜΟΝΟ που έχω βρει ότι έχει στείλει ανάλυση είναι της εταιρείας NOBACCO και μάλιστα η ανάλυση έδειξε φοβερά (προς το θετικό) αποτελέσματα.
Θα μου πεις από τον σίγουρο καρκίνο που κάνω 13 χρόνια τώρα (καπνίζω κανονικά από τα 14) είναι σίγουρα καλύτερο, απλά λέω μην πάμε από το κακό στο άγνωστο το οποίο ίσως αποδειχτεί χειρότερο.
Σε ένα φόρουμ που προσπάθησα να γραφτώ έφαγα ban με το καλημέρα, και χωρίς να έχω παραβιάσει ΚΑΝΕΝΑ κανόνα, και από όσο είδα δεν είδα και καμιά σοβαρή και αντικειμενική αντιμετώπιση των προϊόντων, οπότε το έψαξα εκτενώς και σε ξένα φόρουμ (όσα μπορούσα να δω σαν επισκέπτης). Το παραπάνω ΔΕΝ είναι δυσφήμιση είναι η προσωπική μου - σύντομη - εμπειρία.
Πηρα σημερα το eGo-T της Nobacco, καπου στα 80¤ και 8-9¤ το λαδι με 0,9 νικοτινη. Για την ωρα δεν εχω αναψει τσιγαρο, αν συνεχισω ετσι συντομα θα ξεμυρισει και το αμαξι και το δωματιο μου. Δεν μπορω να αποφασισω αν αξιζει ή οχι, αλλα για 80¤ να μη βρωμανε τα παντα ειναι μεγαλη υποθεση! 5 κερια να παρεις, στα ιδια λεφτα ερχεσαι.. και στο αμαξι δεν μπαινει κερι!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη fanisk : 26-11-11 στις 19:32
120ie87 (26-11-11)
απο αυτήν αγόρασα και εγώ...
απο την άλλη, τα 16 μιλιγκράμ είναι σχετικά χαμηλά απο όσα έχω διαβάσει...
υπάρχει κόσμος ο οποίος καπνίζει συστηματικά υγρά των 24 μιλιγκράμ και άνω, χωρίς κανένα πρόβλημα...
το σίγουρο πάντως είναι ένα...
μπροστά στην πίσσα την φορμαλδεύδη και όλα τα υπόλοιπα σκατά που περιέχει το κανονικό τσιγάρο που κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια, το η.τ είναι άκρως πιο αβλαβές...
φυσικά το καλύτερο είναι μαχαίρι απο τα πάντα. προσωπικά όμως δεν με χαλάει καθόλου να κάνω την δουλειά μου με πολύ λιγότερο κόστος υγείας απ'ότι με το κανονικό τσιγάρο...
ακόμα και αυτό, είναι πολύ μεγάλο κέρδος απο το να είσαι κανονικός καπνιστής.
εδώ και 4 μέρες, το πρωί βλέπω διαφορά πάντως όταν ξυπνάω. αισθάνομαι πιο καθαρός, και μιλάμε για 4 μέρες...
χώρια που σαν καπνιστής, καπνίζω σταθερά εδώ και χρόνια 1 πακέτο την ημέρα...
φαντάζομαι λοιπόν πως θα φανεί σε ανθρώπους που καπνίζουν χαλαρά τα διπλάσια...
sympether with chiefτης