Το χρησιμοποιησα ενα μηνα ...Στην αρχη ολα καλα...ομως επεστρεψα στο τσιγαρο...
Ολα στο μυαλο ειναι....
Μονο ΜΑΧΑΙΡΙ.....
Το χρησιμοποιησα ενα μηνα ...Στην αρχη ολα καλα...ομως επεστρεψα στο τσιγαρο...
Ολα στο μυαλο ειναι....
Μονο ΜΑΧΑΙΡΙ.....
Πουλάω το BMW ή το ανταλλάζω με saxo
για διαβαστε ειναι αναλυτικο το αρθρο για το ηλεκτρονικο τσιγαρο...
https://medical24.web.id/health-blog...%84%CE%AC.html
bimmer-corfu (27-11-11)
Καλή φάση είναι! Εγώ το έχω πάνω απο ένα χρόνο. Το θέμα είναι να θέλεις πραγματικά να το κόψεις το ρημάδι, αλλιώς είναι μια τρύπα στο νερό....
Όπως είπε κάποτε και ένας μεγάλος φιλόσοφος (τον οποίο δε θυμάμαι..) :
"Έχω διαβάσει τόσα πολλά για το κακό που προκαλεί το κάπνισμα που στο τέλος το πήρα απόφαση και έκοψα το διάβασμα..."
Όταν μεγαλώσω θα γίνω Μ5....
halkida116mpack (25-11-11), Kostas_1 (24-11-11), manos///3 (24-11-11), Stamatis (24-11-11)
^ απάντηση:
μετα την βοηθεια και τις συμβουλες του ηλια(bmw120) που τον ευχαριστω πολυ το εκλεισα και το πηρα.α σας πω και εντυπωσεις αργοτερα
ντί μπέστεν κουαλιτάτ (μα'ι' ας)
Ειχα κανει 2-3 τζουρες παλαιοτερα αλλα δεν ειχα δωσει σημασια. Χθες πηγαμε με τη παρεα μου για καφε και φαγητο, κατσαμε ολοι εξω και το δαγκωσαμε γιατι ολοι καπνιζουμε. Παλι καλα ειχαν σομπα! Μια φιλη μας εδειξε το τσιγαρο που της πηρε ο πατερας της και δεν ξερει αλλες λεπτομερειες αλλα θα μαθει.. πηρα μερικες και υστερα μπηκαμε μεσα για να φαμε.
Απαγορευοταν μεσα και δεν καπνιζε κανεις, το πηρα μονοτερμα και ρουφαγα. Καλουτσικο ειναι! Δεν μυριζει, δεν ενοχλει, δεν μου ειπε κανεις τιποτα.
Η φιλη ειχε φερει μαζι της για δοκιμη το μπουκαλακι με 0 νικοτινη, οποτε δεν καταλαβαινες τιποτα (μη πω οτι ρουφαγα παραπανω απο οσο με κανονικο τσιγαρο). Ειχε γευση πρασινο μηλο. Μου ειπε πως βγαινει λαδι ακομα και με γευση redbull (ημαρτον) και νικοτινη 0,6-0,12-0,18 και 0mg. Η μπαταρια ειπε πως δεν βγαζει ολη τη μερα, αλλα το πακετο εχει 2 τσιγαρα οποτε παιρνεις το ενα και το απογευμα παιρνεις το αλλο. Το λαδι το βαζεις σε μια αμπουλα.
Νομιζω το μοντελο ηταν κατι με "go-t", μηπως "ego-t" ? Δεν θυμαμαι θα τη ρωτησω.
Δεν ξερω αν θα το παρω, το βρισκω πολυ βολικο ομως για μεσα στο σπιτι, στο αυτοκινητο, σε δημοσιους χωρους οπου απαγορευεται. Εξατμιζεται αμεσως και δεν ενοχλει κανεναν και κυριως δεν μυριζει.
Σαν το αληθινό ντουμάΝι δεν έχει
ή κάν΄το σωστά ή μη κάνεις τίποτα.
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.