γνωριζει κανεις καποιον??25 ευρω για ηλεκτροστατικη
15 ευρω για μπογια
(η ζαντα)
γνωριζει κανεις καποιον??25 ευρω για ηλεκτροστατικη
15 ευρω για μπογια
(η ζαντα)
Στον Biliri στο περιστερι κανουν πολυ καλη δουλεια..οι αλλοι 2 στην καβαλας οι ''γνωστοι'' δεν εχουν και τις καλυτερες συστασεις πλεον.. οι τιμες αυτες ειναι παντως απλα δεν ξερω αν αξιζει η διαδικασια καθως συμφωνω με τους περισσοτερους να μεινει οπως ειναι.. Θα μπορουσα καποια στιγμη να εκανα αυτο που λεει ο Φανης
Μασκαρησε και βαψε με σπρεϋ μονος σου
(αφου πλυνεις κτλ)
Κοστος 8 ευρω
Αν σου αρεσει, βαψτες κανονικα.
Αν δεν σου αρεσει, υδροβολη και επιστροφη στην αρχικη κατασταση.
Nickolas_s2k (18-11-11)
Νικολα ρωτησα και μου ειπαν 160 και οι 4 με ηλεκτροστατικη,μονο με αυτον τον τροπο μου ειπαν γινεται γιατι ο αλλος της απλης βαφης ειναι μονο για τοπικα βαψιματα..!
ghost-rider (18-11-11), Monsta (18-11-11)
Νικο, αλλη μια γνωμη.
Αυτες αστες, κριμα ειναι. Το πολυ, ενα φρεσκαρισμα.
Εαν θελεις, μαζεψε χρημα για αλλο σετ επιπλεον, παρα να "χαλασεις" αυτες.
Αλλά μου φαινεται δεν του πανε σκουρες.
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
οι μαυρες καρδιες με εβαλαν σε αυτη τη σκεψη! δλδ να βαψω και τις m γριλιες και τις ζαντες για να δεσει ολο μαζι.. Οταν ομως οι ζαντες ειναι καθαρες σε αυτο το χρωμα που ειναι δειχνουν τεραστιες ειδικα οι πισω λογω offset και το μονο που με προβληματιζει ειναι να μη ''μικρυνουν'' οπτικα λογω μαυρου χρωματος και χασουν το βαθος τους..Απο την αλλη σκεφτομουνα οτι θα γλιτωνα και απο το συνεχες καθαρισμα τους καθως η βρωμα δεν θα φαινοτανε!χαχαχαχαχαχα
Βαψε μονο τα αστερια και ασε το τσερκι ασημι.
Κουκλί το εργαλείο... ειδικά με αυτή τη μάσκα εμπρός γίνεται πολύ άγριο...Άσε τις ζάντες όπως είναι...Δείχνουν υπέροχα....
Nickolas_s2k (18-11-11)