ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ για την ΕΚΔΗΛΩΣΗ
Αγαπητοί μου φίλοι,
όπως θα διαβάσατε στην ενημερωτική σελίδα, δεν έχει ακόμα τιποτα αποφασισθεί. Κάνω κάποιες σκέψεις για αυτή τη διοργάνωση μιας και δεν σταθηκε εφικτό να γίνει στην Αθήνα όπως είχε προγραμματιστεί από μια διαφημιστική εταιρεία στο Περιστέρι.
Η όλη σκέψη μου είναι να έλθουν στην Κρήτη όσοι επιθυμούν να κάνουν και ενα τριήμερο διακοπών και διαθέτουν και ενα κλασικό όχημα προκειμένου να το εκθέσουν σε ειδικά διαμορφωμένο κλειστό χώρο.
Η τιμή δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί αλλά θα είναι σίγουρα χαμηλότερη απότι θα επαιρναν μόνοι τους οι επισκέπτες. Δεν σκεπτόμαστε να βγάλουμε κάποια χρήματα απο αυτή την εκδήλωση. Τα χρήματα που θα πληρώσουν οι συμμετέχοντες θα είναι για τα ακτοπλοϊκά (με 50% εκπτωση) και το ξενοδοχείο. Πιθανώς να υπάρχει ενα μικρό ποσό της τάξης των 20 ευρώ ανα αυτοκίνητο που θα εκτεθεί στον εκθεσιακό χώρο για τα πάγια εξοδα του χώρου (καθαρίστριες, security, γραμματεία κ.λ.π.)
Περισσότερα θα σας ενημερώσω με επόμενη ανάρτηση ή μεσω FACEBOOK (γραψτε το όνομα μου στα ελληνικά και κεφαλαία: ΡΑΣΙΔΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ)
Ευχαριστώ πολύ.
Να είστε όλοι καλά !!
Οι μεγάλοι Ανθρωποι σχολιάζουν ΙΔΕΕΣ, οι συνηθισμένοι ανθρωποι σχολιάζουν γεγονότα και οι ασήμαντοι ανθρωποι σχολιάζουν τους άλλους....